Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mikor van utalási nap a közszférában? fórum

Mikor van utalási nap a közszférában? (tudásbázis kérdés)


12. jucika33 (válaszként erre: 11. - Bless the child)
szept. 30. 08:29
Nekünk még olyan nincs. Papíron kapjuk, mindig sokkal később, mint a fizetés megérkezik.
11. Bless the child (válaszként erre: 6. - Jucika33)
szept. 30. 08:27
E-bérjegyzékedet nézted?
10. jucika33 (válaszként erre: 7. - Mmacus)
szept. 30. 08:25
Köszönöm :-)
9. Bless the child (válaszként erre: 6. - Jucika33)
szept. 30. 08:21
Nálunk fix bér van. Minden hónapban megadja a berszámfejtes a határidőt, hogy meddig kell leadni a távolléti jelentést. Ez alapján tudnak számfejteni és továbbítják a MAK-nak. Tehát a bérszamfejtőkön múlik az utalás. Amúgy meg mindig megmondják, hogy mikor kapunk fizut.
szept. 30. 08:10
Jó lenne tudni, én most kapom először.
7. mmacus (válaszként erre: 6. - Jucika33)
szept. 30. 08:00
Írtam Neked Jucika.
6. jucika33 (válaszként erre: 5. - Bless the child)
szept. 30. 05:16
Hát nekem sincs fogalmam se, de irtó kiváncsi vagyok. Olyan jó lenne, ha ez sem lenne titkos.
5. Bless the child (válaszként erre: 4. - Jucika33)
szept. 30. 05:07
Mi megszoktuk kapni, ha a 3-a szombatra jön ki. Amúgy fogalmam nincs, hogy kinek az utasítására, mi alapján nyomják meg az enter gombot
4. jucika33 (válaszként erre: 3. - Bless the child)
szept. 30. 05:05
Igen, ezt tudom. Csak pl. most, hogy másodika péntek, tök jó lenne tudni, hogy már másodikán kapunk, vagy csak ötödikén. Eddig negyedikéig mindig megérkezett. A tizedikét szerencsére soha nem várták meg. Gondoltam, hogy ezt is tudják tervezni az illetékesek, mivel egy egész tankerület egyszerre szokta megkapni.
3. Bless the child (válaszként erre: 1. - Jucika33)
szept. 30. 05:02
Nekem úgy van, hogy minden hónap 10.-eig kell megkapni, vszínű ez vonatkozik minden közalkalmazotti jogviszonyban dolgozóra. Ezt sehol nem tudod megnézni. A munkahely számfejt, majd a MÁK utalja a fizetést. Nálunk soha nem volt még késés, 3-án szinte mindig megkapjuk. Viszont szeptembertől papíralapú bérjegyzék sincs, e-bérjegyzéket tudom megnezni.
szept. 30. 04:35
Még mielőtt valaki azzal vádolna, hogy nem tudok pénzt beosztani: nem azért szeretném tudni. Csak minden hónapban kimutatásokat készítek magamnak, meg előre tervezem a következő hónapot (napokra lebontva) és nem tudom mi az akadálya annak, hogy az utalási napokat pontosan tudjam?
szept. 30. 04:33
Sziasztok! Nincs köztetek bennfentes, aki tudja a titkot? Hol lehet megnézni, hogy a közalkalmazotti (pedagógus) béreket melyik hónapban milyen napon utalják? Évek óta keresem, és nem találom. (csp, nyugdíj, stb. minden fenn van, de ez nincs sehol). Kíváncsi vagyok, hogy pl. az ilyen hónapokban honnan tudhatom, hogy előbb elutalják és már pénteken megérkezik, vagy csak hétfőn. (Azon kívül, hogy kivárom, aztán kiderül). Köszönöm!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook