Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Vadas malacleves recept

Vadas malacleves recept

Elkészítési idő 60 perc

Kalória 438 kcal

A Vadas malacleves hozzávalói:
40 dkg malachús
1 szál sárgarépa
fél darab zellergumó
2 evőkanál mustár
1,5 dl tejföl
1 evőkanál liszt
olaj
babérlevél
őrölt bors



A Vadas malacleves elkészítési módja:
A póréhagymát vágjuk félbe, majd karikázzuk fel, és kevés olajban inkább csak fonnyasszuk meg, mint megpirítsuk. Szórjuk rá a kockákra vágott malachúst, sózzuk, borsozzuk meg, adjuk hozzá a mustárt, és pirítsuk meg. Öntsük fel vízzel, ízesítsük babérral, majd amikor a hús már félig jó, szórjuk bele a csíkokra vágott zöldségeket is. Főzzük puhára, majd tejfölös habarással sűrítsük be.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A vadas malacleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook