Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Vajban sült ropogós burgonya recept

Vajban sült ropogós burgonya recept

A Vajban sült ropogós burgonya hozzávalói:
1 kg kisebb burgonya
3 ev. kanál olvasztott vaj
Toscana Kotányi fűszerkeverék


A Vajban sült ropogós burgonya elkészítési módja:
A burgonyát sós vízben héjában megfőzzük, majd megpucoljuk és egy nagyobb tálba tesszük. Hozzáadjuk a vajat és a fűszerkeveréket (a Toscana fűszerkeverék helyett szinte bármilyen, számunkra finom és kedves ízesítés használható, vagy akár friss zöldfűszerek is) és alaposan elkeverjük. Arra azért vigyázzunk, hogy a burgonya ne törjön szét. A tepsit 190 fokra előmelegítjük, a burgonyát sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük és 40-45 perc alatt készre sütjük. 20 perc elteltével a burgonyát megforgatjuk, hogy minden oldala szépen megsüljön.


Kategória: Köretek receptjei


A vajban sült ropogós burgonya elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook