Való Világ 2010 (beszélgetés)
Kamu volt a Benkős sztori? ejh..
Én is bekajoltam:-)
Igazából 4 ember jöhet számításba.
Szerintem Lacit nem meri, Anikót pedig nem fogja.
Gigi és Jerzy közül a fiút érzi gyengébbnek.
Én úgy gondolom ő lesz a kiválasztott.
sziasztok ma úgy is kiderül
de szerintem Éva fog meglepetést okozni
Azé:))
Azt hittem már el is tűntél:)
Cica-lány! ♥
Szejetlek! :)
Szia Drága♥
Szejetsz még?:)
Sziasztok!
Tegnap épp láttam pár percet a Neked valóból (elég alja műsor, de ez most mindegy is)
Meghívott vendég volt Terry Black, mint Éva-rajongó és elkezdte Erzsit kitárgyalni, hogy nem őszinte és nem önmagát adja és a Gigivel való kapcsolata is kamu.... mondván,"mert aki vegetáriánus, az nem eszik steak-et". A műsorvezető kölyök meg nagyon ki akarta ugrasztani a nyulat a bokorból, de azt mondta T.B., hogy ahhoz legalább 18-as karika kéne, szó szót követett és kis híján csak épp azt nem mondta, hogy Erzsit ismeri már rég óta a szakmából :DDDD Dőltem a röhögéstől
Igen,szoktunk így szórakozni,főleg ha egy új fórumozó téved erre v nincs közvetítés akkor mi kitaláljuk,h mit nézzünk:)
Bocsi mégegyszer:)
Mit kapok én most Alkeszosztól,remélem nem olvas vissza!
Én úgy gondolom, ezt csak Béla teszi meg, ő is csak akkor, ha a körülmények rákényszerítik.
Alek az eddigi valóságshow-k legfurább, legellentmondásosabb fazonja, aki egyszerre szórakoztató és szánalmas is. Tud kedves lenni, de tud erőszakosan is viselkedni, melyekből az utóbbi a gyakoribb. Tagadhatatlanul van benne uralkodási hajlam, talán éppen azért, mert az életben egyszerű beosztottként dolgozik.
Igen népszerű a médiában és a nézők körében is, mert sokféle-egymással helyenként ellentétes tulajdonsággal rendelkezik, miközben erősen megosztó személyiség.
Mivel a jelen valóságshow főnyereményének egyik esélyese, bárki meggondolná, hogy megmérettesse magát vele, így természetesen Béla is, hiszen ennek kimenetele rá nézve kétséges volna.
Persze itt semmi nincs lefutva, bármekkora az esélye is a görögnek a győzelemre, ráadásul ne felejtsük el, őt már kiszemelték egy következő műsor főszereplőjének.
Az eddigi játékok nyertesei jórészt az egyszerű, szerényen viselkedő játékosok közül kerültek ki.
Nagy kérdés, így lesz-e ezután is..
A Rácz-fiú ott lesz az első háromban, ez azért megjósolható, bár szerénynek, visszafogottnak aligha nevezhető, sőt, minden szavával, tetteivel óriási becsvággyal tör a győzelemre.
ezzel a témával nem vagy egyedül:)))
akkor mindenki menekülőre fogja:)))
de most csend honol és nyugalom:))
Hajrá Laci! :)
Annyira aranyos volt, amikor készült az Anikóval való "randira" :)
Olyan kis esetlen, gyámoltalan, nagy mackó! De imádnivaló!
Meg is szakították az élőadást.
Béci neki ment a Jerzynek állítólag,be kellett mennie a biztonságiaknak. Törött üveg stb a földön.
jól összeszedték ezeket!
legalább teljesen nyilvánvaló, Alekosz mennyire buta és azok is, akik azt hiszik, mennyire kompetens!
:))))))))))
bocccánat!
Hello!
Mi lett a tegnapi verekedésből?
Este balhé volt a Villába. Senki nem tud semmit?