Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Utálatos kolléganő fórum

Utálatos kolléganő (beszélgetés)

26. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Komor)
nov. 8. 12:02
Fuj de undorito a masikat kitúrni! Remelem a karma dolgozik
25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Fenevigye)
nov. 8. 12:01
En is folyamatosan bosszantom kis dolgokkal amit nem bir,majd elmegy ha nem birja,plusz parom ismerosei es az en barati korom is rendszeres latogato,bejonnek vasarolni azt elmennek.
24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Dasy2)
nov. 8. 11:59
Betartok neki ott ahol lehet remelem hamar tavozik. Nehogy mar nekem kelljen elmenjek egy ilyen budos taplo miatt!
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Channa*)
nov. 8. 11:58
En sem baratkozni jarok be es nem jol erezni magamat,kapjam meg a fizetesemet megcsinalom a munkamat azt takarodjanak ahova akarnak.
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Michelle.r)
nov. 8. 11:57
Nem rugjak ki nincs ember,ismerosom ismerore is ilyen helyzetben volt a helyi faragott rá. En nem adok okot ra hogy elkuldjenek ha meg igen akkor feljelentem a kollegat. Felvettem a kesztyut parom es az en ismeroseim rendszeres vendegek a munkahelyemen bejonnek vasarolni azt elmennek,rendszeres a jelenlet.
21. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 5. 08:09

"mar nem akarok sehol uj lenni mashol is ez lenne."

Ezt miért veszed ennyire biztosra? Másrészt ha másokkal is szemétkedik, hogy tudja őket is ellened hangolni?

20. Channa* (válaszként erre: 19. - WitchDoctor)
nov. 5. 07:58

Sánta és visszaugat?

De kedves vagy. Ha valakinek vissza kell ugatni, akkor az a valaki, túlzásokba esik.

Lehet, hogy van veled némi gond?

nov. 4. 21:11
Van 1 sánta nő a munkahelyemen és egyholytában vissza ugat nekem mint 1 kutya.
18. komor (válaszként erre: 17. - Komor)
nov. 4. 17:13
Ezt a nő maga mesélte el nekem. Háborgott amiatt, hogy a főnök ilyen tesze-tosza. Én meg csak hápogtam...
17. komor
nov. 4. 17:12

Én is találkoztam ilyen kolléganővel, aki képes volt odamenni a főnökhöz bemószerolni egy idős kollégát. A rokona szeretett volna bekerülni a céghez, és az idős kolléga helyét nézték volna ki neki.

A főnök szerencsére el volt képedve, nem érdekelte az áskálódás. Ha jól emlékszem azt mondta, hogy nyugdíj előtt nem rúg ki senkit.

nov. 4. 16:37
Nekem is van ilyen.
nov. 4. 11:42

Most megerősített, hogy milyen jó csapathoz csapodtam. Nincs askalodas, furkalas. Nagyon segítőkészek, mindenki csinálja a dolgat, ha az egyik eluszott, kérdés nélkül segítünk egymásnak.

De majd jön az új vezetés. Meglatjuk az milyen lesz.

14. Lady Lavender (válaszként erre: 7. - A Nyuci)
nov. 4. 11:33

Nem kell senkinek melled állnia nyíltan, ha rakerdezel, hogy mi a bajod velem. Ha magadért állsz ki, akkor az magadért van.

Persze akkor nem lehetsz "gyenge" vagy beszari.

13. Lady Lavender (válaszként erre: 5. - Dasy2)
nov. 4. 11:28

Ha azt akarom, hogy minden flottul menjen, nem gancsolom el azt, aki a csapatomban játszik.

Na, jó... Ha elesik a saját lábán, lehet, hogy belül mosolygok.

12. Lady Lavender (válaszként erre: 4. - Channa*)
nov. 4. 11:25
Én is jól tudok manipulálni. Csak már nem szórakoztat.
11. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 4. 11:23

Szerintem hagyd a francba!

Engem egy faszi fur a házban. Ő lakik itt legregebben, és úgy érzi, övé a ház. Rendesen fizetek, nem hagyok kupit, ennyi elég a tulajnak. Majd megunja a szonoklast. Amúgy már ugatott rólam akkor is, amikor nem is voltam itthon :D Ki fog bukni, hogy hazudozik.

Kakakeverokkel nem állunk le.

10. michelle.r (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 4. 08:59
Sehogy. Ha a munkájával nincs gond, nem fogják elküldeni csak azért, mert te szeretnéd. És szerintem egy saját állampolgárt egy "bevándorlóval" szemben mindig egy kicsit megkülönböztetetten kezelnek. Felveheted a kesztyűt, de okosan, óvatosan, nehogy te legyél az, akit elbocsátanak.
9. Channa* (válaszként erre: 7. - A Nyuci)
nov. 4. 08:20

Lassan 40 éve dolgozok, megfigyeltem, hogy azok akik előadják azt, hogy ők fölényben vannak, bármiért, egy kicsit sem igaz, csak a kollégák aggatták rá.

