Üzenj neki itt! (beszélgetés)
"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad."
Hippokratész
A kunyeralasrol jut eszembe...
Egyik alkalommal, ugy hat ev mulvan ujra setaltam a korzon egy kicsit, csak ugy a nosztalgia oldalarol megkozelitve...
Es hogy hogy, hogy nem, egyszer csak meglattam egy nagyon regi baratomat, menteben egy magazint nezett, olvasott. oda osontam a hatamoge, es elkezdtem a kunyeralast: ugyan agyjon man egy kis apropizt, magat az ugysem boldogitja man, osztan nekom meg ippeg jo esne, me man ket napja nem ettem semmit sem, osz ugyan aggyon man...
Mire a baratom ram sem nezett, probalt figyelmen kivul hagyni.. De mar vagy otszor - hatszor az aprojaert konyorogtam neki nem tudtam a reagalasat kivaltani, es a karja felsorezet megerintettem! Csak azt lathattatok volna, azt a vasvilla szemeket amikor az en ravigyorgo kepemre ratekintett! Es a kovetkezo pillanatban azt az arckifelyezes valtozast le irni nem lehetne, egy konnyen, elethuen, ami az a vasvilla szem szikrzasa atvaltozott, amikor a ravigyorgo kepemet meglatta! Elotte hat esztendeje nem talalkoztunk !!! Sikerult lova tennem!!! :DDD
-persze, utanna behivtam a kozeli cukrazdaba es orakik beszelgettunk...
--hat igen, egy kis praktikus viccert, hulyeskedesert, sosem kellett a szomszedba mennem...
Igazad van... nem jól írtam:)
Lázadás törne ki, ha mind eltűnne:)
Sajnos nem az egész tűnik el, csak a 90 napnál régebben küldöttek.
Le kéne nullázni 90 naponta - lenne felháborodás.:D
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- Üzenj neki zenével :)
- Ez a nap a pénteké. Üzenj neki valamit!
- Ez a nap a Hétfőé! Üzenj neki valamit:)