Való Világ 2010 (beszélgetés)
sztem ezek a posztok már le voltak zsírozva :)
Amikor Anikó kiesett, utána hétfőn bent volt a Reggeliben, és ott a műsorvezetők kérdésére, h mik a további tervei, érdekes módon azt a választ adta, h műsorvezető szívesen lenne ennél a csatornánál......
Gigit viszont nagyon nem értem én sem, h hogy került a képbe, lévén, h túl sok köze nem volt azon kívül Alekhoz, h ellenlábaskodni akartak neki. A szépség/ csúnyaság pedig igencsak szubjektív dolog, uhogy ez mellékes, h kinek mi a véleménye erről.
Sziasztok!!
Mi a másik fórumnak a neve ahol alek feleséget keres műsort beszélitek meg?
egyébként lófeje van, ám ettől lehetne jó műsorvezető, de mindenkibe belefojtja a szót
gigi egy ostoba liba (és vélhetően az is marad)
nos, ha belegondolsz, hogy győzike is műsorvezető volt
ott ez a színvonal
Végig Évának szurkoltam , hogy megnyerje a játékot, de Alekoszt is kedveltem...pláne azt, ahogy 'okoskodott'. ((((Éva-Ádám)))!
A többiekről, mit is mondhatnánk?....aaaa 'megfelelés' a 'kihasználás' a 'butaság' az 'érzelmesség', az 'érzékiség' és nem utolsó sorban 'hatalomvágy' és a PÉNZ-profit!!!!!
Hát igen.
Csak kár, hogy van bennük valami nem is tudom mi. Olyan lelketlen akármi, ami bizonyos szitukban megmutatkozik.
Igen, talán legbénábban. Valószínűleg náluk nagyobb a rés az igazi és a mutatott között. Vagy ilyesmi :)
Mindenesetre ennek ellenére Gigi sokszor viselkedett abszolút intelligensen és normálisan. Azt kellene magáévá tenni.
De most elkezdett valami nagyén negatív, savanyú akármit.
Valamennyire mindenki vetít és vetített. Azzal önmagában nincsen gond. Max Szandika az, aki tojik rá, hogy mit szólnak, ha azt mondja, amit éppen gondol. A többiek igeni figyelnek a fogalmazásaikra :)
A gond inkább az, ha ezt és ezt fikázom, de a pénzért meg úgy csinálok, mintha szeretném.
Ha valakit nem szeretek, akkor nem fogom vezetni a róla lévő műsor egyik részét sem, mert nem tudnám hitelesen csinálni, hacsak nem pont azért, hogy másik oldalról is meg legyen világítva.
Egy ilyen mindenki,átgázol a saját érdekében tipusú műsorokban soha ne keresd a hitelességet..
nem szerencsés..és valszeg,nem is ez a műsorkészítők szándéka..
ez van..
Persze értek én mindent :) Csak nem tetszik :)
Szeretem a hitelességet. Az egy jó irány :)
az rtl-nek vagy a coolnak nem is ez volt a lényeg..ők jó pénzért elvállalták,mégha lehet közben hánynak is alektól..
amúgy meg kinek szóltak volna?Szandi beszélni sem tud,éva meg nem bírta volna ki a műsorvezetést cigi nélkül..ha ő vezetné,nem látnánk a füsttől..
ők ketten legalább alkalmas rá..akárhogy nézzük..
Ez is érdekes számomra is, hogy olyan személyek vezetik az ő műsorát, akik igazán sosem szerették. Legjobb szó az, hogy elviselték.
De hát az ismeretségért mindent.