Vallomások (beszélgetés)
"Az összes társkereső egy nagy hülyeség!"
Gondolom nem lenne ez akkora hülyeség, ha mindenki őszinte lenne.
Pont a napokban vágott át egy nő egy ismerősömet. Jó, én csak kuncogok rajta azóta, de ő azóta is ki van akadva....
Az összes társkereső egy nagy hülyeség!🤢👎
A társkeresés többnyire emberfüggő,van akinek bejön a saját taktikája,stilusa és van türelme nem feladni a kezdeti csalódások után.Meg vannak a veszélyei is,jó emberismerőnek kell lenni,óvatosnak és megfontoltnak.Vannak ismerőseim akiknek bejött és évek óta együtt vannak.Sosem bánták meg.Tehát amit írtál a társkeresőkről,az nem mindenkire igaz.
"Miért nem lehet a veszélyes kutyákat elzárni, ha vendég megy a házhoz? Tegnap a gyerekemet megharapta egy kutya! Két nagy sebet is ejtett a kezén. És még a gazda hordja fent az orrát..."
Annak az orvosnak aki ellátta a gyermeked sérülését kötelessége jelenteni a rendőrségnek és a Köjálnak .
"Alkoholista vagyok minden nap be vagyok rúgva,de nem érdekel ki mit gondol. Okom van rá"
önsajnálat van rendesen...
Olyan hosszú frufrut hordok, hogy alig látok ki alóla. Így takargatom a homlokom ráncait. Szerintem jó taktika.
Szerintem is. Biztos esztétikus és kényelmes.
lehet a ráncaiddal jobban néznél ki,mint csapzott,szemedbe belelógó,igénytelen hatást keltő hajjal és még meg sem vakulnál,de a te dolgod,te életed :D
Ha neked az tetszik, olvasd azt, senki nem szól bele.
Vannak emberek, akik több dologban megtalálják az örömöt, és nem mindig férnek bele a skatulyákba.
És vannak, akik a skatulyák készítésében lelik örömüket.
"Szinte sírtam, amikor kiadták a 66-os parancsot. Nagyon megható."
Sírjál bátran.
A sírás hasznos.
"Generalizált szorongás nevű cifra betegségem van. 8 éve próbálom legyőzni, de most úgy érzem egyre rosszabb lesz. Bármennyire is húzódozok úgy érzem kell a segítség. Csak úgy restellem."
Menj nyugodtan és ne restelld.
Szerencsére mások kevésbé restellték és ezért sikerült elég jó gyógyszereket és terápiákat kifejleszteni.
Na bumm, legfeljebb tévedek, attól még nem történik semmi.
Nem ismerem a sci-fi és a fantasy műfajok finom árnyalatait, de ebből nem is csinálok problémát.
Most Zweig Sakknovelláját olvastam el újra, és most is remekül felépített, izgalmas történetnek találom. Pedig csak emberek a szereplői.
"Miért nem lehet a veszélyes kutyákat elzárni, ha vendég megy a házhoz? Tegnap a gyerekemet megharapta egy kutya! Két nagy sebet is ejtett a kezén. És még a gazda hordja fent az orrát..."
Nem is értem az ilyen gazdákat!
Nálunk is van a családban nagy kutya, és hiába "ismer", akkor sem mehetek be a kertbe addig, amíg nem zárják el a kutyát, mert még az unokatesóm se tudja, hogy mit csinálna, ha csak úgy beflangálnák...
Igen!
A könyv kegyetlenebb, azaz nem minden fért bele a filmbe, de jól visszaadják a könyvet, de az is lehet, hogy a mi fantáziánk kegyetlenebb...
A szereplőkön nevetgéltünk sokat, mert ugye a könyv alapján mi másokat képzeltünk el (fiatalabbakat:DD), a lányt (Lisbeth-et) viszont pont így.
Van egy másik történet, ami nem svéd, a Szomszéd lány. Borzasztó volt könyvben. Ha jól emlékszem, akkor megtörtént eset. Kicsit félve néztem meg a filmet, de szerencsére az nem volt annyira kegyetlen, mint a könyv, de tuti, hogy voltak rémálmaim...
És még egy igaz történet: Beszélnünk kell Kevinről. Hát az is roppant borzasztó volt könyvben, a film azért lájtosabb volt...
Ismerem az ilyet, sajnos. Tavaly nem messze tőlünk az egy terápiás állatokat tartó gazdaságba szabadultak be ilyen kutyák - nem gazdátlanok - és rengeteg állat fizetett az életével érte, de érdemben eljárni nem igazán ellenük. Ezért nem is járok túrázni egyedül, pedig szép erdős dombok vannak a közvetlen környékemen.
Szóval mikor nekem azt mondják, hogy nem bánt, akkor csak annyit szoktam mondani, hogy az szép, ha a gazdáját nem bántja.
"Olyan hosszú frufrut hordok, hogy alig látok ki alóla. Így takargatom a homlokom ráncait. Szerintem jó taktika."
Hallod, te egy csodabogár lehetsz, ha a homlokod a szemedig ér.
"Alkoholista vagyok minden nap be vagyok rúgva,de nem érdekel ki mit gondol. Okom van rá"
Akkor ezek szerint nem is vagy kíváncsi senki véleményére.
Azért megkérdezném: szerinted a napi alkoholizással megoldódik a problémád? Nem. Nem oldódik meg, de jó úton jársz lefelé a lejtőn. Talán még időben visszafordulhatsz. Bár a lejtőről újra feljutni sokkal nehezebb, nagy akarat kell hozzá.
Mondjuk én azért bejelenteném. Hátha másban nagyobb kárt tesz legközelebb. Persze a gazdája szerint egyik kutya sem bánt, ha meg mégis, akkor más a hibás. ;(
"Olyan hosszú frufrut hordok, hogy alig látok ki alóla. Így takargatom a homlokom ráncait. Szerintem jó taktika."
Tényleg remek taktika, hogy vakon közlekedsz. Remélem autót nem vezetsz.
Az ugye megvan, hogy a homlokráncok a homlokodon vannak, a homlokod meg a szemed fölött, ergo tök fölösleges olyan hosszú frufrut hordani, ami alól nem látsz ki.
Bár ha nem látsz, akkor semmilyen ráncodat nem látod, mást meg hidd el nem érdekel, hogy hol és mennyi ráncod van.
Ááá, nem;)
Ifjú lányka koromban nekem is volt egy ideig jó hosszú frufrum. Azon vihogtunk a barátnőmmel, hogy mindenkit a cipőjéről ismerek csak meg, mert csak azt látom:DDD
Nem tudom, hogy miért hordtam így a hajam. Biztos kitaláltam, hogy ronda vagyok és így nem látnak;)
Valóban, csak hát emiatt a szemeddel jobban hunyorgatsz, mert nem látsz ki rendesen. Lejjebb jön a probléma.