Vallomások (beszélgetés)
Egy spar meg ma gyulladt ki Szentendrén. Talán raktár volt, nem is tudom, de a képeken tényleg jókora tűz látható.
"Eddig minden olyan személyen negatívan lepődtem meg, aki azt írta magáról, hogy ő milyen jól néz ki"
Te egyáltalán szóba állsz ilyen öntömjénező, hiú lufikkal?
"Elegem van a Covidbomól"
Olyannyira, hogy már írni sem tudsz?
"Minden korosztályombelinek (huszonpár évesek vagyunk) 1-2 hónappal szakítás után új párja van. Én 4 hónapja vagyok szingli."
VILÁGFÁJDALOM!!!
"Nem várok tovább a Covid elleni védőoltásra. Abban hiszek, hogy minden okkal történik, az is, hogy nem kerültem sorra."
Nem rossz megközelítés!
"Reggeli: 2 fánk ebéd: 4 szilvásgombóc és egy szelet torta vacsi: lángos lesz ÉLJEN A SZÉNHIDRÁT!"
Meg is nézheted magad, de a te döntésed! :)
"Már utálok boltba menni. Mindenki otthon van, így sosem tudni mikor vannak kevesen. Valaki egy órát vajúdik a kenyeres pultnál, a másiknak a gyereke fetreng a földön, a harmadik a kocsira támaszkodva telefonál. Mindenkit kerülgetni kell."
Mégis mit vártál? Hogy mindenki ülni fog a bársonyszéken, mint a zeneakadémián?
"Restellem, de már vártam a boltnyitást. A gyerekeknek cipő kell, nekem terhes ruha, próba nélkül nem mertem venni."
Utálom, amikor fúj a szél. Főleg, ha éjjel. Olyankor félek.
Ezzel nem vagy egyedül. Érdekes, a dörgéstől, villámlástól nem félek, de a széltől nagyon.
Már utálok boltba menni,Mindenki otthon van,így sosem tudni mikor vannak kevesen.Valaki egy órát vajúdik a kenyeres pultnál,a másiknak a gyereke fetreng a földön,a harmadik a kocsira támaszkodva telefonál.Mindenkit kerülgetni kell.
Kicsit több megértés kellene az emberek irányában.Lehet,hogy valakinek éppen te vagy a boltban "útjában".
"Nem megy az olasz tanulás. Az olasz városneveket kapásból sorolom, de a bondzsordzsonál tovább nem jutottam. :D Ez is csak álom marad, mint ahogy az összes többi.."
Hát, az tényleg nem elég, hogy kapásból sorolod az olasz városneveket. Ezt nyelvtudás nélkül is megteszi már a négy-ötéves gyerek is.
De ez a BonDzsordzso felkeltette az érdeklődésemet. Lehet, hogy Dzsordzsoval mégis érdemes lesz olasz nyelvleckéket venned.
A remény hal meg utoljára. :)
Vettünk 2 barit és egy pónit.
Mikor mehetek pónit látogatni?😍😍
"Vettünk 2 barit és egy pónit."
Gondolom, tanyán éltek. Vagy legalábbis vidékies környezetben, és nagy kertetek van.
Szerintem nagyon sok gyerek örülne a bariknak, főleg egy póninak. Csak hát nem mindenkinek adottak a körülmények.
Nálatok még a fűnyírás is megoldódik. :)
"Már utálok boltba menni,Mindenki otthon van,így sosem tudni mikor vannak kevesen.Valaki egy órát vajúdik a kenyeres pultnál,a másiknak a gyereke fetreng a földön,a harmadik a kocsira támaszkodva telefonál.Mindenkit kerülgetni kell."
Nem utálkozni kell, hanem megtanulni alkalmazkodni, mert ez a túlélés kulcsa. És nem a vak..............
"Már utálok boltba menni,Mindenki otthon van,így sosem tudni mikor vannak kevesen.Valaki egy órát vajúdik a kenyeres pultnál,a másiknak a gyereke fetreng a földön,a harmadik a kocsira támaszkodva telefonál.Mindenkit kerülgetni kell."
Sosem voltam támogatója sem az éjszakai kijárási tilalomnak, hiszen éjszaka alapesetben is kevés az ember az utcán illetve a boltbezárásokat. Ugyanakkor a távolságtartás nagyon fontos, tehát helyeslem a létszámkorlátozást, a 10 nm-es szabályt. A boltokat pont a vevők "szellősebb" elosztása érdekében nem csökkentett, hanem nyújtott műszakban tartanám nyitva minél több pénztár üzemeltetésével.
Én is egy vírusszakember. :D
Megjött a shein-ről rendelt csomagok. Csudszépek a ruhák, de vékony az anyaguk! Kíváncsi vagyok meddig lesz hordható 1-1 darab.
Kérlek kérlek írj rám! Olyan jó cuccokat látok ott, de nem merek rendelni meg azt se tudom hogyan?!? Végre valaki! 😀
Restellem, de már vártam a boltnyitást. A gyerekeknek cipő kell, nekem terhes ruha, próba nélkül nem mertem venni.
Nem kell restellni! Szaladj és meg se állj! 😀
Restellem, de már vártam a boltnyitást. A gyerekeknek cipő kell, nekem terhes ruha, próba nélkül nem mertem venni.
Nincs min restellkedned,mert sokan vártuk,de tudjuk,hogy ez kis részlet,mert továbbra is vigyázzni kell és ez a lényeg!
ui: a mi vizcsapunk a konyhában és a fürdőszobában hetek óta csöpög...mi is vártuk már ,hogy meg tudjuk venni hozzá a dolgokat és végre a nagyfiam "megorvosolja" a problémát.
Bakancslistás egy nő mellét simogatni és csókolni, de házas nő vagyok.
Vagy nem elégit ki a társad vagy biszexuális vagy. Sajnállak...