Üzenj neki itt! (beszélgetés)
Kedves Fórumozó Társaim!
Ahogy látom nem sok embernek hiányoztam mióta leléptem, nem is baj ez. Most sem azért "jöttem" mert annyira hiányzik innét valaki.
Tudjátok mikor annakidején regisztráltam abban bíztam, hogy nem leszek majd egyedül, kérdezhetek, informálódhatok, szórakozhatok, és közben talán még barátokat is találhatok. Eleinte így is volt. Mára ez megváltozott......helyette csak a marakodást, a piszkálódást látom, és azt, hogy a másikat minél jobban megalázzuk. Ezért jöttök fórumozni??????????? Ezért minek.........
Mi jót találtok abban, ha a másikat egyfolytában cseszegetitek....tök mindegy, hogy most itt a virtuális térben vagyunk, vagy a való életben.
Mindegy egyes gép mögött egy hús, vér ember van......azért mert lehet Ti érzéketlenek vagytok, ott a monitor mögött még a másiknak lehetnek érzései.
Nem titkolom van itt egy nagyon jó barátom, aki igazán közel áll a szívemhez és már nagyon, de nagyon idegesít, hogy egyfolytában olyan támadások érik Őt amit nem érdemel meg. Miért csináljátok ezt?????????? Jobb dolgotok nincs? Minek jöttök fórumozni, ha egyebet nem tudtok csak fájdalmat okozni a másiknak!
Nem akartam beleszólni, de úgy gondolom abba lehetne hagyni. Sajnálom, hogy ezt az oldal gazdája sem veszi észre, holott néha privát levelek "keringenek a térben".
Szóval elgondolkodhatnátok, ha tudtok.
Boldog új évet.
Nem így mondja elhúzva.
Tök lazán, isteni orgánummal, óóh. :)
teeeedööööggg :DD
nagyon nagy
jó jó, legyél dög. :P
Van valaki, aki engem a "mivantedög" gel hív fel. :)
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- Üzenj neki zenével :)
- Ez a nap a pénteké. Üzenj neki valamit!
- Ez a nap a Hétfőé! Üzenj neki valamit:)