Üzenj neki itt! (beszélgetés)
"...hajlamosak vagyunk arra, hogy gondolatainkat összekeverjük a valósággal. Ha az ember azt gondolja, hogy 'rosszul fog sikerülni a randi', akkor érzelmileg úgy reagál, mintha valóban rosszul sikerült volna, pedig még meg sem történt. Gyakran elfelejtjük, hogy egy gondolat csupán egy gondolat, és nem a valóság."
Dr Szondy Máté
Elmentél, sokunknak soha nem lesz világos, hogy miért. Veled együtt elszáll a sok gólya is:(
Sok szerencsét!!!
Én köszönöm a verset, tanulságos!
Többször el fogom olvasni.
Pont ez jutott eszembe nekem is, mert nem igazán direktben bántottak, de lehet az jobb is lett volna, de a sunyiság az, ami érthetetlen számomra.
Lehet, hogy el mentünk csajok egymás mellett, de nekem akkor is ilyen gondolatok motoszkálnak a fejemben, és ezért együtt érzek veletek, még ha mindenkinek más baja is van, remélem, értitek...
nem búcsúzkodni akarok és nem azért írok ide,hogy felhívjam a figyelmet..csak megigértem,hogy szólok..csak úgy nem akarok elmenni..mert ez most a végleges.
köszönök Nektek mindent!a sok jelecskét és,hogy minden áldott nap gondoltatok rám.
őrizettek meg jó emléketekben..és hogy olyan legyek ,mint valaha..boldogságosságosságot mindenkinek!
Semmi különös..
Majd elmúlik:)
"..... Aki menni akar, engedjük el.
Aki nem tudja, mit akar, küldjük el.
Aki a kezét nyújtja, fogadjuk el.
Aki képes szavakkal is ölelni,
pedig nem tudja biztosan kap-e valaha viszonzást,
mégis önzetlenül képes adni,
annak tényleg hatalmas a szíve.
Aki nem akar szeretni, az gyáva.
Aki meri vállalni a bukást, az bátor.
És aki tud néha sírni, az mer szeretni is .....!"
mielőtt tévesen következtettek,nem bántottak..mivel nem ismerkedem.
akiknek szól értik.
Neem..
Azért,hogy még több szerencsét hozzon:)
Nem akarok bele szólni, csak annyit üzenek neked így ismeretlenül, hogy borzasztóan sajnálom, hogy ekkorát csalódtál!
Viszont mielőtt törölteted magad, fontold meg azt, hogy az olyanoknak, akik bántanak másokat, a legnagyobb "büntetés", hogy maradsz, és még jól is szórakozol!
ÉN TUDOM, H. MIRŐL BESZÉLEK!
Na..,akkor kezet foghatunk..
(már leírni sem tudom..)
Konkrétan feljelentettem mindenhol.
Nem szokásom, de a kéretlen levelekből nem kérek. :)
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- Üzenj neki zenével :)
- Ez a nap a pénteké. Üzenj neki valamit!
- Ez a nap a Hétfőé! Üzenj neki valamit:)