Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Utaznál önvezető autóban? fórum

Utaznál önvezető autóban? (beszélgetés)

17. Regin_a (válaszként erre: 3. - Anyagi)
jan. 24. 19:55

4-esen nincs vezető. Nem is fogok rajta utazni!

Amugyis fóbiám van a tömegközlekedéstöl

jan. 24. 19:51
Kipróbálnám de tartósan nem, mert unalmas. Az autóban önmaga a vezetés figyelem, váltás fékezés az élmény. Már automata váltó nem olyan mint a kéziváltó élménye, tapasztaltam mindkettőt nem rövid ideig
15. timycat (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
jan. 24. 19:18
Ha van valami vészleállító gomb vagy azonnali átvételi lehetőség akkor igen. Sőt már próbáltam ilyen funkciót, érdekes volt. Viszont annyira carok az utak felénk (pl főúton lekopott választóvonal több szakaszon át, kátyú kátyú hátán) hogy nagyon nehéz dolga van/lenne.
jan. 24. 17:59
Mikor igen? Kell még pár év?
jan. 23. 21:33
Még nem
jan. 23. 20:59
Ezen még nem gondolkoztam de nem vagyok benne biztos.
11. Zalma
jan. 23. 17:39
Nem. Bármikor elromolhat.
10. komor
jan. 23. 13:39
Úgy lennék vele, mint a hullámvasúttal. Az eszem szerint talán nincs is veszély, de a szemem mást lát, a szívem mást mond...
9. PöttyösPanka (válaszként erre: 7. - Amaunet)
jan. 23. 12:04
Nem büntető fékez, mert szerinte a másik feltartja...
8. tien (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
jan. 23. 11:37

Igen.

Nekem találták ki.

7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
jan. 23. 11:09

Igen.

Az önvezető nem iszik alkoholt, nem fog gyorshajtani, nem veszti el az eszméletét. Nagyobb biztonságban lennének a közlekedők.

jan. 23. 10:53

Igen, és lehet, hogy nagyobb biztonságban lennék, mint egy frusztrált, idegbeteg sofőr vezette buszon.

Igen, és pont a 4-es metrót hoznám fel egyik érvnek, évek óta működik meghibásodás nélkül.

5. babyapocakban (válaszként erre: 3. - Anyagi)
jan. 23. 09:32
Igen, de ott nincs kereszteződés és jó esetben nem jön szembe senki és még gyalogosok sincsenek a pályán.
jan. 23. 09:25
NEM!!
jan. 23. 09:17

Nem!

Most azt gondolom....

De ott van a 4-es metró! Nem is gondol rá az ember, amikor beszáll, hogy nem ül benne vezető!

jan. 23. 08:16

Valószínűleg nem. Meg hagyományosban is ritkán :)

Nem beszélek a fejlődés ellen, nagyon jó dolog, de egyszer csak minden ember eljut oda, hogy ilyen kütyüje sincs, olyanja sincs, és mégsem áll meg az élet. Akik beleszületnek az újba, a régieket látják őskövületnek.

Rövidebben: nem érdekel. Repülő autók pláne.

jan. 23. 07:58

Mernél?

Ha most még nem, akkor szerinted mikor fogsz megbízni a technikában, hány hónappal vagy évvel a bevezetés után?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook