Utálom a testem (beszélgetés)
"Ilyen műnő" :/ Milyen ilyen? Tán tudjuk kiről van szó? Amúgy meg bosszantó lehet, de vannak okos és szilicicis, kacsaszájú, póthajas, műszempillás, műkörmös nők is. Az meg még bosszantóbb lehet, hogy nem lehet mindenki olyan, mert testi és anyagi korlátok közé vagyunk legtöbben szorítva :P
Igen bocsi azt hittem te írtad :-(
Lehet azt hiszi te írtad ki a fórumot.
Ne haragudj, de nem értelek. Hogy jön ide az én párom?
Egyébként akkor az ilyen nők ismerősei a parodnak ? De ha ő nem likolja öket akkor nincs min paraznod szerintem..
PöttyösPa ha szereted beszéld meg vele ezt .Hidd el hogy az ilyen munoket csak szexre használnak a pasik .. Beszéld meg ezt pároddal ..
Nem kötelező ám fészbúkolni. Van élet a közösségi oldalakon kívül is. Sőt, be lehet állítani, hogy ki láthatja a dolgait.
Ezt jól megfogalmaztad. Egyetértek.
Hogy tudná a fickó befejezni azt, hogy nők lájkolgassák? 🙄
Igen. Én is így látom és a normális férfiak azért képesek az agyukat is használni és mérlegelni, hogy egy kósza numeráéért nem éri meg feladni egy jól működő kapcsolatot.
Nagyon igazad van abban, hogy a férfiak mindig is gerjedni fognak az ilyen cicababákra. De annyival kiegészíteném, hogy a férfiak ezekben a nőcskékben csak a lyukat látják. Sokszor majd összecsinálják magukat, hogy megd.ghassanak egyet, de semmi többre nem kell nekik. Az átlagos, normális férfiak sosem választanának maguk mellé párnak egy ilyet, mert elég értelmesek hozzá, hogy tudják, egy kapcsolathoz több kell, mint egy pár formás mell és fenék.
Azért ez túlzás, ha így folytatod rossz vége lesz.
A cicababák vagy műnők nem versenytársaid és nem kell félned 1-2 odabiggyesztett tetsző véleménytől.
Mondjuk én sem örülnék ha a helyedben lennék, meg szerintem egyikünk sem, de legyél okos.
Szerintem azét van veled, mert te tudsz valamit, amit a műcsajok nem.
Nézni meg lehet.:D Akárhol kapott gusztust, a lényeg, hogy otthon vacsorázik! :D
Sajnos nem tudok neked tanácsot adni. Szerintem a bizalmatlansággal nem tudsz mit tenni. És én úgy gondolom, hogy az ember általában nem véletlenül érzi, amit érez, csak sokszor nem tudja bizonyítani, bár írtad, hogy voltak fura üzenetek.
Az önutálatod meg szerintem csak akkor fog elmúlni, ha vége lesz a kapcsolatodnak vagy ha a párod befejezi a műnőkkel a lájkolgatást.
Én annyira nem esnék hasra attól, hogy eddig minden szép és jó volt, 3 hónap az még nem olyan nagy idő. Ha éveken keresztül lenne minden jó és utána történik egy ilyen, akkor én is azt mondanám, hogy adj neki még egy esélyt.
Olyan jó lenne ha azt írná valaki hogy kell ebből kimászni. És hogy már érezte ezt....
Ezek alapján miattam is mennyi párkapcsolat mehetett tönkre. Pedig én még szép ember sem vagyok, csak gavallér.
Amit érzel, a féltékenység legrosszabb formája.
Ha sokáig folytatod, sőt kérése ellenére elutasítóan viselkedsz vele, elmarod magad mellől. Gondold végig! Semmivel sem vagy kevesebb a lányoknál, sőt TE vagy az, aki társa volt. Többiek jelenthetnek neked :)
Most hagyd ezt abba! Olvasd vissza, mit írtál eddig. Minden szép volt, és jó, nők lájkolgatják a pasidat. Ő két napja a kedvedben jár, te meg taszítod. Holott semmit nem tett. Csak jól néz ki. Vagy legalábbis van benne valami, ami tetszik a nőknek.
Ez nem más, mint az elméd játéka. Most hagyd abba, amíg nem hergeled magad bele annyira, hogy tényleg lesz okod sírdogálni.
Még nem élünk együtt. De mindennap itt volt. 2napja nem akarom látni. Igen próbál bizonyítani kedvembe járni. De vmiert nem bízom mostmár benne. Addig minden olyan meseszerű volt míg nem jöttek ezek a nők...
És 3 hónapja együtt is éltek? Vagy elhatároztátok, hogy akkor most április 26-tól járunk? Mondott, tett valamit ami elköteleződés volt melletted?
Szia. Tudom hogy igazad van. Jó volt ezt olvasni! Köszönöm!
😍
Én is így érzem. Gyűlölöm magam 😥
Anita. Tudom hogy igazad van. De nem könnyű párt találni. Elvalt vagyok. Ráadásul egy rendőr exférjel és egy 8eves kislánnyal. Más azt mondja orulnom kéne egyáltalán hogy van pasim...
Éppen tegnap röhigcséltünk rajta, hogy a férfiak mennyire megvezethetők. Környezetünkben több öreg pasi van, akit behálózott fiatal nőcske, mindent eldobva költik rájuk az összes pénzüket :)
Huuuuu mennyire belém látsz... És most is csak pityergek. Ő meg próbál győzködni hogy talizzunk. De nem. Annyira undorodom a testemtol azóta mióta meglattam a nocit aki likolgatja és uzenget hogy nem bírnám ha rám nézne... A cicababa az ő képeit likeol ja amin egyedül van. Csakis azt.
Mit értesz a műnő alatt? Plasztikázott?
Szia!
Én valahol megértelek, néha rosszabb napjain tudják az ilyen nők frusztrálni az embert. A férfiak mindig is gerjedni fognak rájuk (akár bevallják, akár tagadják). Kb. ők a női megfelelői az alfa hímnek és ebből kifolyólag az ellenkező nemnek azért hízelgő, ha tetszik nekik. A lehetőség mindenkinek adott, te is lehetnél olyan, mint ők. Kérdés az, hogy akarsz-e? De rágódni ezen nincs értelme. Megutálni csak úgy utálhattad meg magad, ha nem vagy elégedett magaddal. Változtass, de a saját elképzelésed szerint. Ne másra akarj hasonlítani és ne más ízlése szerint.
Az agyával kellett volna kezdeni.:)
További ajánlott fórumok: