Vallomások (beszélgetés)
Szerdán lesz a szülinapom...
Lassan írom, szökőnap február 24 van.
"Szerdán lesz a szülinapom. Nekem csak négy évente van szülinapom! Este 7-től nagy buli lesz otthon, legalább 20 vendéget várok."
Nekem csütörtökön 30.-án. Minden évben, de jó ha tudod, hogy január van!
Tényleg 😀 😀 😀
Volt olyan is, hogy "mindjárt pont 10 éve vagyok a hoxán"
Az óra perc stimmelt, csak a hónap nem. 🤗
Szerdán lesz a szülinapom. Nekem csak négy évente van szülinapom! Este 7-től nagy buli lesz otthon, legalább 20 vendéget várok.
Január 29-e minden évben van.
"Szerdán lesz a szülinapom. Nekem csak négy évente van szülinapom ! Este 7-től nagy buli lesz otthon, legalább 20 vendéget várok."
Én ezt nem értem. Van ennek értelme?
Ha ebédre jön, mindig kérdezi, milyen hús, mert utálja a pulykát. Tegnap mondtam, hogy borjú - simán megette a pulykát!:)
Ilyet már én is játszottam (: Kacsamellre ráfogtam, hogy pulyka. Simaliba, pedig tök sötét volt, azt hittem nem veszi be senki.
"Munkatárs megszült. Saját elmondása szerint őrjöngött .. "
Idővel minden fájdalom csitul és minden rossz szebbé válik, ahogy elfedi az idő. Munkatárs is így lesz ezzel majd.
"Munkatárs megszült. ... annyira nem volt fájdalomban része."
Szegény. Nem mintha a szülésre fel lehetne készülni.
"Tévedésből az én postaládámba dobták be..."
gratulálok..
"Január vége van, el kell kezdeni a nyári bikinitestet."
miért kell téli testet növeszteni?
"Munkatárs megszült. Saját elmondása szerint őrjöngött. Nem is csodálkozom, mert annyira fél mindentől és annyira nem volt fájdalomban része. Amiről azt hitte eddig hogy nagy dolog, az nem volt az."
Mindig elfelejtem, hogy a szülés meg a gyereknevelés egy verseny.
"Lebontották a házat ahová születtem, gyermekkorom töltöttem. Sokat álmodom vele. A szívem szakad meg, hogy csak az üres telek van már csak."
Az se különb történet, amikor idegeneké lesz az a családi ház, amihez oly sok kedves emlék fűz.
"Nem szeretem a magas nőket. A kicsi törékeny hölgyek sokkal szebbek!"
És ha azok nem állnak szóba veled?