Való Világ 2010 (beszélgetés)
Olivér nekem is gáz!
Élősködőnek találom.
Alekosz nélkül nem sokat fog elérni. Olyan ,mintha Alekosz lenne a viziló, ő meg a madárka a hátán, aki majd kihúzza magát peckesen a krokodilok előtt, meg aki összekapkodja a legyeket, és aki olnnan jó magasról a vízbe potyogtathat.
Valld be. Ha egyszer kimondod végre, akkor többet nem kell leplezni. Nincs ezzel semmi gond. Megértjük. Törpilla csinos törp. Melyik férfi tudott volna ellenállni.
Alkesz, mond el nyugodtan. Könnyíts a lelkeden és máris tiéd beszavazás.
Oh! Köszönöm! :)
De most szólok, hogy semmi közöm nem volt Törpillához! :)
Ezért nem értem hogy miért lenne indokolt a "sóban" részt vennem.
Találóak a hasonlataid!
:))
Én értem, hogy az emberek ki vannak éhezve a humorra, de mivel az én életemben ez nem hiánycikk, így nekem ha valaki jófej, az még nem visz mindent. Más is kell. És ha Alek azokban is jó lenne, akkor imádnám, és Olivért is, de nekem emberileg nem jönnek be. Emiatt elbillent a mérlegük :)
De téged bírlak. Te jobb vagy, mint Alkesz:))) Beszavazunk a shówba :))))
Csak éjfélig maradok, aztán egy időre eltűnök.
Csak úgy leírtam. :)
Nézőpont kérdése. :)
Mindenesetre őszintébb dolog , mint amikor azt látom hogy borsó levest kanalaz az ovisokkal, és próbál jópofa lenni egy döglött buliban. :):)
Jó társ? Ezt hol írtam. Nem írtam ilyet. FOGADJUNK! :DDD
Azt írtam róla, hogy először nevetnék rajta, aztán kinyírnám.
Misszió? Alkesz ezt csak magáért teszi :)
Mint mindent! :)
De emiatt azt is hiszed, hogy jó társ. Amikor mondom, hogy nem az, akkor hitetlenkedsz. Tehát nem veszed észre: Kvázi túlértékeled.
Amúgy meg egyre kevésbé jópofa. Keseredik.
Baj van már akkor, ha a falu bolondjában is az "ellenséget" látjuk.
Udvari bolondja a királynak is volt. :)
Másrészt, nekem tetszik a mentőmisszió, amit Alekosz a természeténél fogva végig próbál csinálni.
Megpróbálja megmenteni a besavanyodott, depresszív magyar lakosság humorérzékét!
Szorítok neki, és igyekszem vele együtt, és akár rajta is nevetni.
Tegnap leírtam, ne szivass!! :)
Hát így figyelsz te a mondandómra??? (mondjuk tudom, hogy hogy figyelsz, tegnap kétszer is bebizonyosodott :DD A sorok között olvastál - szó szerint :DD)
Na jó, akkor inkbb elfogadom :))) Nem kell a nyakamba mégegy elfogultsági vizsgálat. Már a múltkor is annyi pnzt nyertem vele, hogy nem tudom mire költeni.
Hallgassuk meg ezt a Horgelszont, vagy ki a fenét a lúdjával együtt :)
Igen, az Rtl Klub nagytétényi székháza mellett építették fel, amint azt láthattuk is, amikor a párbajhoz a felek egyszerűen átsétáltak a stúdióba.
Ettől egy ugrás-nem a Sugár!-hanem a Campona bevásárlóközpont.
:)