Vallomások (beszélgetés)
Utcán, járművön, igazából mindenhol jól rávicsorgok a gyerekekre, nehogy odajöjjenek hozzám.
Mert miért is? Celeb vagy?Vagy mint a Kontroll c.filmen egy medve jelmez van rajtad?😁
Elárulom felesleges vicsorogni,nem megy hozzád a kutya sem,maximum csak az ellenőr .
A gyerekek nem mennek idegenekhez,a kicsiknek meg úgyis fogják a kezüket a szüleik.Sokkal több ma már a veszélyforrás ,csak úgy maguktól kóboroljanak az utcákon.
No para 😁
"Sajnálom az idős nőket"
Miért?
"Utcán, járművön, igazából mindenhol jól rávicsorgok a gyerekekre, nehogy odajöjjenek hozzám."
Sok eszed van....
Azt azért tudd, hogy nem hülyék, csak kicsik.
Első dolguk a szülőt megkérdezni hogy a néninek/bácsinak mi baja?
Tegnap fedeztem fel milyen remek albán zenék vannak. Azóta csak albán slágereket hallgatok.
Dr.Alban? :)
"Utcán, járművön, igazából mindenhol jól rávicsorgok a gyerekekre, nehogy odajöjjenek hozzám."
Húha, jól megmutatod nekik! 😂 (Azt hogy mekkora hülyét tudsz csinálni magadból 🙄)
"27 éves vagyok és már 5 gyereket szültem. Az elsőt 17 évesen, a legkisebbet 1 éve. Nem lesz több"
Miért? Még olyan fiatal vagy. 🙂
🤭Te mekkora egy barom lehetsz. 😆
Utcán, járművön, igazából mindenhol jól rávicsorgok a gyerekekre, nehogy odajöjjenek hozzám.
Ezt nem értem. Amúgy miért mennének oda hozzád? 3 lábad van? Mitől keltenéd fel az érdeklődésüket?
Szerintem esélytelen, hogy bármelyik is odamenjen hozzád. A gyerekek érzik ha valaki gonosz! ;)
Utcán,járművön, mindenhol rávicsorgok....
Olyan lehetsz mint a vasorrúbanya!
Úgy kell nekik!
De mi?
A férjem néha megpofozza a gyereket...
És használ, hogy látjátok? Javult azóta, vagy rosszabb lett?
Sajnálom az idős nőket.
Én nem.
Hasmenős vírusom van...
Sírd ki magad, és felejtsd el a mai napot!
Hasmenős vírusom van.
ráértél volna akkor elmenni, amikor már nem fsod össze magad.
"Hasmenős vírusom van..."
Sajnálom :( Ilyen esetben nálunk elfogadják a telefonos bejelentést, táppénzre vesznek és bemegyünk, ha jobban vagyunk. Igyál sok folyadékot,figyelj csak magadra, diétázz, ne törődj most ezzel a "malőrrel".
"Hasmenős vírusom van. Az orvostól hazafele becsináltam. Végigfolyt a nadrágomon...sírva fakadtam mikor hazaértem, mert nem kevesen látták."
Szard le őket. Bocsi. 😀
"A férjem néha megpofozza a gyereket, ha nagyon rossz. Nem tudom, hogy kinek a pártján álljak. Nagyon szemtelen tud lenni a fiam, de nekem is rosszul esik mikor az apja bántja. :("
A kezét törném el!
Az én lányom se angyal, sőt... de soha meg nem ütném.
A testi fenyítés semmire sem jó!
"A férjem néha megpofozza a gyereket, ha nagyon rossz. Nem tudom, hogy kinek a pártján álljak. Nagyon szemtelen tud lenni a fiam, de nekem is rosszul esik mikor az apja bántja. :("
És movel ezt látja, hogy így kell nevelni, ő is verekedős lesz. Ennek mi az értelme?
Irigylem azokat akik tudnak sírni! Sajnos én nem tudok, pedig néha jó lenne!
ismerős,borzasztó érzés,mikor nem tudsz megkönnyebbülni :(
"Sajnálom az idős nőket."
Úgy gondolod te örökké fiatal maradsz?
Sajnálom az idős nőket.
Ha nincs szerencséd, akkor maradsz csak örök fiatal:D
Sajnálom az idős nőket.
Ugyan miért? És miért csak a nőket? Az idős férfiakat nem? Egyszer te is megöregszel - már ha szerencséd van!
Sajnálom az idős nőket.
Ha kérhetném részletezd,többek kíváncsiak, szerintem.
"Sajnálom az idős nőket."
Miért?