Való Világ 2010 (beszélgetés)
hasonlóan gondolom,ezért röhögtem amikor itt írták nekem miért bántom Anikót (nem is bántom csak véleményt formálok)mert ő egyenes ember:)))Haha, egyenes persze, arra megy s abba szerelmes éppen,ahol nem érheti baj. Szerelmet vallott már mindenkinek,akinek komoly kapcsolata van.
Béci meg a másik egyenes ember :)Gigi is :)
Ha a nyeréshez Oli valóban besegíti Alekot majd a kampánnyal..szerintem ad neki vagy 10 misit..
Lehet ezt már bent le is vajazták..
Tényleg csak egyet-egyet, és akkor nincs harag! :):):)
Csak vicc. :)
-Nagyképű, vagy dühöngő idegbeteg?
-Köszönöm a nagyképűt kérném.
:):)
Igen, és így soha nem hívják ki.
Viszont, visszatérve a latolgatásra, szerintem nem Éva vagy alek a következő kiválasztott, hanem ő, mert a másik kettő Gigit hívná ki és Béla (aki ugyebár nem taktikázik!!!) többször elmondta, hogy olyanra nem teszi a jelét, aki kihívná a húgát. Ugye, Olivérrel nem tud együtt élni, ahogy ma is mondta, de nem rá tette a jelét, TAKTIKÁBÓL!!! Ő, BÉLA, AKI NEM TAKTIKÁZIK (azt hiszem ez lesz nálam az állandó jelzője - aki nem taktikázik :DDD
Szerintetek Gigi is kap büntit?
Néha-néha írnék egyet, ha nem bánjátok :-)
Ja ezt nem egyszer észre vettem már én is, sőt már a beszavazón is lehetett tudni a 3ból mindig ki fog bejutni,mndig másképp viselkedett és beszélt a delikvens és a műsorvezető is azokkal a bizonyosokkal.
Meg béla tegnap-ma feltünően vidám volt.
bunda ez az egész
tudják előre, meg van mondva, higy ki megy vissza
béka segge alatt lesz a nézettség
tuti biztos, hogy nem egy ember lesz aki este7 és 8 között biztosan nem fogja az rtl-t nézni.
Mától mi sem nézzük!! Még a Coolon megnézzük és befejtem:(
Anikónak köszönheti- Ha Enikő ma nem ilyen videóüzenettel inditja párbajba....
Talán most töltik fel az oldalra a videókat, és azért nem elérhető.
Vagy akkora hiszti van bent, hogy szüneteltetnek, amíg elalszanak?