Vajon jól döntöttem? (beszélgetés)
Arra, hogy jól döntöttél-e, majd az idő adja meg a választ.
Az ember életében vannak ilyen sorsfordító döntések. Ha úgy érzed, hogy az egészséged érdekében ezt most meg kell lépned, akkor minden tiszteletem. Bátor vagy. Mások sápítoztak volna nyugdíjig és utána.
Szerintem a fb és helyi kis újság hírdetések elegendőek lesznek kezdésnek. Addig míg belerázódsz egy új életbe, az új időbeosztásba nem is kell minden órádat kitöltenie a vendégeknek.
Ha jól dolgozol az elégedett vendégek ajánlani fognak másoknak. Fóleg, ha sokaknak elérhető helyen van az üzleted.
Hajrá! Jó egészséget és sok vendéget!
Nem is kérdés, hogy jól tetted.
Ha nincs még, érdemes insta oldalt létrehozni a cégednek. Ott elég jó elérhetőséget tudsz generálni.
Érdemes valamilyen bevezető, vagy nyitási kedvezménnyel indítani, ha van értelme pl pontgyűjtő füzetnek, én azokat mindig szerettem 😉. Vagy +1 fős kedvezményt bevezetni, vagy ha valaki pozitív kommentet hagy... ilyesmikre tudnék gondolni...
Véleményem szerint jól döntöttél egy munkahely sem ér meg pánikrohamot.
Milyen irányultságú a vállalkozásod, mire várod a vendégeket mert az sem mindegy.
További ajánlott fórumok:
- Bölcsen döntöttem vagy gyáva vagyok?
- Úgy döntöttem, a testemből fogok élni.
- Megcsaltak, de úgy döntöttem, hogy egy esély mindenkinek...
- Jól döntöttem, hogy nem mentem férjhez és nem vállaltam...
- Vajon helyesen döntöttem?
- 1 hetes szakítás után, mi a fenét kezdjek magammal? Olyan üres lett minden. A fiammal ketten maradtunk, és jár az agyam, jól döntöttem-e.