Való Világ 2010 (beszélgetés)
"átver mindenkit ,meg hamarabb hull le az álarc mint ahogy azt tervezte" ezek a tények?:)
ugyanmár :)
Anikó egy felnőtt nőbe költözött kislány , legalábbis a lelki világát ha figyelembe vesszük .Nem pedig egy számító nő mint ahogy sokan beállítani akarják őt:)
amúgy én se..
én tuti, hogy nem tettem volna ezt meg a csapatért.
legfeljebb az életemért, de abban is kételkedek :)
vajon mivel akaszthatta ki Giannit ?! :)
kár, hogy nem néztem.
A tények leírásával a gyűlöletet azonosítottad.Nem a hírvivőt kellene hibáztatnod,ezeket a dolgokat nem tagadhatod.
Ha úgy gondolod, süt rólam a gyűlölet, akkor védd meg Anikót, és írj pár ellenkező példát.
Szia!
Szerintem felesleges pezsgővel készülnöd, mert Anikó nem meri kihívi Alekoszt. Legalábbis én ezt elképzelhetetlennek tartom.
én is úgy láttam, csalt a guggolós próbán, és az is igaz, hogy én se neki adtam volna a vacsoracsatás díjat, és béci segített neki gy csomót .
de a dzsungelhéten befeküdt egy üvegkoporsóba a bogarak-kukacok-kígyó közé.
Én legfeljebb az életemért vállalnék be ilyesmit, az tuti.
Nem számolom a hsz-aidat,ahogy feltételezem te sem számoltál össze 25.000 Anikót szapuló hozzászólást...
Jó a memóriám,ezért emlékszem,hogy korábban már írtad,hogy nem érted a Norbiról és Oliról Anikóval szemben miért nem írják,hogy kapcsolatrombolók...ezután leírtad az ő szerepükről Anikó kapcsán a véleményedet,amivel én egyet is értettem veled,ha nem emlékeznél...és mivel ez elmarasztaló volt velük szemben ezért bátorkodtam azt a szót használni,hogy "leszörnyűzted" őket... és ezzel nem arra akartam utalni,hogy te ide szapulni jársz a játékosokat!!!
Remélem most nem értesz félre és nem veszed személyed elleni ellenséges támadásnak ha valaki véleményt ír.
attól miért lenne gyáva ha nem alekot hívja szerintem a többiekkel volt már annyi összetűzése bőven hogy oka legyen őket hívnia:)
én csak reménykedem hogy mégsem :)
Hát erre muszáj írnom.
Én emlékszem a guggoló próbára.Simán a könyökén támaszkodva csinálta végig. A dzsungelhéten egy nulla volt, mindenki hozta a kaját, csak ő nem. A vacsoracsatát meg Béci miatt nyerte elsősorban (ezzel nem fikázom a teljesítményét, de nem érdemelte meg).Átver mindenkit, nem véletlenül nem mondta el az iq tesztje eredményét, amiben csak Laci előzte meg őt. Nem akarta, hogy féljenek Tőle, és oda a róla alkotott " szegény, gyámoltalan kislány" képnek.
Aki nem néz vissza, annak írom: Anikóról van szó.
Valahol olvastam, hogy Éva apja nyilatkozta, hogy egy másik valóságshow ban Éva a második helyig jutott, és háromszázvalahány szavazattal maradt le.
Tuti, hogy ez nem a bár volt, mert onnan is kivágták. Akkor melyik lehetett? Igaz, én nem néztem ezeket, de azért kb tudtam róla, hogy mik mennek a tv ben. Valamelyikőtök látta?