Vallomások (beszélgetés)
"Reflux diétán vagyok lassan 2hete. Az epém is fájdogál néha. Ma mégsem érdekel semmi...ittam 2pohár vörösbort, kicsit be is csíptem de tök jó. Betolok egy Ristorante pizzát is mellé."
Ebben a helyzetben nem kockáztatnék ügyeleti ellátást. Vigyázz magadra!
Gyakran járok a vízpartra, minden békát felemelek és megcsókolok. Nem létezik, hogy nincs köztük elátkozott királyfi.
Elátkozott királyfi kell a fenének. Csak legyen simán elvarázsolt
35 évesen Minnie pólót vettem magamnak. Lehet, hogy gyerekes, de nekem nagyon tetszik. :)
49 évesen Garfield-est hordok😉
Örülök a maszk viselésnek. Legalább takarja a céklavörös náthás orromat, és nem bámulnak miatta.
Azok, hogy örülhetnek ennek a 'divatnak', akiknek foguk nincs. :D
"Gyakran járok a vízpartra, minden békát felemelek és megcsókolok. Nem létezik, hogy nincs köztük elátkozott királyfi."
Idáig csak én adtam neked nem baj jelet, úgy látszik a többiekből kihalt a humor. Nekem tetszik ez a vallomás.
" Örülök a maszk viselésnek. Legalább takarja a céklavörös náthás orromat, és nem bámulnak miatta. "
Azt nem tudom, hogy ebben a vírushelyzetben mi a fenének mászkálsz az emberek között céklavörös náthás orral. Normális vagy egyébként?
"Nem állok szóba magyar srácokkal, mert a legtöbb negatív gondolkodású, arrogáns és csóró is. "
Ó te plázamacska! Téged sem az eszedért fognak elrabolni!
Egy normális magyarnak sem kell ilyen pénzéhes maca !
Ahogy látom többen is.:)
Mi ebben a vallomás? Olvassa az anyukája? Miért nem hívja fel?
BOLDOG 87. SZÜLETÉSNAPOT ANYA !
Ki az a kretén, aki erre kukoricát nyom?!
"Jobban félek a daganatos betegségektől és a szívinfarktustól, mint a koronavírustól!"
Valamiért a ráktól nem félek. Én az agyamat féltem nagyon, hogy azt éri valami.
Én nem. Szerzek két kutyát, egy banyatankot, és minden reggel felszállok a sulis buszra. Szerintem el leszek ha úgy alakul.
😁
"Félek attól, hogy öreg leszek és magányos!'
Örülj neki, nem mindenkinek adatik meg, hogy idős legyen. Tegyél azért, hogy ne légy magányos.
"1,5 évig hülyített a pasi..."
1,5 évig nem feküdtél le vele, ne csodálkozz..
"Nem állok szóba magyar srácokkal, mert a legtöbb negatív gondolkodású, arrogáns és csóró is."
------------------
Vszínű egy ilyen "kedves és értékes" lánnyal nem is foglalkoznak...