Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Valaki kapott már tanfolyam pénzt Ginop Budapesten postan? fórum

Valaki kapott már tanfolyam pénzt Ginop Budapesten postan? (beszélgetés)

6. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 5. - Delao)
júl. 15. 15:43

Valamennyi fogalmam azért van már, hogy megnéztem az aktivitásodat. De, ha a kérdést nem jól teszi fel valaki, az nem a válaszadó hibája. Segíteni szerettem volna, te meg arcoskodsz.

Tudod, fizethezne az iskola is. Pl. a képző intézmény saját ösztöndíjat vagy jutalmat biztosít, a képző intézmény egy projekt lebonyolítója, és a támogatási szerződés alapján ő a kifizető..........

Az adatlapod alapján már látom, álláskereső vagy, és ennek a keretében veszel részt képzésben, így a képzéshez kapcsolódó pénzbeli juttatást nem az iskola fizeti, hanem az állami foglalkoztatási szerv, vagyis a lakóhely szerint illetékes kormányhivatal/járási (Budapesten kerületi) hivatal folyósítja.

Tehát akkor azokat kérdezd meg.

5. Delao (válaszként erre: 4. - Kedvesenfanyar)
júl. 15. 13:50

Hát ez az hogy fogalmad sincs, en azt kérdeztem akik tanfolyamosak. Semmi koze a sulinak az utalashoz.

De azert koszi

4. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 3. - Delao)
júl. 15. 10:39

Természetesen, egyébként fogalmam sincs milyen tanfolyamról kérdezel, nem vagyok érintett.

Ha én lennék rá kíváncsi felhívnám az iskolának a titkárságát, biztos válaszolnának a kérdésedre.

Azért a válasz, nem annyira rossz. Tovább kérdezett, mint látod, de mivel az érintett te vagy, a kérdésére válaszolni nem tudtam.

Örülök, hogy ennyire viccesre sikeredett a segítség próbálkozásom.

3. Delao (válaszként erre: 2. - Kedvesenfanyar)
júl. 15. 10:35
Ez komoly???🤣🤣🤣🤣 az aitol enis megtudom kerdezni es kapok ilyen semmit nem èrő választ. Azèrt kèrdeztem Budapesten mert Budapestiek egysègesen kapják de azért köszönöm! Nyilván csak segíteni akartál.
júl. 15. 10:31

Az AI válasza:

Ha a GINOP Plusz-os képzéshez kapcsolódó támogatásra vagy ösztöndíjra gondolsz Budapesten, akkor nincs egységes nap, amikor mindenkinek utalnak.

Általában:

a kifizetés akkor indul, amikor a képző intézmény leadta a jelenléti íveket és az elszámolást;

ezt követően a kifizető szervezet intézi az átutalást;

ezért előfordulhat, hogy ugyanazon a tanfolyamon résztvevők sem ugyanazon a napon kapják meg a pénzt. A folyósítás rendjét a vonatkozó szabályok és a benyújtott igazolások határozzák meg.

Ha arra vagy kíváncsi, hogy most, július közepén mikor érkezik a pénz, jelenleg nem találtam olyan hivatalos közleményt, amely konkrét utalási dátumot közölne.

Ha megírod:

melyik GINOP Plusz programról van szó (pl. 3.1.1 vagy 4.1.1),

melyik képző intézmény szervezi (pl. Katedra, DOV, stb.),

és hogy melyik havi támogatást várod,

akkor megpróbálok utánanézni, van-e friss információ az adott program kifizetéséről.

júl. 15. 10:13

Sziasztok!

Valaki megkapta már Budapesten postán a ginop programos tanfolyam pénzt? Vagy aki számlán kapja hanyadikán kapta?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook