Való Világ 2010 (beszélgetés)
kivel volt kint Alek???
csak Zsófival, nem??
Milyen képben van a nagyi,ez aranyos:)
Jó egészséget neki.
má megen Lulu :(((
ezt a nőt kéne bezárni kaja nélkül a villába 1-2 hónapra.
Nem ítélem el őket se.
Előbb-utóbb ráébrednek majd, hogy rossz lóra tettek, amikor olyan szereplőért rajongtak, aki ezt sem a villabeli teljesítményével, sem az emberi magatartásával nem érdemelte ki.
Alekosz egy individualista, hidegfejű senki, nem jósolok neki nagy jövőt.
/A VV4 után még nyilván futtatja majd egy ideig a csatorna, elvégre új seprű jól seper, aztán megy ahová való: a levesbe./
tordas már nyert!
tapasztalatot, hogy nem neki való a való világ :))
Igen,nézhetjük erről az oldalról is:)
De ha más vezette volna a műsort annak is így szólt volna be.
Húúh hát tényleg ez a Lilu nagyon gáz volt tegnap,Buckóval együtt!!Nagyon szundi felé hajlott minden második megszólalásuk.Mondta is Lilu,hogy nagy kedvence volt szundi!!Ez elég nagy szégyen ezek után.
Anikó továbbra sem szimpatikus,mert minden fiút rávett hogy bocsánatot kérjen tőle,de közben őnagysága nem kérte senki elnézését!Többek között ezért sem bírom.Évától is kérte,ne szóljon hozzá,most meg milyen jól eltrécselnek!!!
Hajrá Béci!!
Alek meg egyenesen utálatos lett!!Régebben szimpi volt,de az már a múlt!
Jezsy meg papírból sem tud olvasni,szegény!
Túl sok is :)))
De sajnos sokan nem veszik észre, sőt példaként tekintenek rá :((
A videót elnézve, amit műveltek a lányok a buliban, háááát. Én ezt még nem láttam.
Viszont úgy vettem le, hogy Szandi bevallotta, hogy Anikóval nem csak imitálták a dolgot a takaró alatt. Igaz, hogy Szandi úgy jellemezte, hogy Anikó még csak rajzolGAT:)
Én észrevettem, elég hamar, nem kellett hozzá nagy tehetségnek, éles-látónak lenni!
De a játék szempontjából teljesen mindegy, ki-ki mikor ismeri fel.
Ez a hideg-lelkű, érzelem nélküli fickó nyitott könyv az ember előtt, és elég nekem belőle az esti egy óra az összefoglalóból, még sok is.
Mondjuk Győzinek nem árt ha valaki rászól. Nem csípem azt az embert, de azért így ? :))
Meg is lepődött egy pillanatra :))
.és barátnője sem, mert nincs érzéke sem baráti-, sem párkapcsolatok kialakításához.
Ez az egyik legnagyobb fogyatékossága.
Ha ezen nem lesz képes változtatni, oda az egész élete, akár kolostorba is vonulhat.
Hogy merte azt mondani Győzinek,h kussoljon?
Nagyképű,kihaénnem volt.