Vajdaságiak ismerkedjünk 2013 (beszélgetés)
:D:D:D nem rossz,jókat tudok én is mosolyogni az ilyesmin.
Nekem a plyeskavica meg a csevapcsicsa a kedvencem :)
Szia! Nana lustálkodni! :-D
Képzeld: olvasom itt az egyik topikban, hogy "szárma = töltöttkáposzta tölteléke". Hát nem vicces?! Mikor a szárma = töltöttkáposzta (szőröstül-bőröstül, káposztalevelestül)!
:),be zavart a köd,meg egy kicsit lusta is voltam virítani.
Időközben én is kidugtam az orrom a házból,erre is ködös.Bár egy 3 hete akkora köd volt erre hogy szó szerint az orrunkig nem láttunk el.Ez most piskóta.
Szia, Holdsugár!
Hol voltál az éjjel? Elég korán keltem, de nem láttalak! :-D (A felhőktől, persze. :-D S ami még jobban hiányzott: a Hajnalcsillag... :-D Akkor kezdődik jól a napom, ha szemberagyog, mikor kilépek az ajtón... Így van az, aki koránkelő!)
Szép napot!
Szép jó reggelt!
Elhiszem hogy köd lett,elég párás a levegő.
Jó reggelt!
Köd lett itt nálunk ma reggelre, hiszitek?
Maradt tegnapról raguleves,meg bécsi,rittyentettem mellé krumplisalátát,ha már a párom nincs itthon,legalább nem nyavalyog a hagyma miatt :)))
Te főztél valamit?
Van egy fekete térdig érő téli kabát ami csak max 50kg-os emberig jó.Egy szezonon át lett használva,ára ennek is 500din.Van egy fehér is ez is tavalyi alig volt rajtam max 10* ára 800din,ez derékig érő.Van másik is ha érdekel !
Nem csak használt de ùj cucokat is árulok(egy svercel asszonynak).
Téli-nyári,gyerek-felnőt,bizsuk,cipők ami kell.Postai ùton tudom küldeni bármerre.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Pasizzunk-csajozzunk - ismerkedjünk - építsünk kapcsolatokat
- Negyvenesek ismerkedjünk....
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, szerezzünk új barátokat
- 1984-ben születettek, ismerkedjünk..
- Debreceni kismamák ismerkedjünk! 2013-2014