Való Világ 2010 (beszélgetés)
nem is értem szandikát.. olyan semleges volt nekem régen nem is volt a kedvencem de nem is volt vele bajom.. most meg őt kisem birom állni. mi baja van évával és alekkal?
és miért nem voltak barátnők anikóval mikor zsófi még bent volt?????valakit vagy birok vagy nem. miért van hogy egyszer birom egyszer nem?????,
mit válthat ki ez a villa lét??régen kismocsok is elkábitotta a nem llezb nőt.
Én láttam, az is érdekes volt.
Szundika már fetrengett Alekkal is. Meg csöcsörézte, meg simizte, smaciztak, épp csak a maci nem volt a málnásban.
érdekes a másik az,hogy a jó multkor este élő adásban láttam hogy szandika és gigi a paplan alatt állítólag szőrtelenítettek.. gigi segitett szandikának.. látta ezt valaki?
Hát igen... Anikó tény és való napraforgó!És ezt nem gondoltam volna róla... nagyon meglepődtem én is.. minden másra gondoltam hogy kik voltak a takaró alatt de róluk nem.
Nem ezt akartam kérdezni hanem Anikóékat de majd holnap megbeszéljük,jó éjt.
igen én is... csak azt nem értem aleknak miért nem engedte...? most ezt komolyan mondtam.. nemhiába mondogatta hogy legszebb anikó!
Még szundikáról simán eltudom képzelni de Anikóban csalódtam.
óó nagyon furák ezek......hogy van gusztusa...
Anikó keze a paplan alatt mozgott, Szundi nyögött. Egyszer csak kiszólt Anikónak, hogy most abba ne hagyd.
Nem tudom mikor lesz feltöltve az oldalara. Néha nagyon csúszik.
Szerintem valakit megakart verni. Lehet, hogy Bélát.
köszi:)
és tuti hogy azt csinálták egyértelmű volt? mai belevalót mikor teszik föl? délelőtt még?
Mentem sziaztok kukkolók jó éjt:)
igen, de hogy mi történt gigi és jerzsi között? azt sem nagyon adják le. legalábbis én nem láttam hogy a v.v.hu-n fönt lenne hogy abban az 1 órában mit csináltak....
azt is irták hogy sokszor forgatókönyv szerint megy.. ha bár ezt nem hiszem el...
Nem rég lett vége, majd fent lesz az oldalon.
Ma valószínűleg fordítva lesz,akkor holnap is nézni kell a belevalót.
ezt hol lehet megnézni? belevalóban volt? maiban vagy tegnapiban?
Mennyi minden van még amiről nem tudunk. Gondoljunk csak arra pl. amikor Szandika "összeomlott" Rendesen elferdítették a dolgot, de szerintem úgy gondolja az RTL, hogy többet ehhez hasonló jelenetet nem ad le mert az újságok kitalálnak minden félét.
kitudja gigiék is mit csináltak,és mit nem.....
de sok mindent ilyen magán ügyi dolgokat nem teszik föl sehová....
De most éva eléggé nem tud beszélgetni normálisan.. kicsit nagyoskodik vagánykodik.. de izgul nagyonszerintem azért van ...
Már nem tudom, csak azt, hogy Zsófi és Zsuzsa szóhoz sem jutottak, volt egy kis csend a stúdióban.
ezeket miért nem adják le, a honlapjukon?nem értem hogy ezeket a jeleneteket 18 -as karikával miért nem teszik föl az oldalra....
óóóóó
akkor ezért olyan nagy barátnők.)Fújjjjjjjj
Anikó kielégítette Szandikát.
No comment.
Hogy kommentálta ezt győzike?
Kik voltak azok?én sem láttam.
További ajánlott fórumok: