Utálom, hogy sokan úgy írnak egy-egy fórumon, hogy nem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Mi, hogy nem olvasok végig pár oldalt a fórumból, ahol írok valamit? Ezt miből gondolod??
Légyszi bogarászd végig a hozzászólásaimat az előzményekkel együtt, hogy hol mit mire mondok, és majd azután nyilatkozz megint.
Itt megtalálod a teljes történetem, kattints a fórummittoménmi menüpontra a nevem alatt:
www.hoxa.hu/adatlap-573254
Kár hogy nem tartod ezt magadra nézve is követendőnek.
De nem baj,,csak ellentmondás.
Én komoly kutatást végzek itt, asszem már beszéltünk erról a fórumomban. :)
Jajj, hogy ez a vallomásfórum anonim, és nem tudod, hogy ki vagyok? Ez is tök baromság, itt a nacionálém, nem titok: :))
En a cikkek alatt kapok ettől agyfaxt, amikor a címet olvasva odaokoskodnak valamit.
Jó, mondjuk az sem lenne hátrány, ha a címnek lenne köze a tartalomhoz.
Bemész egy fórumra és csak odahánysz valamit, ami a fórum címéről eszedbe jut? És mi van, ha ugyanazt már elmondták előtted? Vagy belöksz valami hülyeséget a játékfórumon, ami már százszor szerepelt ott?
Szerintem az lenne normális, hogy pár oldalt visszanézel, mielőtt írsz valahol, de lehet, hogy nincs ebben igazam.
További ajánlott fórumok:
- Mi árt jobban a gyereknek? Az ordibálás vagy egy-egy pofon?
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Hát már senki sem atkinsezik aktívan itt a fórumon? Gyertek!
- Egy fórumon ezt láttam. Szerintetek van benne igazság?
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?
- Miért nem orvoshoz fordulnak sokan a női problémákkal, miért fórumon kérdeznek erről?