Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Vajon jól döntöttem? fórum

Vajon jól döntöttem? (beszélgetés)

dec. 15. 06:19
Nagyon szépen köszönöm a biztatásokat :) A hírdető tábla is nagyon jó ötlet, meg is tervezem még ma. Piactéren van az üzlet, a bérleti díj nagyon baráti és semmit nem kell fizetnem magam után.
dec. 13. 09:50
Egy ismerősömnek megsokszorozódott a forgalma azután, hogy egy feltűnő táblát kitett a cégének reklámozására. Azt mondja, addig észre sem vették, hogy ott van, de a tábla után tolongtak nála az ügyfelek.
dec. 13. 00:08
helyesen tetted,hogy a sajat egeszseget nezted!sok sikert kivanok!en nem otthon elek igy nincs gozom se arrol,hogy hol hirdesed magadat.talan fodrasz vagy?
6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 12. 21:39

Arra, hogy jól döntöttél-e, majd az idő adja meg a választ.

Az ember életében vannak ilyen sorsfordító döntések. Ha úgy érzed, hogy az egészséged érdekében ezt most meg kell lépned, akkor minden tiszteletem. Bátor vagy. Mások sápítoztak volna nyugdíjig és utána.

Szerintem a fb és helyi kis újság hírdetések elegendőek lesznek kezdésnek. Addig míg belerázódsz egy új életbe, az új időbeosztásba nem is kell minden órádat kitöltenie a vendégeknek.

Ha jól dolgozol az elégedett vendégek ajánlani fognak másoknak. Fóleg, ha sokaknak elérhető helyen van az üzleted.

Hajrá! Jó egészséget és sok vendéget!

5. judebyjude (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 12. 19:35

Nem is kérdés, hogy jól tetted.

Ha nincs még, érdemes insta oldalt létrehozni a cégednek. Ott elég jó elérhetőséget tudsz generálni.

Érdemes valamilyen bevezető, vagy nyitási kedvezménnyel indítani, ha van értelme pl pontgyűjtő füzetnek, én azokat mindig szerettem 😉. Vagy +1 fős kedvezményt bevezetni, vagy ha valaki pozitív kommentet hagy... ilyesmikre tudnék gondolni...

dec. 12. 19:29
Jól.
3. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 12. 18:56
Az űzletedhez tegyél ki egy táblát, ami hirdetés, hogy milyen űzlet. PL. fodrászat, körmös, stb.
dec. 12. 18:53

Véleményem szerint jól döntöttél egy munkahely sem ér meg pánikrohamot.

Milyen irányultságú a vállalkozásod, mire várod a vendégeket mert az sem mindegy.

dec. 12. 18:47
Már 19 évesen dolgoztam saját kis szalonomban, egyre több-és több vendégem lett. Imádtam a munkámat, sajnos ért egy hatalmas trauma, amit évek alatt sikerült rendeznem magammal. Leszázalékoltak, így több évig végeztem rehabos munkát, amit szerettem, de ez az utolsó teljesen felőrölt mentálisan és fizikálisan is. Bőven 50 felett vagyok, így arra a döntésre jutottam, hogy kibéreltem egy kis üzletet, amiben jól érzem magam, csak elég még a vendégem. A munkáltatóm könyörög, hogy ne mondjak fel, legyek tartósan táppénzen csak tudják utánam megkapni az állami támogatást. Január 5-én beadom a felmondásom, kétszer kaptam ott pánikrohamot és ideg összeroppanást, oda soha többet nem megyek vissza. Facebookon és helyi kis újságokban hírdetem magam, mit tehetek még, hogy jöjjenek a vendégek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook