Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Valaki írtja a macskákat a környékünkön? fórum

Valaki írtja a macskákat a környékünkön? (beszélgetős fórum)

nov. 25. 15:21
Nem biztos hogy célzottan irtják a macskákat. Most ősszel az egerek tömgesen vonulnak védettebb helyekre. Ahol mező, szántó van, onnan vonulnak a házakhoz. De településen belül is nagyon mozognak az egerek ilyenkor. Sokan raknak ki egérmérget, a macskák pedig megeszik a mérgezett egereket.
8. Dolog (válaszként erre: 7. - Babyapocakban)
nov. 25. 14:09

+ a gyorshajtás. Szörnyű mennyi bringást ütnek el. Nemcsak macskákat gázolnak el.

Hajtanak át a piroson, mert bekönyvelték, hogy 5-10 perc elég a munkahelyre jutáshoz.

nov. 25. 14:05

Jól írják itt többen, csak az a biztos, hogy a lakásban bent van. Macskákat nem lehet kerten belül tartani, mint a kutyákat, mennek, másznak, ugranak, ha akarnak. A gazdi felelőssége, ha kiszökik és baja történik. Ez a szomorú igazság.

Facebookon felénk állandóan balhé van amiatt, hogy cicák kerülnek a kerekek alá. Sajnos erről legkevésbé a sofőrök tehetnek, de amikor megtörténik, akkor a gazdik ezt képtelenek belátni az érzelmi vihar miatt és gyilkosoznak össze-vissza.


Ettől függetlenül mindenki, aki szándékosan állatot öl, megmérgez, az tényleg egy utolsó gyilkos féreg és börtönben lenne a helyük.

6. l.luiselotte (válaszként erre: 4. - L.luiselotte)
nov. 25. 13:31

Sajnos csak otthon van teljes biztonságban, de nemcsak a lövöldöző elmebetegektől, én a romániai kamionoktól sokkal jobban féltem.

amikor tavaly home officon voltam, kint dolgoztam órákig a kertben,kivittem magammal, számomra is érthetetlen módon mellettem feküdt, játszott a füvön.De egy ivaros kandur kiszámithatatlan.

nov. 25. 13:30
Sajnálatos
nov. 25. 13:27

Könnyű a macskavédő keritést ajánlani, mi is régen felhuztuk volna, de a kertben fák vannak és hogy hatékony legyen tkp az egész udvart be kellett volna fedni. Hiába 3-4 m magas, egy ügyes jól fejlett macska simán átugorja . Nálunk óriási fenyőfák vannak, annak a tetejére csont nélkül felrohan és onnan odamegy ahova akar.

A csáberőnkben bizva most ott tartunk, mert kétségtelenüla nagyon szeret bennünket, hogy kimegyünk vele az udvara quasi legeltetni, szemmel tartjuk, abban bizva hogy nem lóg meg, amikor kifáradunk irány a szoba. Multkor egy pillanatig nem néztem rá, fél perc alatt felrohant egy madár után egyik fa tetejére.

3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 25. 10:20
Tartsd az állataidat a kerteden belül.
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 25. 10:19

Nem biztos,,de ha kint vannak bármi is lehet.

Sajnos:(((Befoghatják ,lelőhetik,vagy véletlenül is bezárhatják,elüthetik,stb.Nem igen tehetsz semmit,,ha csak nem látsz valamit.A szívem szakad értük ,,de a kijárósókra csak a jóisten vigyázhat.

nov. 25. 10:07
1hét alatt 2macskánk is eltűnt.Arra gondolok,hogy a környéken valaki írtja őket.Mit tehetnék ebben az esetben?Nem csak magunk miatt,hanem az összes környéken élő kisállat miatt.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook