Valas utan kinel legyen a gyerek? (beszélgetés)
Hm megerdeklodom neked :-) en Floridaban elek itt tudom hogy van ilyen de ugy halottam van vagy volt ilyen magyarorszagon is regebben ugy tudom ott is volt !
Ezt nem tartom buta dolognak csak a feleseg megy el egy par napra es szerepet cserelnek :-) Kutass a neten szerintem lehet most is van lehet van a TV 2 nek is ilyen vagy RTL klub ...
Na ez jo otlet :-) !!! tudod van ilyen tv musor is mikor a parok csrelnek egy hetvegere !!!
Nezd ilyen is van kiszeretett belolle :-) mikor egy pasi nagyon aggodos es csopogos az sem jo :-) engem az pl kifejezetten idegesit !!!
Ez igaz tenyleng igy van !!
es az elejen nehezen tudod kiszurni ezt a fajta dolgot na O jo apa lessz vagy sem ??
es hat a fene sem tudja melyik a jobb az en gyerekem apja betegesen rajong pl a fiunkert mar az is tulzas es meg a szeltol is vedi pedig 13 eves mar :-) persze en is elvaltam !!!
Érdekes, hogy a férfiak - több más kategória mellett - két nagy csoportra oszthatók:
- aki él-hal a családjáért
- és a másik, akit csak addig érdekel a gyerek, míg megcsinálja.
Sajnos a második típus soha nem lesz nagybetűs APA, lehet neki beszélni, meg is fogad dolgokat, de nem megy neki, csak ideig-óráig és a vége nem szokott jól elsülni.
Ők SOHA nem éreznek felelősséget a családjuk iránt, kóborló alfahímek, kár megnősülniük.
Messze vagyok de eskuszom ilyen ket tunderi gyerekre szivesen vigyaznek es halal komoly .. !!!!
az ilyen ferfi fel sem tudja fogni milyen jandekot kapott az elettol !! egy gyonyoru not es ket csodalatos gyereket O kene a vilag legboldogabb ferfije legyen szerintem !!!!
Jaj nagyon kedves vagy!:)
Én is szívesen vagyok a "társaságodban", mert sok mindenről hasonlóan gondolkodunk!:)
A legjobbakat kívánom Neki én is, a babavigyázós ötleted pedig meg egyszerűen tökéletes!:):):)
Amikor neked valami gyanus lessz es raadasul van egy kozos gyereked ? es rajossz nem oszinte veled a ferj akinek te gyereket szultel ? te mit csinalnal ?? valoszinu te is gondolkodnal dolgokon szerintem..
Irom neked nem vagy benne valamiben igy konnyu velemenyt mondani ... !!!!!
Es ismet talakozunk hogy vagy kedvesem ??:-) Mar hianyoltalak :-)
a kis holgynek meg remelem szivbol hogy megoldodok a problema amugy is ket gyonyoru gyerek edesanyja es hat O maga is egy tunemeny egy eros no :-) de persze duheben sok mindent mond az ember ..
Irtam neki jovok vigyazni a gyerekekre elintezzuk az ferj sorsat .. :-)
Dehogynem ! Ha olyan partnert választott volna, aki részt vesz a gyerekek körüli életben, méltányolja az Anya tevékenységét, elismeri a munkáját, a szabadidejét a családjával tölti, felelősséggel intézi a munkáját, uram'bocsá még keres is vele, nem csak adósságot halmoz, akkor nem született volna ez a fórum, ez a beszélgetés.
És anélkül, hogy ebbe beleakartam volna keverni a Te családodat, azért írtam, hogy Te talán jobban választottál, mert megkérdőjelezted, hogy ilyen lehetséges.
Köszönöm, a fiam valóban gyönyörű én mondjuk a széptől még messzebb vagyok mint a lánytól.
Igen valszeg jobban választottam, de itt most nem arról van szó, hogy ki hogy választott.
Ja és még valami!:)
Te is nagyon szép "lány" vagy, gyönyörű babával és gyönyörű kutyusokkal!
Csak lehet, hogy Te szerencsésebben választottál!:)
De hát írta, hogy nem komolyan és végérvényesen gondolja, csak megleckéztetni, hogy egy kicsit bele tudja magát élni abba az életbe és felelősségbe, amit annyira nem méltányol és lebecsül az Ő esetében.
Nem jutott jobb az eszébe, de azért indította a fórumot, hogy megbeszélgessük és esetleg ha van jobb ötlet megosszuk vele. Te meg még bántod!
Tudod hány ilyen van. Nem a képeid miatt gondolom, hogy kamu azokat csak most néztem meg, hanem az írásaid miatt.
Én sem álarc mögött írogatok így ezt nem jó embernek írtad, fent van a fotóm.
Ne csináld már!
Neked fogalmad nincs, hogy én már dühömben miket mondtam, gondoltam, írtam!
Biztos Te is!:)
Miért lenne kamu? Nagyon is életszagú a sztori.
További ajánlott fórumok:
- Legyen meg mindene a gyerekemnek...
- Szerintetek szégyen, hogy nincsenek megkeresztelve a gyerekeim? Miért lényeges, hogy meg legyenek?
- Hogy tudnám a párom rávenni, hogy 5 hónap után legyen gyerek?
- Segítsetek! Hogyan lehet egy 6 éves gyereket rávenni, hogy összeszedettebb legyen, gyorsabb, figyelmesebb?
- Mi legyen a gyerekből?
- Hány éves kortól kérdezik meg a gyereket, hogy kinél szeretne maradni?(Válás esetén.)