Valaki kapott már tanfolyam pénzt Ginop Budapesten postan? (beszélgetés)
Valamennyi fogalmam azért van már, hogy megnéztem az aktivitásodat. De, ha a kérdést nem jól teszi fel valaki, az nem a válaszadó hibája. Segíteni szerettem volna, te meg arcoskodsz.
Tudod, fizethezne az iskola is. Pl. a képző intézmény saját ösztöndíjat vagy jutalmat biztosít, a képző intézmény egy projekt lebonyolítója, és a támogatási szerződés alapján ő a kifizető..........
Az adatlapod alapján már látom, álláskereső vagy, és ennek a keretében veszel részt képzésben, így a képzéshez kapcsolódó pénzbeli juttatást nem az iskola fizeti, hanem az állami foglalkoztatási szerv, vagyis a lakóhely szerint illetékes kormányhivatal/járási (Budapesten kerületi) hivatal folyósítja.
Tehát akkor azokat kérdezd meg.
Hát ez az hogy fogalmad sincs, en azt kérdeztem akik tanfolyamosak. Semmi koze a sulinak az utalashoz.
De azert koszi
Természetesen, egyébként fogalmam sincs milyen tanfolyamról kérdezel, nem vagyok érintett.
Ha én lennék rá kíváncsi felhívnám az iskolának a titkárságát, biztos válaszolnának a kérdésedre.
Azért a válasz, nem annyira rossz. Tovább kérdezett, mint látod, de mivel az érintett te vagy, a kérdésére válaszolni nem tudtam.
Örülök, hogy ennyire viccesre sikeredett a segítség próbálkozásom.
Az AI válasza:
Ha a GINOP Plusz-os képzéshez kapcsolódó támogatásra vagy ösztöndíjra gondolsz Budapesten, akkor nincs egységes nap, amikor mindenkinek utalnak.
Általában:
a kifizetés akkor indul, amikor a képző intézmény leadta a jelenléti íveket és az elszámolást;
ezt követően a kifizető szervezet intézi az átutalást;
ezért előfordulhat, hogy ugyanazon a tanfolyamon résztvevők sem ugyanazon a napon kapják meg a pénzt. A folyósítás rendjét a vonatkozó szabályok és a benyújtott igazolások határozzák meg.
Ha arra vagy kíváncsi, hogy most, július közepén mikor érkezik a pénz, jelenleg nem találtam olyan hivatalos közleményt, amely konkrét utalási dátumot közölne.
Ha megírod:
melyik GINOP Plusz programról van szó (pl. 3.1.1 vagy 4.1.1),
melyik képző intézmény szervezi (pl. Katedra, DOV, stb.),
és hogy melyik havi támogatást várod,
akkor megpróbálok utánanézni, van-e friss információ az adott program kifizetéséről.
Sziasztok!
Valaki megkapta már Budapesten postán a ginop programos tanfolyam pénzt? Vagy aki számlán kapja hanyadikán kapta?
További ajánlott fórumok:
- Melyik gyógymasszőr tanfolyamot ajánlod Budapesten?
- Tudtok ajánlani Budapesten angol tanfolyamot, nyelviskolát?
- Van-e ingyenes vagy nagyon olcsó masszázstanfolyam Budapesten vagy környékén?
- Spanyol nyelvtanfolyam Budapesten
- Boogie woogie, rock and roll tanfolyam Budapesten. Ki tart velem?
- Milyen 1 éves tanfolyamokat ismertek, amiknek a képzése van Budapesten és milyen áruk van?