Vallomások (beszélgetés)
"Kár volt gyereket vállalni. Nem gondoltam volna hogy megbánom. Most már nincs mit tenni, ez van."
Dehogynem. Pl ne rinyálj és legyél hálás érte, hogy van gyereked és hogy terhes voltál és átélhetted azt, amiről sok nőtársad csak ábrándozik, mert pl nem lehet nekik soha...
"....egy tini srác megölte a szüleit, mert nem kapott elég zsebpénzt..."
Szerencsétlen szülők... ki nevelte azt a gyereket????
Nemrég olvastam, hogy egy tini srác megölte a szüleit, mert nem kapott elég zsebpénzt...
Ezt a gyereket kár volt vállalniuk, rendesen ráfáztak!:(
Nagyon lassan eszem. A férjemet idegesíti, hogy ha elmegyünk vacsorázni ő már rég megette és én még mindig csak a felénél tartok!
Én meg gyorsan eszem és az idegesít mindenkit körülöttem (: ez már csak ilyen
Álmomban 50 cent-tel szexeltem😄 Komolyan nem is értem, honnan vette ezt az agyam, mert sosem hallgattam a zenéit, és nem is jönnek be a színes bőrű pasik.😕
Érdekes az ízlésed
"Kár volt gyereket vállalni. Nem gondoltam volna hogy megbánom. Most már nincs mit tenni, ez van."
Vajon miért keseredett neki a kiíró? Ő nem elég jó, a gyerek nem elég jó vagy a világ nem elég jó?
Pillanatnyi elkeseredés. Előfordul.
Aludd ki magad!
Jo azért volt drog meg minden.
Ha tudod nézd meg, ez mindenre választ ad :)
Ó szegény, kinek volt útjában?
Nem csoda, hogy nem ismerem, a rap nem igazán az én műfajom.
"Félek a földrengésektől."
Rutinos földrengéses ismerőseim mondták, hogy földrengés esetén a következőket kell tenni:
Olyan helyre futni, ahol sok nagy fa van és át kell ölelni a fát. A nagy gyökerek miatt nem tud megnyílni könnyen a talaj.
Panelben: a WC.be kell menni, mert vastag csövek miatt nem nyomnak össze a falak.
Vagy: az ajtóba kell állni, mert ott pedig az áthidaló és a nagy fa (ajtó lap) miatt nem nyom össze a fal.
Vagy: hatalmas, nehéz bútor alá kell bújni, mert ez is megtartja az omló falakat.
"Nagyon lassan eszem. A férjemet idegesíti, hogy ha elmegyünk vacsorázni ő már rég megette és én még mindig csak a felénél tartok!"
Nekem a férjem ilyen. A kapcsolatunk elején kicsit nehezteltem rá, hogyha nem várt meg a kezdéssel, aztán rájöttem, hogy akkor is lehagyom, ha fél óra előny adok neki:DDD
Ő egy nagyon híres "repper".
Szitává lőtték,de él.
Van egy film is róla,nekem egyik kedvenc.
50 cent,pénzed vagy életed!
Ilyenkor gyerek, vállaláskor baba :)
"Ma azt mondtam az anyukámnak, hogy azért sír csak, mert sajnálja önmagát, mert a sírás általában ugye erről szól. Nem esett neki jól, de hátha valamit segítettem ezzel."
Neked az segített volna leginkább, ha anyukád megfelelő időben adott volna egy nyaklevest. Akkor azért sírhattál volna, mert sajnálod magad, a sírás ugye erről szól.
"Álmomban 50 cent-tel szexeltem😄 Komolyan nem is értem, honnan vette ezt az agyam, mert sosem hallgattam a zenéit, és nem is jönnek be a színes bőrű pasik."
Amikor végre rájöttem, hogy valami pasi lehet, rákerestem.
Úgy látom, az a kategória, akikre azt szoktam mondani: az édesanyja biztos szerette azért... :D
Szerintem ritka randa példány. Már bocs.
Ma azt mondtam az anyukámnak, hogy azért sír csak, mert sajnálja önmagát, mert a sírás általában ugye erről szól. Nem esett neki jól, de hátha valamit segítettem ezzel.
tudod,én meg néha szeretnék sírni,csak nem tudok,mikor nagy baj van,vagy nagyon fáj valami....mert tudom,ha sírok,megkönnyebbülök kicsit,de én ha egy évben egyszer tudok sírni,akkor sokat mondok -szépen megbántottad az anyukádat,gratulálok hozzá,talán inkább megvigasztaltad volna helyette pár biztató szóval.És az a legszomorúbb,hogy abban a hitben ringatod magad,te ezzel segítettél...nem értem,miért kell egy embernek aki szomorú,v akit bánt valami még plusz bánatot okozni,megsérteni,pláne egy szerettünknek...
Nagyon lassan eszem..
én is, és pont nem érdekel, ki, mit szól:D a pasik zabálnak.