Üzenj neki itt! (beszélgetés)
Üdv újra a fedélzeten Csajosom :)
Legyen szép estéd! Örülök Neked!!! :)
Szia (=
Megértelek téged,nem a hoxából áll a világ.Én is hol jövök,hol nem ,mikor-hogy van éppen kedvem..
Szép estét,illetve majd álmokat (=
Dorisz,imádlak,és nagyon örülök neked!Örülök,hogy nincs semmi baj és újra itt vagy.Nekem elég a takarék láng is,a lényeg,hogy itt vagy :)
Órát eddig is kaptál,ezután is fogsz :PP
Jó estét kívánok mindenkinek!
Először is elmondanám az eltűnésem okát: hirtelen hoxamérgezésem lett. Valóban hirtelen jött, csak azt éreztem, hogy el kell innen mennem, mert már túl sok időt töltöttem itt, aminek lássuk be, nem sok értelme volt.
Visszatértem, de jelenleg még csak takarékosan.
Most elsősorban elolvasom a fórumokat, hogy képben legyek, majd a priviket, mindenkinek válaszolok akkor is, ha most ezt itt elolvastátok. És viszonzom a jeleket. De kijelentem, hogy most már nem gyűjtöm a jeleket, de mindenkinek mindig viszonozni fogom, ha megtisztel jellel, sőt örülni fogok, hogy gyarapodnak mindenkinél a gyűjtemények, de már nem fogok jelet annak küldeni, aki nekem nem küldött. Tehát már csak viszonozni fogom a jeleket.
Jövőben is bármikor megtaláltok priviben, olvasni fogom ezeket a fórumokat, ahol eddig is megfordultam, sőt, írni is fogok néha, de könnyen előfordulhat, hogy néha 1-2 napig nem jövök.
Megjegyzem, hiányoztatok, de ellenálltam. Pár nap múlva jönni akartam, de utána meggondoltam magam, és lefoglaltam magam mással. Bőven találtam elfoglaltságokat. Rájöttem, hogy ha nem hoxázok, nem kell, hogy jöjjön a takarítónő, mert van időm mindent megcsinálni, még örültem is a végeredménynek. Ismét főztem bonyolultabb kajákat, élveztem. Nagyon sok időt töltöttem együtt a férjemmel. Eddig mi volt? Ő elment több órára, én meg hoxáztam. Most elmentem vele. Szinte mindenhová. Nem mintha kommunikáció hiány lett volna közöttünk, de megosztani minden gondolatot, folyamatosan beszélgetni… nagyon érdekes és jó.
Rájöttem, hogy van élet hoxán túl is. Megértem azokat, akik eltűnnek pár napra, vagy akár egy évre is. Tűntem már én is el 8 hónapra. Most nem ez volt a szándékom, csak pihenni akartam pár napig. Két hét lett belőle.
Most nagyon jól érzem magam, remélem, hogy amivel most itt találkozni fogok, nem fogja elvenni a kedvemet. Én mindenkire szeretettel gondoltam, tudom, hogy ti is rám, csak vajon meddig tartott nálatok a türelem?:) Nemsokára kiderül…
Jó is az!
Minden nap, este alvás előtt, fogmosás után. :)
Ugye te is beőntesz!? :)
Áááááááááá!
Mindenkinek van!
Küldtem beönteni valót, tessék használni! :D
Ne mond olyan hangosan, mert csak lassan tudok olvasni! :)
Szóval a Maris is!? :)
Cilka!
Hol vannak a köveid!???
Küldtem mosó lét! :P
Értem...
Fura, hogy senki nem tud semmit.
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- Üzenj neki zenével :)
- Ez a nap a pénteké. Üzenj neki valamit!
- Ez a nap a Hétfőé! Üzenj neki valamit:)