Való Világ 2010 (beszélgetés)
Egy-két hozzászólást kivéve, többnyire élvezem olvasgatni a véleményeteket. Érdekesnek tartom, hogy mennyire másképp tudunk látni szituációkat és embereket. Igaz időigényes volt, de rászántam az estém. :)
Most visszanéztem a műsor egy részét, mert nemigen láttam.
Nos, anyám utálja nézni ezt a műsort, de holnap megmutatom neki ezt a kenyeres részt, had örüljön:D
Én ugyanis azt hittem eddig, hogy anyámnál rendmániásabb, hangyásabb (ezt csak ide lehet rakni, ezt csak így lehet csinálni stb.) ember nincs a földkeregségen. Belátom, van. Laci.
Úgyhogy szerzek anyámnak egy jó estét, had örüljön szegénykém, hogy na ugye igaza volt megint, ő nem is olyan hangyás:DDDD
Ez tényleg nem sok volt már több is:-))))
Szerintem azért is fásulnak be,mert semmi feladatuk nincs,csak azt várni,hogy elteljen az idő.Persze valahol ez is egy feladat... :D
Mi vagy Te, mazohista??:D
Én a múltkor nem voltam azt hiszem 4 napig, 130 oldalt olvastam vissza + a friss hozzászólásokat. :)
A mait inkább ne olvasd, nem volt hangulatos a délután:( Nem érdekes minden második hsz-ben azt olvasni hogy mindenkitől hányok, ki milyen hulladék...
Ők sem szemtől szembe mondták meg Gombinak a véleményüket. Másfelől gondolom, hogy fél tőlük Gombi. Többen vannak, öt emberrel leállni vitatkozni az elég kellemetlen helyzet.
Ááááá, csak 20 oldal + amit még közben írtok hozzá! :)
Én valami fizikailag jobban megterhelő feladatokat adnék nekik, bár ez a biciklizés most jó lesz. Viszont az a baj, hogy az rtl nem következetes, kiad egy feladatot csapatmunkaként és elnézi, hogy a csapat bizonyos tagjai nem vesznek részt vagy csak alig vesznek rész a feladat teljesítésében. Most is Éva gyakorlatilag nem csinált semmi a gyertyás feladatnál. Jó lenne, ha fizikailag leterhelnék őket, akkor este mindenki fáradt lenne és lenne alvás időben.
gerna!
Nem volt muszáj elmondania. :)
Ha jól emlékszem azt is Ő mondta el Oliéknak,hogy az akkor még hatosfogat azt mondta,hogy ha ők gyűlést tartanak,akkor a négyes tagjai nem mehetnek be hozzájuk.
rbarso!
Talán azért,mert akkor valóban szétverték volna a villát. :)
babzsák82!
Ha én hallom,hogy rólam van szó,akkor nem a kertbe megyek ki,hanem bemegyek a szobába és rákérdezek,hogy mi a problémájuk velem.
Nem tudom, de úgy lett volna az igazi, ha azt is maguknak kell megvenni. Osztozkodhattak volna, ráadásul dohányosok mindkét csapatban vannak, tehát a két csapatnak közösen kellett volna beosztani a cigit. Vagyis a két csapat bizonyos tagjainak.
Ha a cigiért is fizetniük kellene,akkor valszeg lenne kiborulás és brühühűűűű..jöhetne az orvos is..:)
Pont itt lett volna a lehetőség,h csökkentsék a cigit.Vagy vmi orvosi kisérletben is részt vesznek?
Szia!
A cigiért sem meg a tisztálkodási szerekért sem, ráadásul rezsit sem fizetnek. Ez aztán a való világ! :) Bár a cigiről nem tettek külön említést vagy nem hallottam legalábbis, de mivel a megbeszélésen nem hangzott el, hogy cigit is vesznek, így gondolom nem kell érte fizetniük.
Gombi Olivérrel régebben is jóban volt, a pártatlansága talán arról szól, hogy nem fogja egyik csapatot sem követni a kiválasztásnál. Mert most elvileg a két csapat mindegyike ugyanarra a személyre fogja rakni a jelet. Nem csodálom, hogy a most kialakult helyzetben Olivérék csapatához ment oda, főleg, hogy a másik csapat pont őt ocsárolta. Valakivel azért neki is kell beszélgetnie. :) Amúgy neki van igaza, nem jó ez a csapatozás.
Szemét RTL ezt nem merte megtenni.Miért is nem?
Nem "vitte", hanem kérdezték, mi baja.
Sziasztok!
Jó ez a spórolós hét,DE! Ha jól gondolom,akkor a cigiért ugyanúgy nem fizetnek...
Gombi...elvileg semleges,mégis az az első dolga,hogy ha "info" van,azt viszi Oliéknak,akkor hogy van ez? :)
És nem utolsó sorban még egy jót lehetett röhögni is rajta.
Jó akkor valami -Clint Eastwood-félének képzeli magát..:DDD 'pedig hülye kis rambo'
Ez nekem is tetszik. Pláne akkor tetszene, ha össze tudták volna kovácsolni ezáltal a csapatot. Laci nem lehet Rambo, mert Rambo egyedül vívta meg a harcot. :D Én úgy látom, hogy Laci azt gondolta a beköltözéskor, hogy ő hűdenagyon rendbe vágja a villát és mindenki az ő szabályai szerint és az parancsai alapján fogja élni bent az életét. Aztán ez nagyon nem jött össze neki, most lett alkalma, hogy maga mellé állítson embereket, ha már egyedül nem jött össze és most a megfélelmlítéssel próbálkozik.
Ha Lacinak kendő lenne a fején és gyufa lógna ki a szájából azt hinné,ő a "rémbó"..:D
Ez a pacák mindent harcnak és háborúnak él meg..
el van kicsit varázsolva,meg van picit zizzenve..
Viszont ez a spórolós játék nagyon tetszik..
abban nagy lennék!:)
Nekem csak akkor jelent problémát, ha valaki a kenyérvágó késsel keni a vajat, ha utána még vág kenyeret, de Alekosz már nem akart vágni. Különben is mi a bánatos p.csának állt oda Laci a konyhába és felügyelte, hogy hogyan esznek? Attól félt, hogy megesznek mindent? Csak nem gondolja már. Aztán Béci a féldoboz vajkrém maradt dumájával, nagyon gáz. Odamegy okoskodni, Oli két mondatból elintézi őt, aztán már csak az marad, hogy a háta mögött ugat Olivérről és végül Gombit beszélik ki. Gyönyörű banda, tényleg szánalmasak. Azért az tetszett, hogy Lacit kiröhögték meg Olivér még ki is figurázta. :) Ők legalább tényleg összetartanak megvédik egymást és nem csak akkor tartanak össze, ha valakit szidni kell a háta mögött.
Béci háborodott fel azon, hogy Gombi nem a szemébe mondta el, hogy mi a gondja??? 1 az, hogy egyértelmű, hogy mi a baja, az, hogy kibeszélik, pedig nem ártott senkinek. 2 az, hogy ő se szemébe mondta! Anikó meg azzal a sírással, na hagyjuk, egyre mélyebbre ássa magát nálam az a csaj, pedig kedveltem.
a hisztis szó Zsófira illik
A lányos anyukák kedvence-ilyen pasit képzelek a lányomnak-kategória volt nem saját anyuka kedvence.
További ajánlott fórumok: