Üzenj neki itt! (beszélgetés)
Örülök, hogy megfogadtam a tanácsod.
Tényleg nagyon jó cuccok vannak a kringloopban. 😀
Nem e azt a kertet Purgatoriumnak hivjak veletlen?
Vagy nem veletlenul hivjak annak!!!
:DD
Emlekszel arra a viccre?:
amikor egy tomeges busz balesetkor meghalt egy tele buszos no", Szt. Peter probalta a menyorszag kapujaban, ki merre menjen, azt mondta: akik megcsaltak a ferjuket alljonak ball oldalra, erre mind ballra ment, kivetel egy! Erre Szt, Peter azt mondta: a suketet is vigyetek magatokkal! :DDD
Lehet, azert meg alkudnom es konyorognom kellene egy jo darabig !
:)
Cuppantok a kepedre!
(ha felre nem ugrasz, vagy pofon nem csaksz...]
Mennyire Draga?
Nagyon Draga?
Valutara kaphato csak?
Sikitosan nagyon Draga?
Vagy ha mar az arat kerdezzuk, akkor mar nekunk nem elerheto"?
vagy hat eppen egy kis nadragszij meghuzasaval ,,, megengedheto"...
:D
Tessek mondani, azert az olelesert sorba lehetne allnom???
:DDD
Nem szabad azt meg elfelejteni!!!
En is csak harminc kilenc es fel multam, egy par holdtoltevel...
Majd jövőre!;)
A 38-at már rég elfelejtettem, nem most volt!
Köszi!
Te sokkal, de sokkal jobbat/többet érdemelnél! ♥
Ölellek!
Tudom csak egy bàbu voltam hisz előre megvolt írva a tisztességtelen ajànlat és a gondolatàt is elvetettem igaz màs szereplőre gondoltam..és mit hozott az élet?
"Soha ne mond hogy soha"igazad van béla..az élet iskolàja nehéz de harcoltam mint egy oroszlàn hisz hittem a szemnek..
Most mit làtsz az enyémbe?szomorusàgot?magànyt?haragot?miért akarok magyaràzatot hisz a tul sok véletlent kimagyaràznàd..miért engem bàntottàl??miért nem a màsikat aki szidott téged én meg védtelek és kaptam..miért?
És én vagyok aki még most is màsok érzéseivel foglalkozik..hogy tőlem sose tudnà meg a felesége mit tett a férje..ha majd az apuka tisztességes lànyàval tennék ugyanezt aki szinte velem egyidős??még a lànya is kerülhet olyan helyzetbe. Jah nem fog hisz gazdag szülők àllnak mögötte..kitudtàk tanittatni nem csak egy szakmunkàsa van nem kellett koràn dolzoznia menni..
Karma?még most se kivànok neki rosszat hisz ha tisztességtelen is volt ő segitett egyedül mikor mindenki màs hàtat forditott
Màsnak ez egy rutin feladat lett volna és nem ràgodna ezen napi szinten..és nem maradt volna lelki sérülése..sött tovàbbi ajànlatokat is elfogadott volna dolgoznia se kellett volna..
Azért fogok sokat dolgozni hogy az én lànyaimat tanittatni tudjam és megvédjem az ilyen emberektől..akik kihasznàljàk màsok szegénységét nem is a szegénységet hanem tudta hogy zsarolva vagyok mert hittem neki és elmondtam mindent..ő meg kihasznàlta..
Igen a gyerekeim ne legyenek ilyen butàk mint én..
És én vagyok aki még most is màsok érzéseivel foglalkozik..hogy tőlem sose tudnà meg a felesége mit tett a férje..ha majd az apuka tisztességes lànyàval tennék ugyanezt??még a lànya is kerülhet olyan helyzetbe. Jah nem fog hisz gazdag szülők àllnak mögötte..kitudtàk tanittatni nem csak egy szakmunkàsa van nem kellett koràn dolzoznia menni..
Karma?még most se kivànok neki rosszat hisz ha tisztességtelen is volt ő segitett egyedül mikor mindenki màs hàtat forditott
38 (?) ölelés! Isten éltessen. Ha tudom, én is beállítom az órát! D
Te is a Balcsin? Fantaszta!:)))))
Okés!:)
Köszönöm szépen!
Ölellek!
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- Üzenj neki zenével :)
- Ez a nap a pénteké. Üzenj neki valamit!
- Ez a nap a Hétfőé! Üzenj neki valamit:)