Való Világ 2010 (beszélgetés)
hajrá Szandika!
:D
jó reggelt mindenkinek nagyon csúnya szavakat tudnék használni Szandika viselkedésére elkezdve a kijelölés óta tartó agonizálását a kihíváson való viselkedését azt hogy a kisfilmeket amiknek hatni kelett volna a lelkiismeretére(ha lenne) végigvihorászta azt hogy mikor elmondta véleményét a lakókról és csak beszélt zöldeket a levegőbe és hogy a végén mégiscsak egy olyan játékost hívott ki aki többeet rávett és ő maga is rárakta a jelét a kérésére az minősíthetetlen.
nagggyon remélem hogy mindenképpen kiesik és nem fogják azzal büntetni a nézők hogy azért is visszaszavazzák nyűglődni vagy a csatorna visszaviszi mert ettől sok konfliktus és nézettség várható
de az is igaz lehet hogy a Sanyinak van igaza miszerint ez ez nagy átverés és Szandika meg akarja bontani a testvérek egységét és nevetve fog viszamenni és nagy magabiztossággal miután Béci kint marad
Lacinak volt igaza és Évának sajnos amit főztek meg kell enni mert ennyit jelentenek a villában köttetett barátságok rá kell mindenkinek döbbenni hogy itt minden megtörténhet ami nem tilos a győzelem érdekében
ValóVilág: Szandika helyére új lakót küldenek
2011.03.10. 06:15
Nagy balhé körvonalazódik a szombati párbajjal kapcsolatban, mivel Szandika határozottan közölte, hogy haza akar menni. Még akkor is, ha véletlenül ő nyeri a párbajt.
jó éjt :)
Egyszer biztosan meglesz az is:)
Na azt majd meg kellene találnunk :))) Komolyan.
Jó lenne, hogy megdőljön ez a most jött elméletem :)
Megyk bubó, jóéjszakát és köszi a beszélgetést :O))
:))) igen, ahogy eddig észleltem, te eléggé filozófikus jellem vagy :))))
Amúgy, biztos vannak olyan dolgok is, amikben meg 100%-osan egyetértünk :))))
Oké, csak az a fura, hogy ha ebben, akkor abban is. Érted.
Tehát, hogy nem az van, hogy ebben egyetértünk, de abban nem.
Szóval nekem ez a fura.
Ezt még át kell gondolnom. Most rá fogok jönni valami nagy okosságra érzem :)
a másik témában azért nem volt ennyire piros- kék a véleménykülömbözet :)))) Ott azért volt egy kis lila halmaz is :))))
Amúgy meg, persze, h így működik! :))) Emberek vagyunk, és kellenek is ezek a külömbségek :))) Másképp igencsak uncsi lenne az élet :)
De hogy ez hogy van, hogy akkor mindenben más a véleményünk :O))))
Néha azon gondolkozom, hogy miért osztom az embereket két kategóriába, aztán rájövök, hogy azért, mert így működünk. Persze nem kristáyl tisztán, de látható. Nézd meg.
Ha nekem piros, akkor neked kék. :)))
Egyébként szerintem más fórumon is vitatkoztunk egyszer keményen, ha jól emlékszem :)))
(csapkódós)? :)))
:) úgy tűnik :)
arra már nem emléxek, h kikkel játszott együtt. Rá is csak azért emléxek, mert tudom, h exanyós nagyon istenítette :) És mint írtam, az is kiderült, h miért :))) Most is, mikor először megemlítetted, kellett némi idő, mire bebútoltam, és tudatosult, h kiről beszéltek :) Nagyon kevés az a vv szereplő, akire emléxek :) Annyira enm maradandóak nekem, h mikor a vendéglátásban kolleginaként üdvözölhettem 1et-2őt közülük, mások értesítettek róla, h kik ők :))))))
Szarkavaró? Hát ő aztán semmit nem kavart. Nem beszélt senki háta mögött. Tisztán játszott.
De milyen érdekes, hogy akik az egyik tipusú embert kedvelik, minden helyzetben ugyanígy van. Tehát te a korábbiakban is azokat csíphetted, akiket én nem és fordítva is. :)
én nem vagyok ebben annyira biztos :)
Az általad már említett Vitko Lacit tudod miért szavazták vissza a vidékiek? :)
Mert ő nótázott bent a villában!!!!! Ennyi!!!! Akkoriban, mikor még az a széria ment, vidéken éltem, szabályos paraszti környezetben (a lakosság legnagyobb százaléka földművelésből él, hatalmas tanyavilágban, stb.). Erről fogalmam se volt, és mindig rácsodálkoztam, amikor a xarkavarásai ellenére állandóan visszaszavazódott. Aztán mikor ex anyósom elmondta, h miért is rá szavaznak...... Pffff.... nem mondom, h nem akadtam ki. Sztem ez azért, h nótázik, eltörpül sokminden más mellett, ami amúgy erény lehetne.....
A szavazások nem így működnek szerintem. Nem a magánéletük miatt nem fognak szavazni. Ha szerették, akkor visszaszavazták volna.
Az éremnek két oldala van, de ha az irás van felül, akkor nem a fej :)
nem tudhatom ezt a részét, mert soha nem nézem azt a műsort :)
Pontosabban, hazudok, mert volt, h belenéztem, de mikor megláttam Győzikét, gyorsan továbbkapcsoltam, és vissza soha :))))) Nála rosszabb nem lehet.... :D
az azért nem feltétlenül azt tükrözi :)
Abba még nem gondoltál bele, h nem lejáratódott, hanem a média már akkora cirkuszt csinált ebből a dologból, és folyton zaklatták Encit is emiatt, h volt aki azért ellene szavazott, h rendbehozhassák Encivel a dolgokat? Sok összetevős dolog ez ahhoz, h ennyire lekategorizáld..... Minden éremnek 2 oldala van.....
Hát szerintem nem sok embernek tetszik a műsorvezetése.
De a valóvilág nayobb pénzt hoz nekik, mint bármi más kis mellékes műsor. Most.
Annyira nem, csak annyira, amennyivel lemaradt a győzelemtől.
:)