Való Világ 2010 (beszélgetés)
Persze azért lásuk be hogy mi is hibásak vagyunk valamijen szinten,mert ha nem lennénk vevők a (szemét)műsorra akkor celebek sem lennének:))
Azért meglocsolhatsz majd megengedem:)
Igen,nem is akarok belegondolni.Látod ennyi elég,h bekerülsz egy ilyen műsorba és megszeded magad anyagilag.Én is egész életemben tanultam és keményen dolgoztam és semmit nem tudok magamnak megvenni,Zsófikához meg ömlik a pénz a nagy semmiért.
Az a sokat emlegetett 5 évig tartó kapcsolata valószínűleg egy nagy humbug volt és csak papíron létezett.
Alek a hírek szerint folyamatosan csalta a szerencsétlen, hozzá ragaszkodó lányt mindenféle rongy nővel, az meg nyelte a keserűségét..
Sajnálom,ma nem haladsz velem egyről a kettőre,ilyen napom van:)
Igen csak a pénz. Ezeknek jobb dolguk sincs, csak szerepli persze ezért súlyos összegeket kapnak. Lásd Zsófi, vagy Gigi fél millát kapnak a villalétért kérdem én mit csinálnak h ezt megérdemlik????Más beleszakad a munkába akkor sem keres ennyit 6 nap alatt. Felháborító.
A pacsulit átvitt értelembe gondoltam:)))))))))))
Semmi különöset csak vmi finom illatra gondoltam nem pacsulira és vödrös vízre:)
Akkor most mit szeretnél?:))
Egyre rosszabbul alakul a beszélgetésünk:)
Nem is értem ezt a celebgyártást ami itt folyik most már nagyon régóta.De hát pénzt hoznak a konyhára a csatornáknak a többségnek meg lehet elég,h csak ideig óráig maradnak fenn.
Volt komoly kapcsolata állítása szerint. Persze , hogy ebből mi igaz, azt nem tudhatjuk.
Szösszenet Gigi és Béci ügyben , bocsi, ha már betette valaki.
[link]
na igen. Ő is mondta h több mint 100 nője volt :DDD
De ráférne már egy komoly kapcsolat. Remélem benő a feje lágya 32 éves már ideje.:)
Á dehogy! Viszek vödröt is:)
Úgy tudom, Aleknak bőven akadt eddig is nője, Érden és környékén rengeteg a riherongy csaj-már bocsi-ilyenekből nem szűkölködött, csak komoly kapcsolata nem volt..
De nem kizárt, hogy már erre vágyik.
igen sajnos. Még több celeb nincs már elég? :((((((((
Képes lennél hagyni engem elhervadni a pacsulidtól?:)
Jó,hát az is egy nagy kamu volt,el kellett játszaniuk és annyi.Nem tudom az Alekénak mennyire lesz valóság tartalma.
Muszáj neked mindig jól járni?:)))))
..hát igen, nem kétséges, hogy elsősorban a hírnévért jelentkeznek ilyenkor sokan, akárcsak a polgárpukkasztó Benkőnél tették, és ennek megfelelő az összetétel is, de majd Alek válogathat közülük, úgy értem, melyiket visz majd ágyba, mert házasodni nyilván még nem akar, bár ki tudja..
Vája-mama már nagyon szeretne egy unokát, igaz, ezt "házasságlevél" nélkül is könnyűszerrel megkaphatja..
:)))
Sztem nem a pénz lesz itt az első motiváció inkább a szereplési vágy ,a médiában való megjelenés,celebbé válás.
Hát ha Benkő talált magának 60 akárhány évesen Alekosz is fog :D :)
És ennyi mindenért te pacsulit igértél nekem,hát ez nem jó vásár lesz a részemről:)
Sztem meg azoknak a nőknek,akiknek,mint pasi bejön Alek,tök mindegy a pénz,jobban érdekli Őket,hogy szerepelhetnek,gondolván így előrébb juthatnak...kbs. olyan nők lehetnek,mint Ildi tesója,vagy mint a Benkő társkeresőjében szereplők,azokat sem kommentálnám ...
Persze hogy megyek:)
Mit szeretnél?Csoki tojást, csoki nyuszit vagy festett tojást?:))Így szép sorjában.)
További ajánlott fórumok: