Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Vajas petrezselymes sült ponty recept

Vajas petrezselymes sült ponty recept

A Vajas petrezselymes sült ponty hozzávalói:
1 egész ponty

bors
zúzott fokhagyma
lágy vaj
3 cs.petrezselyem


A Vajas petrezselymes sült ponty elkészítési módja:
Az megtisztított halat kívül belül sózzuk, borsozzuk, a fokhagymával átdörzsöljük, majd a vajjal jól bedörzsöljük. A belsejébe sok aprított petrezselymet teszünk,és a külsejét is megszórjuk. Előmelegített sütőben először fólia alatt megpároljuk, ez kb. 10-15 perc, majd fólia nélkül kissé megpirítjuk. Köretként sült, héjas burgonyát, friss salátát, vagy sajtszószt kínálunk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A vajas petrezselymes sült ponty elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook