Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Válás után. fórum

Válás után. (beszélgetés)

18. michelle.r (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 5. 11:15

Ha komoly a kapcsolat, kár titkolni. És ha tényleg egymással terveztek, nem is lehet, mert előbb-utóbb a kölykökkel találkozni fogsz. Tőlük úgyis megtudja. Mert gondolom eszetekbe se jut, hazugságra biztatni őket?

Egyébként sem ártana, ha az ex tudná, hogy van egy férfi a volt felesége mellett, ideje visszavenni a baxakodásból.

dec. 5. 10:51
Annak idején nekem sem volt egy egyszerű időszakom válás után, de előbb-utóbb az ember túl lesz rajta.
16. Alnisa (válaszként erre: 11. - Lady Lavender)
dec. 5. 07:47

Sztem itt nem erről van szó, hanem arról, hogy az ex férj még mindig irányitja a családot, mindenbe beleszól és nem tudnak normáisan élni tőle.

Az persze jó, ha ne mszarja le a gyerekeket, de az se normális, ha a ló tuloldaára esik.

15. Alnisa (válaszként erre: 10. - Lady Lavender)
dec. 5. 07:46
Mondjuk nem hiszem, hogy találsz normális párt aki elnézni neked, hgy az exeddel hetyegsz, ha úgy tartja kedved.
14. c33a6b7aee (válaszként erre: 13. - C33a6b7aee)
dec. 5. 00:27
Kijavította a gép. Elvehessék
13. c33a6b7aee (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 5. 00:26

Mondd meg neki, hogy nem kap semmilyen jelentést. Nincs joga ehhez. Neki elmondták a bíróságon, mennyit és mikor lehet a gyerekkel. Ha az anyja felügyelete alatt történik baj, ő is felel érte. Súlyos kell legyen ez, hogy élvezhessék.

Tehát ő nem hatóság, húzz be neki egyet, ha túlzásokba esik.

De ki a mimóza lelkű? Azokkal vigyázni kell, mert lehet valami bagatell dolog miatt majd rád is megsértődik és vége lesz.

dec. 4. 23:31
És hozzateszem: én olyan alakkal nem állnék le, aki nem törődik a gyerekeivel. Akár tervezett, akár upszi volt.
11. Lady Lavender (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 4. 23:26

De szar apa! Kapcsolatban van a gyerekeivel válás utsn :O

Én 40 felé is órákat locsogok az apámmal. Regel, este ikonokat küldünk, és felhivjuk egymást, ha teliholdat látunk.

Meg goup chatunk is van a családdal.

4 különböző országban élünk 6 különböző varosban "szoros" családból.

Miért ne beszelne az elvalt szülő a gyerekével?

10. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 4. 23:16

Ha problémás, hagyd ott a pcsába!

Az exem pár havonta osszeveszik a politikan a lányával es/vagy az anyjával úgy, hogy utána néhány hétig nem beszélnek. Nekem meg van egy exem, akinél/vél szoktam aludni meg együtt lógni. Akinek nem tetszik, arra az ajtó. Előbb jött, és tovább marad.

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Andi6020)
dec. 4. 18:25
Érthető, ki lett húzva rendesen alóla a szőnyeg.
8. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 4. 17:55

Ha nem lenne ez, hogy "A két gyerek is természetesen az anyjuknál maradt", akkor nem csak a férfiak tűnnének mániákusnak.

Anyuka mit csinálna, ha egyik napról a másikra kikerülne a gyerekek életéből?

Simán tűnhet mániákusságnak, pedig csak akarna tudni annyit a gyerekekről, mint előtte.

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Globus)
dec. 4. 17:45
Óránként küldené a hangüzeneteket a gyerekeknek...
6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 4. 17:44

Ha nem él velük akkor mi az, amibe beleköt? Mi az a "minden", amiről tudni akar?

A gyermekekkel kapcsolatosan milyen jogai vannak az exnek?

dec. 4. 17:41
Jaaj, az exem is írásos anyagot kért arról mi történik a gyerekkel a héten úgy hogy mindennap beszél vele. Mondtam neki h nem a beosztottja vagyok h heti jelenteseket csinaljak 😅 bíróságon se mentem bele ilyesmibe 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
4. globus (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 4. 17:32
Jelen esetben pont a titkolózásnak nincs értelme. Derüljön ki, aztán fogja fel, hogy itt neki gém óver.
dec. 4. 17:21
Kapcsolatom van a hölggyel, ennyiben vagyok érintett. Titkos, mert ha kiderülne teljesen átmenne hülyébe a férje.
dec. 4. 17:12

Nekem már mániákusnak tűnik"

Ha nem te vagy az érintett, teljesen mindegy számodra minek tűnik a pasi.

dec. 4. 17:06
Van egy hölgy ismerősöm, aki már 3 éve elvált a férjétől. Nagyon mimóza lélek. A volt férjnek költöznie kellet, mert a lakás a nő családi öröksége, így az ő nevén volt. A két gyerek is természetesen az anyjuknál maradt. A volt férj azóta is mindenbe beleköt, ahol csak tud nehézségeket okoz. Mindenről tudni akar, beszámolót vár, ellenőrizni akar. Az a "józan bolond" típus. Nekem már mániákusnak tűnik.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook