Valakinek sikerült így teherbe esni? (beszélgetés)
Kedves Tien,
Szerinted én erről álmodtam? Mi választásom maradt? Törődjek bele, hogy ezt dobta a gép, nem lesz már gyerekem? Nézzem tétlenül? A halálos ágyamon majd mondjam magamnak, igen, naiv voltam, átvertek. Az előtte lévő 37 évben meg nem úgy jött össze semmi. Van, akinek ez a sorsa....így????
Amúgy szerintem is igaza van annak, aki azt mondta, így semmi esély sincs a korom és a módszer miatt...
Nem Neked címeztem😉
A koroddal semmi baj ,sőt sokan vállalnak ilyen korban gyereket.
De azt hozzátenném,ha nem haragszol ,hogy maga a kivitelezés nekem méltatlan egy gyermek fogantatására.
Az a jó, hogy osztani mindenki tud, de a kérdésre válaszolni kb. 2 ember tudott.
Volt egy igen és egy kb.99% esély, hogy nem a korom és a módszer miatt.
Ilyeneket várnék vagy személyes tapasztalatot, vagy ismeretségi körből tapasztalatot.
Köszi
Hát rosszul számoltad, mert, ha egyből menne, ami kizárt, akkor is +1 év, szóval 54.
Asszem sok gyerek fogja a jövőben le "vénbanyázni" az anyját :D Tapasztalat: a gyerek nem azt nézni, hogy milyen idős az Ő anyja....
Az nem szemét, aki becsap, és erre alapozok egy párválasztási döntést, és amikor meg már késő nekem, akkor meg visszakozik....
Őt védjük, persze...
Ja! Tehát a párodnak már van 2 gyereke mástól, te pedig - az akarata ellenére gyereket akarsz tőle.
Nekem nem azzal kapcsolatban van ellenérzésem, hogy te 40 évesen akarsz szülni. Ahogy mondod, sokan szülnek 40 felett. Az viszont, hogy át akarod verni a párodat, gusztustalan dolog. És lám-lám! Kibújt a szög a zsákból. "Ja a spermabankos esetben nem is akarnám átverni. Akkor egyértelmű, hogy egyedülálló anyuka lennék....ami sem a gyereknek, sem nekem nem lenne a legjobb..." - hát, ez a legalja. Nem akarsz egyedülálló anya lenni, inkább kicsesznél a pároddal, és fondorlatos módon akarnád apává tenni. De a kivitelezés nem fog sikerülni. És tudod mit? Normál esetben szurkolnék neked, de ebben az esetben nem teszem. Ilyen anyának nem való gyerek. És akkor még finom voltam.
Lehetséges, de ezesetben egy oltári szemét vagy...
Tudom, nem ezt kérdezted...
Ujjról nem tudok, viszont olvastam két leszbikus csajról, akik házilag csináltak mesterséges megtermékenyítést húspácoló fecskendővel. Nekik bejött.
Viszont, ha a párod ennyire nem akar gyereket, akkor biztos fel tesz egy-két kérdés, ha, annak ellenére, hogy nem élvezett beléd, mégis teherbe estél, és esélyes, hogy nem lesz túl boldog. Ha gyereket ígért neked, aztán kihátrált a dologból, az valóban nem szép, de az sem, ha valaki a férfi akarata ellenére, szándékosan apává teszi őt. Egy ilyen esetbe könnyen találhatod magad egyedül a gyerekkel, kvázi ugyanott, ahol a spermabankos opció esetén lennél. Az meg, hogy a gyerek mit fog szólni hozzá 10+ múlva szintén egy más történet.
Felteszem ismét a kérdést, amire választ (főleg tapasztalatból) várnék:
Lehetséges teherbe esni 40 évesen úgy, ha ujjal vagy fecskendővel juttatom be a spermát a hasamról?
Nem lesz pokol...ezt tudom.
De eltérünk ismét a tárgytól...
Ő egy két gyerekes apuka.
Sokan szülnek 40 felett...nem akkora tragédia.
Ja a spermabankos esetben nem is akarnám átverni. Akkor egyértelmű, hogy egyedülálló anyuka lennék....ami sem a gyereknek, sem nekem nem lenne a legjobb...
Arra azért gondolj ki valami tervet, hogy mi van akkor, ha a spermabankos esetben apasági tesztet kér és kiderül az igazság.
Szerintem egyszerűbb lenne elhagynod őt és egy gyerekes apukát keresned és elfogadnod őt. Saját gyerekhez már kicsit késő.
"Nem Őt választottam volna az elején, ha...."
válaszom erre "..., de mivel őt választottad, ezért..."
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek-e Gyuri bácsit a fűves embert? Van itt olyan nő, akinek a teája által sikerült teherbe esnie?
- Petevezeték elzáródás - kinek hogyan kezelték? Sikerült utána teherbe esni?
- Kinek menyi idő után sikerült teherbe esnie??:)
- Sikerült valakinek ovulációs teszt használatával teherbe esni?
- Sikerült itt már valakinek a Jónás naptár segítségével teherbe esni?
- Sikerült valakinek teherbe esnie a menstruáció elmúlását követő napon?