Vallomások (beszélgetés)
de nem akart 40 évesen fehér hajjal járni,mikor mindig fekete volt.az enyém tarka.
... vannak , akik szépen őszülnek az nekem direkt tetszik is :)) egyik szomszédasszonynak rengeteg haja van és teljesen fehér :)
... mert a magyar nyelv gazdag :(((((((((((
az úriember,akit gyilkosságért letartóztunk.na attól tudnék hülyét kapni.
az igaz.jó pár éve nem festem a hajam.még pár év,aztán tiszta ősz leszek.a húgom legalább 30 éve festette a haját feketére,mert korán megőszült.volt aki meg sem ismerte.
... v még kislány ?!!!!!!! tyúk ? pipe ?
... én a hölgyemtől karmolnám + magam mikor valaki olyanra mondják aki messze nem " hölgy " éppúgy nem az , mint az " uram " pl betörő ?!!!!! úr :)
erre mit mondjon egy 50 éves nő?én hajadon vagyok?
... hát tényleg nem vagyok attól én se boldogtalan h már 30 éve megőszültem @@@@@@ inkább legyek ősz mint kopasz :) :)
Jójó, de ha nem asszony? Van, aki kikéri magának.
... gondolom " azóta " látszik rajta h rottyon van @@@@@@
csak nálunk,mivel sok krimit nézek,meg sem próbálnának egy felügyelőnőt kisasszonynak hívni,akármi a státusza.asszonyom a megszólítása,ugyanúgy,mint a politikusoknak.
Meg a puszi: 6 napja fosok, de nem fertőző. 😁😁😁😁
Reméltem, hogy azt a részt megnézed. Annyira valós. De annyira. Tegnap néztem, eszembe jutottâl róla. 😁
Keringő bonbonok, tokaji bor, itt felnyerítettem :D
A férfiakat lehet korhatár nélkül urazni ? Szólitsa a nevén, a keresztnevén vagy ráutaló magatartással.
Felnőtt több rendkivül okos korosztály, meg lehet ezt oldani viszonylag kúltúráltan is
Nekem a néni-ről mindig a fejkendős, kosarat cipelő elhanyagolt asszonyok ugranak be, nem pedig amit a 42295 hsz-ben írtam
Legjobb erre:
[link]
1:05-től. 😊
Azért nem egyszerű nekik sem. Nénit nem mondhatnak, az asszonyom tartalma bizonytalan, hölgy is furcsa már. A "maga", "ön" szintén állandó problémát okoz.
Kedvenc humoristáim: Hofi, Markos-Nádas duó, Nagybandó, Aradi-Varga duó.
Aradi-Varga duótól rángatózom konkrétan.
Nekem Tibikáá a kedvencem. Bödőcs Tibi. Fantasztikus humorú. Ezerszer is megnézem, átélem. 🙂
Gondolom rájött, hogy a teste több funkciót is képes betölteni, mint azelőtt amikor szült....
"Azóta érzem magam ízig vérig nőnek, hogy szültem 4 gyereket."
És ez miben nyilvánul meg?
A kiírás (szerintem nem vallomás) azokra vonatkozott, akik photoshopolják a ráncaikat. Szerintem ők sem boldogtalanok. Ahogy az sem boldogtalan, aki festi a haját, mert őszül. Csak nem fogadja el az őszülést.
Vagy nem csobbanj: csoszogj
"Ma még egy falatot sem ettem és 1,5 dl vizet ittam. Rosszul vagyok. Lelkileg."
Hát, ha így folytatod sokáig porzó vesékkel, könnyen ki fogsz száradni és akkor már nem csak lelkileg, hanem testileg is rosszul leszel. 🤒
Múltkor a kocsiban hallgattam a rádiót. Ilyen szlengekről volt szó. Fiatal srác a metrón: csobbanj ide mama, átadom a stéget! 😀
... én nem vagyok boldogtalan , pedig cefetül öregszem :) de aki nem hal meg fiatalon ? az megöregszik ! :)
További ajánlott fórumok: