Való Világ 2010 (beszélgetés)
Mindig azzal vitázol,aki jó ítéli meg a dolgokat,most éppenséggel velem:)Elég legyen Csaba,mondd szépen,hajrá Éva,hajrá Alek;D
Te nekem lenni barát.:)))))))))))))))))
Túróst. Akkor Éva már sehol se lenne. :)
Az első hely az necces tényleg. De én úgy látom, kezd a bűvkörből kikerülni, néha megcsillan, és nem kicsit. Az elmúlt napokban tetszett jó pár dolga.
Ne vitázzatok már ilyen hülyeség miatt...az lenne a fura,ha mindenkinek uaz lenne a véleménye,mint azoknak,akik jól látják a dolgokat,akkor bizti Alek,vagy Éva nyerne;D
:O)))))
De az ember írtás az oké :))
Mármint neked.
Ki az álszent?
Annak örülök:)
Én meg mostanában egyre többször azt érzem,h mégsem lesz meg az az első hely:(
Hallod...Béla is akkor fotózkodott fegyverrel amikor háború volt magyarországon nem? :)))))))))))
"Aki fegyverrel fotózkodik? Ebben mi a tragédia"
No comment...
Na végre :)))
Éváról nem kérdezek, mert az egyértelmű :)))
Pont ez járt a fejemben.:)))))
Meg kell, hogy mondjam, nálam Laci kezd nagyon feljönni.:)
Te mindig ezzel a két dologgal jössz :))
Aki fegyverrel fotózkodik? Ebben mi a tragédia?
Te a hadvezéreket szereted és tiszteled. Gondolod, hogy az fegyver nélkül ment?
Ne legyél már álszent, amikor a diktátorokat élteted.
Annyira ellentmondassz magadnak.
Itt nálunk a fórumon pia sem kell hozzá,akkor,h is van ez?
Az neked normális aki fegyverrel fotóztatja magát, és aki drogozik? Vagy aki 17 évesen már sexparádéra jár? Jó firma vagy. Az ember belső világát nézem én, nem csak azt amit te, hogy hogyan színészkedik a villában.
Az, hogy ugyanazokat a mondatokat mondogatod, az tény. Az nem kitaláció :)))
Bemásolgassam?
Á, inkább nem, mert nagyon égő lenne :)
Arra számítanak a szerkesztők, hogy feszültséget fog kelteni az alkohol, mert piásan mindig őszintébb az ember. Hátha ezáltal lesz valami feszültség.
Na várjál. Akkor ezt beszéljük meg. Milyen kitalációról beszélsz és én hol szoktam gyűlölködni?
:)
Én elfogadom :)
Ne hasonlíts magadhoz. Szeretném, ha a normálisabb emberek nyernének, de nem fogok itt fröcsögni, mint te, ha nem ez történik :)
Te beszélsz gyűlöletről, amikor reggeltől estig itt fújtad tegnap is Alekoszról a legyártott kitalációdat? Nézz már magadba mielött te akarsz engem kioktatni bármiről is...
Túl jó a hangulat. Semmi balhé. Gondolják, hát ha így lesz valami.:))))))
Érdekes amikor tények vannak, aminek te épp az ellenkezőjét állítod, mindig ezt a mondatodat szajkózod: "Ne ismételgesd már mindig ugyanazokat a mondatokat." Bla-bla-bla.
Nézz már magadra, milyen 80 százalék volt a Szandi párbajon Béci eredménye? Mindig is tudtam, hogy te messze elvagy rugaszkodva a valóságtól, te az elképzelt kis világodban úgy....jól elvagy.
Köszönöm szépen a tanácsot. Leülhetsz :)
Inkább gondolkozz magadon, hogy miért van benned ennyi gyűlölet. Aztán kezd el mások személyiségével foglalkozni, mert addig nem túl hiteles :)
Boccs, majd jobban gyakorlom :)
Majd ugyanezt elmondom neked, ha eljön az alkalom oké? Túl korán állítasz megint tényeket, melynek az lesz a vége, hogy megint koppanni fogsz. Az a baj, hogy túl sokat beszélsz, és a sok beszédnek sok az alja. Jobban odafigyelnek arra aki csak ritkán szólal meg.
Ne ismételgesd már mindig ugyanazokat a mondatokat. Olyan blőd.
:O)
Gondolom el tudod képzelni, hogy mennyire hat meg az értékítéleted :)))
Nyugodj meg. Nem lesz semmi tragédia, ha a kedvenceid nem nyernek. És akkor sem, ha akiket utálsz, azok pedig nyernek és finalisták lesznek.
Meg kell tanulni elfogadni azt is, amit néha nagyon nem szeretnénk :)
Most minek kaptak be ennyi piát?
Én a százalékról beszéltem,elég kiborító,hogy nem találod el:)
Erzsyt fogja ezt már annyiszor emlegette, és most örül neki, hogy végre itt az alkalom. Hidd el Éva most boldog:)
Nem lősz tényleg félre? Gigi finalista lesz? Még most is mered állítani?:) Béla tényleg nem egy fegyverrel fotózkodós drogos? (elszólta magát 1 hete onlineban, hogy már alig várja, hogy beszívjon) Jó ember ismerő vagy hallod:))) Béla fejére rávan írva, hogy egy drogos, ezt már legalább 2 hónapja állítom, és lám...nekem lett igazam, vagy neked? Emberismerő. Vannak jó tippjeid, de csak 30 százalékban.
További ajánlott fórumok: