Vállalnád az alibi-feleség szerepet egy orvos mellett? (beszélgetés)
Köszönöm Panka5 és Shortie. Valóban, ez lehet. Más világokban élünk. Felénk még van rasszizmus, homofóbia, vénlányság. Ez nem a hatodik kerület. Igazából eddig egy olyan férfi sem volt, aki komolyan gondolt volna. Vagy olyan, hogy pótanyukát keres a gyerekei mellé. Én meg azt nem akarom. A saját gyerekemet akarom nevelni. Ez az orvos meg elég ambíciózus, nem fogja szétverni a jófej doki image-ját, amikor nem keveset invesztál a magánpraxisába.
Elmondtam a férjemnek ennek a témának a lényegét. És ő is azt mondta, hogy miért ne?
Én vidéki nagyvárosban lakom és itt is az emberek legnagyobb része nem fogadja el a másságot, rasszista és nem nagy dicsőség vénlánynak lenni. Én is megkaptam, hogy biztosan válogatós vagyok és azt is megkérdezték, hogy leszbikus vagyok-e? Az elmúlt 30 évben nem sokkal lettek toleránsabbak az emberek felénk sem. A többiek, akik itt írogatnak, szerintem fővárosiak és szépek, akik bármilyen férfit megkaphatnak. Nem fogtok szót érteni. Én magam részéről megértelek, tudom milyen magányosnak lenni. Tudom milyen csúnyalánynak lenni. Azt is tudom milyen úgy élni, hogy állandóan arra figyelek mit szólnak az emberek. Tedd azt, amit akarsz és ne érdekeljen mit szólnak hozzá. Egy életed van, hozd ki belőle a legjobbat!
Valószínű, hogy ezt érdemled. Most jutott eszembe, hogy múltkor leleszbiztél egy 19 éves lányt, mert nincs barátja. 😉
Szólj vissza, és sajnáld le őket!
A fiatalabb generáció szinte mindenhol használja az internetet. Az idősebbekről ez nem mondható el ott, ahol pl. én élek.
igen, elmaradott, és igen beszólnak
én megkaptam az apámtól,meg a húgom is.23,21 évesek voltunk,kisleánykák mikor akartok már férjhez menni.ez egy filmben volt,de mindennap mondta.megtettük ezt a szívességet,az elvált asszony státusza kicsit jobb.de,ha a lányomra valaki azt mondta volna?a lányom 42 éves volt,mikor férjhez ment.
A tiédben lehet, de itt, mint tapasztaltad, senki nem mosta össze a kettőt. El nem tudom képzelni milyen elmaradott településen élsz, tuti csak a királyi tévét fogjátok, internet meg szinte senkinek nincs.
Vidéken van vénlány. Már most megkapom.
Az emberek agyában ez egy, sajnos.
A kettőnek mi köze egymáshoz? Meleg nem= pedofil. Ennyi erővel hetero pasi orvoshoz se vidd a kislányodat, mert jajj, ki tudja, hogy milyen hajlamai vannak. 🤦🏼♀️
Azért, hogy letisztázódjon bennem, mi a fontos. Letisztázódott. Szüleim átlagos emberek, nem nézem le őket.
Szüleid melósok, azokat is lenézed?
Csak kérdezem: kik tartották életben ezt a fórumot?
Timycat megmondta a tutit. Függöny le, akinek tetszett, tapsolhat is.
Többször is megkérdeztem mi végre indult a fórum? Egyszer sem kaptam választ.
Ha én biztos vagyok valamiben, nem várok megerősítést senkitől.
Ami itt megy az olyan sztori, ami kifejezetten arra alkalmas, hogy emberek elveszekedjenek, elrágódjanak rajta, orvos-melós, szerelem-érdek, vénlány-bármi áron feleség, gyerek mint eszköz stbstb.
Cél érve, 300+ hsz, függöny, taps, léc.
????Inkább arról kamuznék, ha kamuznék, hogy egy hetero nagyvállalkozó és egy hetero sztárügyvéd verekszik értem. Erre azonban nincs esély. Szerinted ez nekem jó?
Orbitális kamu vagy, Dottoréné. ;)
Oké, jól lakott már a troll, találj ki valami új sztorit, ez elfáradt 🤦♀️
Akkor lesz jó tíz évem. És a gyerek miatt akkor is kell pénzt adnia, meg később, ha a gyerek örököl, jó dolga lesz. Legjobb ellátást kapja mindig.
Azok szélsőségek,,mindenhol van ilyen.
Amit viszont írtam igen csak reális és elképzelhető,,Van az a érettség ,,kor,,szemlélet válltás ahol már nem érdekelnek a vélemények.
Mondta, hogy valami luxusnászút lesz. Én választhatok. Mondom: Karib-szigetek tájékán. Ok, meglesz. Kell a látszat a szuper nászútról.
A mai Magyarországon....amíg ez marad, aki fóliázik, ereszen csúszkál...
Még jó hogy vannak melósok, akik felépítik a dottorené álomházát és összeszerelik a csodakocsiját.
Ez a melósozásod annyira szánalmas, főleg hogy te magad csak egy közepesen értelmes békakirálylány vagy...
Elférne rajtad az a plasztikai műtét, hátha kisebbre tudják szabni az arcodat.
mi az hogy vénlány?leragadtál egy kicsit.
Egy melós feleségként boldogan, tisztességesen, igaz nem nagyvilági életet élvén jobb, mint egy kirakat kapcsolatban, vagy házasságban.
Olvasgattam csak a fórumot,,lehet hogy már írták.
Valamivel számolnod kell még,,lehet hogy most minden tutinak látszik,,de,, változnak az emberek,,még akár idősebben is.Talán úgy hogy ők maguk észre sem veszik.
Ne jöjjön ,,de eljöhet az az idő amikor a leendő párod,,talál magának egy olyan másik nemből való társat aki rádöbbenti,,hogy igenis felvállalhatja magát,,és élhet egy másik szabad életet,,ahol nem kell alibi,,ahol támogató társa lesz ,,akivel úgy élhet ahogy akar.
Tehát nem apellálhatsz arra ha most bújócskázik, ezt fogja tenni 10 év múlva is.
További ajánlott fórumok: