Válás után. (beszélgetés)
Ha komoly a kapcsolat, kár titkolni. És ha tényleg egymással terveztek, nem is lehet, mert előbb-utóbb a kölykökkel találkozni fogsz. Tőlük úgyis megtudja. Mert gondolom eszetekbe se jut, hazugságra biztatni őket?
Egyébként sem ártana, ha az ex tudná, hogy van egy férfi a volt felesége mellett, ideje visszavenni a baxakodásból.
Sztem itt nem erről van szó, hanem arról, hogy az ex férj még mindig irányitja a családot, mindenbe beleszól és nem tudnak normáisan élni tőle.
Az persze jó, ha ne mszarja le a gyerekeket, de az se normális, ha a ló tuloldaára esik.
Mondd meg neki, hogy nem kap semmilyen jelentést. Nincs joga ehhez. Neki elmondták a bíróságon, mennyit és mikor lehet a gyerekkel. Ha az anyja felügyelete alatt történik baj, ő is felel érte. Súlyos kell legyen ez, hogy élvezhessék.
Tehát ő nem hatóság, húzz be neki egyet, ha túlzásokba esik.
De ki a mimóza lelkű? Azokkal vigyázni kell, mert lehet valami bagatell dolog miatt majd rád is megsértődik és vége lesz.
De szar apa! Kapcsolatban van a gyerekeivel válás utsn :O
Én 40 felé is órákat locsogok az apámmal. Regel, este ikonokat küldünk, és felhivjuk egymást, ha teliholdat látunk.
Meg goup chatunk is van a családdal.
4 különböző országban élünk 6 különböző varosban "szoros" családból.
Miért ne beszelne az elvalt szülő a gyerekével?
Ha problémás, hagyd ott a pcsába!
Az exem pár havonta osszeveszik a politikan a lányával es/vagy az anyjával úgy, hogy utána néhány hétig nem beszélnek. Nekem meg van egy exem, akinél/vél szoktam aludni meg együtt lógni. Akinek nem tetszik, arra az ajtó. Előbb jött, és tovább marad.
Ha nem lenne ez, hogy "A két gyerek is természetesen az anyjuknál maradt", akkor nem csak a férfiak tűnnének mániákusnak.
Anyuka mit csinálna, ha egyik napról a másikra kikerülne a gyerekek életéből?
Simán tűnhet mániákusságnak, pedig csak akarna tudni annyit a gyerekekről, mint előtte.
Ha nem él velük akkor mi az, amibe beleköt? Mi az a "minden", amiről tudni akar?
A gyermekekkel kapcsolatosan milyen jogai vannak az exnek?
Nekem már mániákusnak tűnik"
Ha nem te vagy az érintett, teljesen mindegy számodra minek tűnik a pasi.
További ajánlott fórumok:
- Válás 7 hónap után?
- Belegondoltatok kedves anyukák, mi lesz a volt férjekkel válás után? Miből kezd új életet?
- Valas utan kinel legyen a gyerek?
- Mit tegyek a lelkemmel abortusz után? Nem volt más választásom, de ez sem enyhíti fájdalmam. Mikor lesz jobb?
- Mi a jó párkapcsolat titka? Miért van ennyi válás....hosszú kapcsolatok után házasság, aztán válás....miért van ez? Mi az oka?
- Apai kötelesség a válás után...