Való Világ 2010 (beszélgetés)
?
Mit?
SZIA
ez igaz én is csak kapkodom a fejem , hogy milyen sokan is vagyunk és milyen téma megy most éppen, visszaolvasással meg nem is probálkozok.Pedig én már reggel itt voltam egy kicsit léptem le , de mire újra itt vagyok addigra kész káosz van.
Utáltam centrizni!
Mindig attól paráztam, hogy megráz.
Komoly meló volt úgy elhelyezni a ruhákat, hogy ne doboljon. Sokszor elég volt egy gatya, és már dübögött is. :)
Egyik ismerősöm a telkükön rendezett bulin, rendszeresen használt új, keverő tárcsás mosógépet. 10 liter bort, és 5 db két literes kólát beleborított. A keverőtárcsával keverte, és a slagon mérte.
Így készült a telken a boros kóla.
Amikor már csak hab jött a csövön, akkor megint jött a 10 literes , meg a kólák.:) /ez igaz/
Ugye tudod mi az a ha van sapkája, ha nincs szindróma :)))))))
Megeszlek egyszer, az már tuti. Ramsysen fűszerezve!
Jó, hogy ezt leírtad! Így mindjárt más...;)
Megint annyit írtatok, hogy nem győzöm olvasgatni. Senki nem dolgozik?:)
:O)))
És ráadásul emeljük a poént azzal, hogy mindezt 10 perc alatt! :)))
Már?
Pedig most akartam kávét főzni. :)
Lacinak az tetszett volna, hogyha megeszik az összes ennivalót, mire visszajönnek.
Az szivatás is, de kellemes. :)
Feladat-feladat.. cöcö
Ha én kapnék ilyen feladatot így oldanám meg:
Kimosnám az összes ÖSSZES! ruháját, s centri nélkül kiteregetném. El is venném, meg nem is. Aztán holt ártatlanul mondanám neki: Bocsi, feladatot teljesítettem, a többit oldd meg.
Erről én egész mást gondolok! - meg ahogy látom, nem vagyok egyedül!
Természetesen Te is azt gondolsz, amit akarsz!
Már kezdte magát a végén meggondolni, mert nem akart ünneprontó lenni, de azt szerintem jól érezte, hogy ez túlzás lenne. Nekem ettől megint nőtt a szememben. És Gigi is, hogy akármennyire állítják, hogy egyedül ő senki lenne, tök szembe ment azzal, amit igazságtalannak tartott.
Laci meg valószínűleg olyan csibészkedésbe menne bele, amit ő is elfogadna visszafelé.
Imádom az ilyen embereket! :)
:)
Csak egyet? :)