Egyébként, velem is megtörtént már, hogy többen azt gondolták, hogy fölényben vagyok, mert a vezérigazgató ismerőse voltam, azaz ő vett fel, mert tudta, hogy dolgozok. Nem mondták a kollégák, de tudtam, hogy azt gondolják, hogy tégla vagyok, előnyöm van abból, hogy ismerjük egymást 20 éve, stb.

Nem szeretek magyarázkodni, de azért néha elmondtam a kollégáknak, hogy semmi előnyöm nincs belőle, sőt! Tőlem simán megvonta a jutalmat (tudta, hogy max. hisztizek egyet magamban, de nem lépek ki).

Egy idő után a kollégáim belátták, hogy tényleg nincs semmi abba, amit gondolnak.

Jó, ehhez hozzá tartozik, hogy nem játszottam a jólértesültet, ha megkérdezte a véleményemet bárkiről, én sosem mondtam senkiről rosszat, stb.

Tehát, a fölény nem létezett, csak a kollégák képzeltek bele többet az ismeretségbe.

nov. 4. 08:12

Persze, szeretjük azt mondani, hogy nem barátkozni járunk a melóhelyre, meg azt is, hogy ne szeressenek, csak fizessenek meg.

De ugye tudjuk, hogy ez nem így van, hiszen, ha bejárós munkánk van, akkor több időt töltünk a kollégákkal mint a családunkkal, ami miatt, jól kell érezni magunkat velük.

7. A Nyuci (válaszként erre: 4. - Channa*)
nov. 4. 08:10

Vannak ilyen emberek, akik olyan arrogánsak és még fölényben is vannak, mindenki tart tőlük és akkor mindegy az igazság. Jelen esetben nem tudjuk, kinek van igaza, de a helyzet biztosan nagyon-nagyon kellemetlen.

Én már néztem végig ilyet kívülről, a gyengébb adta fel. Mondjuk sokakat alapvetően irritált a nő a belépése pillanatától, volt benne valami zsigeri idegesítő dolog, onnan indult az egész. Onnantól, hogy egy hangadó nyíltan kezdte piszkálni, lavina lett az egész. A követői is csinálták, a gyengébb egyedül volt, sem a személyisége sem a helyzet miatt nem állt mellé senki, végül elment.

nov. 4. 08:09

Igen, ezt ismerjük, de egy munkahelyen, ha a kolléga utálatos és mindenkit kikezdett már, azaz azokat is, akik most mind a FI ellen vannak, hogy sikerülhet, ebben a helyzetben?

Mivel tudta meggyőzni azokat, akiket eddig csesztetett, hogy nem ő a görény, hanem FI?

Hiszen, ha igaz, hogy már mindenkit kikezdett, akkor azok tudják, hogy ő a sáros és nem FI, vagy még sem?

Az ilyen helyzetekben, semmi sem rosszabb, mint egy nyílt nekiugrás az utálatosnak, mert aki "csak" kiborult, ezzel bebizonyítja, hogy ő a gáz.

nov. 4. 06:49
Vedd úgy, hogy a dolgok őt minősítik és nem téged. Az ember nem barátkozni jár a munkahelyre, hanem pénzt keresni. Ha kirugatnui nem is tudod, tarts be neki ott ahol tudsz. Ez kárpótolhat valamennyire.
nov. 3. 19:44

" Azota mindenkit ellenem hangolt"

Ha ő a szemét, akkor ez, hogy sikerült neki?

3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 3. 19:27
Ha mindenkivel szemétkedik állítsd magad mellé őket!
2. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 3. 19:02

Háááát, ha nem a tiéd a hely, akkor nem tudod kirúgni.

Kivánom h nyerj a lottón, vedd meg a helyet, ééééés, akkor ki tudod rúgni, két lábbal.

nov. 3. 18:56
Dolgozok egy helyen kulfoldon 2,5 honapja van egy ottani szarmazasu nő aki mindenkivel szemétkedik most en kerultem a porondra kivivta a sorsot jol osszevesztem vele. Azota mindenkit ellenem hangolt,elmenni nem tudok mashova mar nem akarok sehol uj lenni mashol is ez lenne. Tűrni nem vagyok hajlando a kikozositést sem a megalaztatast igy dontottem hogy felveszem a kesztyüt vele. Fonokseget nem erdekli mit muvel nem rugjak ki , én akarom elérni hogy távozzon. Hogy lehet ezt finoman elérni hogy viszájáról süljön el a dolog?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook