Üzenj neki itt! (beszélgetés)
Te tuftad hogy kell okosan csinàlni..én semmit se csinàltam jol..te anno elmondtad mit hagytàl xy ra-én inkàbb albiba mentem volna de mindenki tàmadott aki tisztàn làtott nem napszemcsin keresztül mint én..tudom semmi se volt véletlen :( kevés sportszeletet ettem nem voltam erős..eladtam a lelkem a gyerekeimért cserébe..aztàn depisebb lettem és akikért küzdöttem rosszabb lett a kapcsolatom velük..de màr helyre tettem magam feldolgoztam a multat és ujból összekovàcsolodtunk..kezd visszajönni a birkatürelmem pedig nem egyszerű a helyzetem de magamnak köszönhetem..és tudom tudsz mindent el is tünt a szemedből a csillogàs..maradt a guny a megvetés benne ezért jöttél hogy mit àlmodtàl mert tudtad..elrontottam mindent na..nem kellenek uj forumok a 12 meg a megfejthetetlen pasik stb.
Màr nem àlmodozok..nem fogunk repülni esküvőnk és gyerekünk se lesz.."jo szorakozàst" ahogy te mondanàd..idézőjeles kapcsolatok..talàn ha csak hétköznapi melos lettél volna..rosszkor voltunk rossz helyen..
Ja igen a beszélgetés utàn én is àlmodtam..de lehet mert beleültetted a bogarat a fülembe..hogy engem visszahivtak mert a mostani melossal nemvoltak megelégedve..és mikor kezdtem te is ott voltàl és még az uj főnök be is mutatott minket mert nem tudta hogy ismerjük egymàst..
Lehetnénk lassan irok is nem??olyan mesebeli villàmbecsapos..még az égieknek is küldték a jeleiket és a villàm nem a te műved annyira okos nem vagy :P
Ne küldj jeleket hagyj élni :(
Hallali, de szép nap ez a mai!
Hirdetem fennszóval,
ne kezdj ki a mackóval!
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- Üzenj neki zenével :)
- Ez a nap a pénteké. Üzenj neki valamit!
- Ez a nap a Hétfőé! Üzenj neki valamit:)