Való Világ 2010 (beszélgetés)
na köszi.
Eddig tartott az Alekosz topikom. :(:(
És terjed mint a járvány:(((
Ez a legkönnyebb Magatartás-Mások Felé...
:)
A Brian életében is van, nem pontosan idézem, de kb: "Ti mind különlegesek vagytok" erre egy válasz a tömegből: "én nem" :)))
gigi abban a 30 másodpercben arról beszélt, ohgy többször felvették a hoteles jeleneteket. se többről, se kevesebbről. a belső, villabeli életről nem esett szó.
szvl ha én valóság show készítő lennék, és egy hiteles, amatőr showt csinálnék (tehát ennek a szöges ellentétét) , én még akkor is ugyanezt tenném egy speciális, egyszeri, ráadásul drága és elegáns külső helyszínen.
mi is láttuk - gigi nélkül is -hogy ment a kamerás meg a sminkes, meg be voltak állítva a fények. hogy a legszebb profiljukból , a legszebb képkockákkal jelenjenek megy egy luxushotelben.
és persze elsőre nyilván makogtak vmi gagyi párbeszédet, ezért szóltak nekik, hogy még 2-3-szor vegyük fel. ennyi.
én ezt még egy baromi hiteles showban is megcsinálnám.
ennek nincs közvetlen köze ahhoz, hogy a belső folyamatok/emberi kapcsoatlok/párbeszédek mennyire irányítottak, túlirányítottak.
egy rendszeres néző számára ez semmiképpen sem közvetlen bizonyíték a belső villalét megrendezettségére, legfeljebb egy erős - sőt, az eddigi legerősebb- közvetett bizonyíték a show hitelességének megkérdőjelezésére.
egy alkalmi nézőnek pedig nagy bulvárhír, mert kevesn tudják, hogy a kamerát egyfolytában lekapcsolják, és azt kell hallania , hogy kamua show.
a gond a videó mindenhova való belinkelésével volt, tehát hogy egy nap alatt százezren megnézték, és a nem rendszeres nézők előtti brutális presztízvesztéssel.
Csak nagyon ügyesnek kell lennie ha kijön, mert szerintem sok "élősködő" rá fog majd tapadni.
Még jó hogy a VV3 Nagy ŐŐŐ Anikója nincs itthon. :):)
sziasztok..
jópofa:)rengeteg jó hozzászólása van és okosan játszik...
és szerintem megnyeri...
Erre mondták régen a hasonló a hasonlóhoz húz...
Bár az előítélet is szerepet játszhat-szerintem-nem?
Nem is vásárolhattak licenset, mert az a BB volt.
A VV ennek felvizezett változata. /Érdekes, hogy az igazi sikert ez aratta, nem a BB, ami a 2. széria után megbukott, újabbat már nem is indítottak../
Kevésbé rigorózus szabályokkal bírt, több játékossággal, bár mintha éppen ez tűnt volna el az utóbbi időben.
És a BB-ben szigorúan tiltva volt az /Oli-féle/ összebeszélés, amikor szemérmetlenül magára rakatta a kendőt, és a büntetéseknél következetes volt, kivételezésre nem emlékszem.
Nyilván a BB-ben is a csatorna irányított/TV2/, de nem olyan nyilvánvalóan és arcpirítóan, mint itt.