Vallomások (beszélgetés)
Anyósom a szeretőm...
"szép" család.... már ha ez igaz :)
Anyósom a szeretőm...
Persze. Hiszi a piszi! :D
Lefogom cserélni az egyik koszorúslányom. Hónapok óta nem akarja kifizetni a koszorúslány ruháját. A lánybúcsúmra rá sem bagózik, hetek óta könyörög a szervező, hogy fizesse bele a részét, de le se tojja. Tudom, hogy nincsenek anyagi gondjai.
..és mondd, miért fogod le a koszorúslányodat? :D
"Lefogom cserélni az egyik koszorúslányom. Hónapok óta nem akarja kifizetni a koszorúslány ruháját. A lánybúcsúmra rá sem bagózik, hetek óta könyörög a szervező, hogy fizesse bele a részét, de le se tojja. Tudom, hogy nincsenek anyagi gondjai."
Ez most komoly? Lehet, hogy tudatlan vagyok, de a koszorús lánynak magának kell fizetni az "egyenruhát"?
"Lefogom cserélni az egyik koszorúslányom. Hónapok óta nem akarja kifizetni a koszorúslány ruháját. A lánybúcsúmra rá sem bagóz,már hetek óta könyörög a szervező barátnőm,hogy fizesse bele a részét, de le se tojja.Tudom, hogy nincsenek anyagi gondjai."
A koszorúslányok maguk fizetik a ruháikat?
Nem tudom feldolgozni, hogy mennyire magas a fizetésem. A havi bruttóm hét számjegyű, mindezt vidéken, Magyarországon, nőként és még csak nem is műszaki pályán."
ezt én sem tudom feldolgozni.. :(
én meg egész nap melózok,lassan enni sincs időm,vidéken élek,-dolgozok,és a bruttóm még egy szimpla nettó fizetésnek is kevés lenne.. pics@ba..:/
"Mi a férjemmel együtt keresünk 400 ezret, három, beteg gyermekkel. Rossz nézni, hogy mások hogy szórják a pénzt és mégis ránk irigyek, mert ebből még felújítunk is... Boldog is vagyunk. Számomra érthetetlen ez a hozzáállás."
Három beteg gyermek? Hidd el nem irigyli senki. Viszont nem tudom elhinni, hogy boldog vagy. Nem nyomaszt a felelősség, az aggódás a gyermekeidért a jövőjükért?
"Nagyon izzadok. Az antisudorica ecsetelő eddig használt, most már nem. Tanácstalan vagyok"
Használtam több nyáron át és ma már nem izzadok. A hintőport ajánlom és figyelj oda az anyagcserédre! Ebben a melegben egyébként sincs sok étvágya az embernek. Ne fogyassz fűszeres ételeket, vizet viszont folyamatosan. Mindig legyen nálad víz és időnként kortyolj bele!
Csak én vagyok ilyen csóró? Keresek 120 000 ft-ot, gyerekem végzett a sulival, ősztől egyetemre megy. Addig dolgozik, utána feléljük a tartalékainkat.
Nagyon sokan végeznek diákmunkát. Ez is egy megoldás.
Nekem már nincs tollpárnám, de amíg volt, addig is simán bedobtam a gépbe és kimostam. A nénikém mondta, hogy csináljam így és igaza volt:DDD
A jelenlegi nem tollpárnákkal is így teszek.
"2 órája kiabál, visít, sikít egy gyerek valamelyik lakásból. Az egész lakótelep zeng. Legszívesebben betömném a száját."
Olyan sötét vagy, mint a kiszántott vakond....
"Nem tudom feldolgozni, hogy mennyire magas a fizetésem. A havi bruttóm hét számjegyű, mindezt vidéken, Magyarországon, nőként és még csak nem is műszaki pályán."
Ez pozitív vagy negatív érzés?
Ha pozitív akkor gratulálok, ha negatív akkor sajnálkozom!
"Egyre inkább az az érzésem, hogy némely vallomást direkt a többiek bosszantására tesznek fel. Ezért nem szabad mindet komolyan venni. "
Szóról szóra egyetértek és ehhez még rejtőzködést sem érzem szükségesnek.
"Nem jut nyaralásra..."
Olyan igazi nyaralásra sokaknak nem jut szerintem, bár ez biztosan nem vígasztal. :(
Sajnálom.
Azt vettem észre, hogy az én gyerekem nagyon élvezi azokat a dolgokat is, ami amúgy nem kerül sok pénzbe: tópart, nagy séták, fagyi stb.
Jelöltelek ki egy hetet, amikor úgy éltek otthon, mintha nyaralnátok: nagy társas partyk, teraszon evés, séták, sok-sok nevetés, édességek, talán van valami természetes víz is a közelben, szalonna sütés, ilyenek.
(mi egyszer, gyerekkoromban - pénz híján, kínunkban - felmentünk a panel tetejére napozni, 4 emeletes. Vittünk fel mindent, ami kell, és volt beton is feküdni, nem csak az a fekete ragacs. Én még annyit életemben nem röhögtem, mint akkor. :D. Anya, ahogy kapaszkodott fel a létrán, ahogy egy repülő körözött felettünk, ahogy találgattuk, melyik lakásban mit csinálnak éppen. Jutott idő mélyenszántó eszmecserére is, aztán elfeleztünk egy jégkrémet és lelocsoltuk egymást. :)
Szívből kívánok szép és nagyon vidám nyarat!
Egyre több helyen hallom, olvasom, hogy ki hogy utálja a gyerekeket.
Mindenkinek szíve joga, de könyörgöm, ilyenkor miért nem lehet belegondolni, hogy nem jókedvében sír? Ha beteg, jön a foga, melege van, anya hiánya van, mert a nagyi vigyáz rá stb.
A buszon szenvedő gyerekekről is ez a véleményem. Milyen könnyű bántani őket meg ráfogni hogy hisztizik.
Közben lehet, hogy fáradt, éhes, meleg van stb.
A gyerek az gyerek, mindenki volt az, mindenki sírt, ha valami baja volt.
Kutyaugatás, fúró hangja, lombvágás/fűnyírás, mind az élet zajai. Hát Istenem, kibírjuk, még ha épp aludnánk is.
"2 órája kiabál, visít, sikít egy gyerek valamelyik lakásból. Az egész lakótelep zeng. Legszívesebben betömném a száját."
ÉN MEG A TIÉDET !!!!
"Az én jövedelmem nőként csak kb. 380 000 Ft, de teljesen meg vagyok vele elégedve. Se túlóra, se hétvégi munka, van fizetett szabi, stb.."
Nem tudom eldönteni, hogy most dicsekszel vagy burkoltam mégis elégedetlen vagy.