Való Világ 2010 (beszélgetés)
ez amúgy így van. a négyesfogat mondatai sokszor beleégtek a köztudatba.
Ugye nem baj, ha ezt most elmentem és majd elővesszük és jönnek a bocsik majd :))))
az egész Béci féle társaság sehol nem lenne, ha nem lenne köztük Laci. Egy értelmes megnyilvánulásuk nem lett volna, és szépen le lehetett volna húzni őket a wc-n Laci nélkül.
Oli egy vmi miatt lett gyenge. A szerelme miatt! De emiatt elítélni nem lehet, mert mindannyian azok lettünk volna, ha elszakítanak a szerelmünktől.
Az Anikó témáról pedig annyit, h sztem vonzódott hozzá, de semmi több. Csak ezt Anikó félreértette, illetve túlkombinálta, ezzel témát adva a találgatóknak.
Amúgy, Évát lehet nagyon gáznak tartani a viselkedése miatt, de! Eddig ki volt az a lakók közül még rajta kívül, aki beismerte a hibáját, azt, h hibázott, amikor úgy viselkedett a másikkal ahogy, és nem csak a sajátjai között, hanem az általa megbántottnek is elmondta ezt, és tudott bocsánatot kérni?! Én nem emléxek más ilyenre. És ez bizony nagy érdem! A gyerekessége mellett ez azért érett, fejlett szeméyliségre utal. Mindemellett, ő volt az egyetlen, aki Bécire is rászólt, amikor Anikót nyírta, és tök normális stílusban!
a sajátos listája szerint..:)
Szerintem Gigi nem jó, csak annak akarja láttatni magát. Nem önmagát adja, erről is elszólta magát, mondta, hogy soha nem tudja elereszteni magát a villában. Nem tudja igazán jól érezni magát.
Nem. Képmutatásból még nem láttam senkit így viselkedni. Az feltűnő lenne. Ezt csak Alekoszék találták ki rá és ezért elterjedt. Amit Alekosz kimond, azt sokan kezdik mondogatni. Ez így működik. Ezért sem szimpi. Mert bélyegez embereket.
csaba doki, szerintem ez a legnagyobb böszmeség, amit eddigi életedben gondoltál .:)
ugyan, azt csak ők ketten tudják, miről volt szó, de biztos, h semmi komolyról .
És azt nem látod, hogy ez képmutatás?
Benne van a háromban és most pillanatnyilag az első helyen.
Igen, tudom, hogy mondták. Inkább arról beszélek, hogy ezt itt a műsorban mondogatta neki a Picúr, szerintem kicsit égő volt.
Nekem nem tetszik, mint nő, de tetszik, mint jellem. Ahogyan kezeli a konfliktusokat, ahogyan az élethez áll (amit ott bent látok), ahogyan az igazsággal kapcsolatban viselkedik.
Hát emiatt. Nem védem, csak jónak látom :)
úgy véled gigi fog nyerni ?
Ez nem védelemről szól :)
Ha igazam lesz, akkor mégsem. Hidd el, ezeket lehet érezni. Sokan eltévednek a racionalizmusban. Most Gigi és Alek a legerősebb. Ez a pillanatnyi állás. 3-ik Laci.
ne viccelj már,ezt a pár telefonos hülyeséget a retek mondta, mikor berakták erzsit is.
Az üvegfal mögött azt mondogatta Picúr egyfolytában, hogy majd elszámolunk előbb, meg hogy sokkal jössz nekem! Gondolom ő segített neki bejutni, meg a bátyus!
csaba doki, te egy nagyon kellemes színfolt vagy itt a fórumon, mert nem szoktál elrugaszkodni és próbálsz objektív lenni.
de ebben az egyben biztos vagyok, h tévedsz. gigi nem erős.
Holnap téj már be egy lottózóba..:)
Hát szegényke elég esélytelen. Bár jobban bírom, mnit egy pár másik embert, de azért valami rendesen el van csúszva benne :O)
Akkor nyernének a negatívok, de nem fognak :)
de azok vannak többségben..
Én Gombi fan vagyok, bár tegnap már átnyergeltem az operatőrökre, de azért Gombikának is drukkolok. :)
Hidd el, sokkal többen szeretik, mint amit látsz. Érezni rajta, hogy erős.
Nem a többség, hanem a harsányság :)
ez tök igaz pl. a gombi, laci fanjaira.
gigi extrém eset.
További ajánlott fórumok: