Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Üresség fórum

Üresség (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Üresség

1 2 3
52. szomorkodó (válaszként erre: 13. - Ca728c0145)
2013. nov. 15. 20:56
ez annyira a szívemből szól, mert én már nem merek:)
51. kellemesnegyvenes (válaszként erre: 22. - Ca728c0145)
2013. nov. 15. 20:28
A reptér "igazi",nem szimbolikus. :)
2013. nov. 15. 20:23

Szép estét! :)


Nem gondoltam,hogy ennyien reagáltok...ki így,ki úgy.

-Nem vitaindító cikket akartam,csak kiírtam magamból egy részt az életemből-.


Az,hogy stilisztikailag milyen....ízlések és pofonok.Nem terveztem,csak írtam.Akinek bántja a szépérzetét=elnézést kérek.


Nos:igen,velem,velünk történt meg.Ennek több,mint egy éve,azóta is építkezünk,rakjuk a puzzlet,alapvetően minden rendben van,hála Istennek.


Az üresség megvan,mert hiányzik a régi.A régi én,a régi ő.És igen,erről mi tehetünk,mind a ketten. :(.

De ez nem negatív,valami új és más.Újra tanuljuk együtt a világot.


Nagyon köszönöm,hogy ennyien bátorítottatok,a környezetemtől ugyanezt kapom,és abszolút megerősít,hogy nem döntöttem,döntöttünk rosszul.

Persze nemcsak a külvilágtól érkező impulzusok,hanem inkább az,amit mindketten érzünk.

Megjegyzem:nem akarok belemenni abba,hogy ez bárkivel megtörténhet (de ma már így gondolom....)és ez nagyon bánt.


Talán erre érvényes a tipikus közhely:a harmadiktól lett újra erős a kapcsolatunk,a szerelmem iránta(amit sokáig nem érzett igazán,de most nagyon is értékel).


Abba sem akarok belemenni,hogy mennyire nem volt szép,és mennyire gusztustalan akár ez,akár az a sztori.

Nekünk valamiért kellett ez a harc,kicsit belehaltunk mindketten,de együtt vagyunk,és talán jobban tiszteljük és szeretjük egymást,mint eddig valaha.


Aki járt ilyesfajta cipőben=érti,érzi,aki nem=az nem érti,nem is érheti,és esetleg felháborodik.Nekik azt kívánom,hogy SOHA ne kerüljenek ilyen helyzetbe,hogy ne kelljen menteni a menthetőt.


VIGYÁZZATOK EGYMÁSRA ÉS MAGATOKRA!


Üzenem mindenkinek,hogy BOLDOG VAGYOK!


Megdolgoztam érte. <3

49. Cucicsillag (válaszként erre: 1. - Kellemesnegyvenes)
2013. nov. 15. 18:51

Hmmm, remelem, ez nem egy lesz a sok kozul, amit megirtak, aztan a forumindito csak olvasgat, kommentek nelkul.

Feltetelezem, ez rolad szol...

Erdekes ez az E/3... Mar ,ha rolad szol.

De ezt megvarnam, mig megvalaszolod...

Gondolom, nem csak "ugy" irtad le pont ezt a tortenetet, pont igy...

48. Krisz42 (válaszként erre: 46. - 0c08cb3084)
2013. nov. 15. 18:46

Ez nem bölcselet,ez az élet.

Bocs,ha én most nem vok humoros kedvemben és bár attól függetlenül,h állítòlag nem érdekellek-bár kritizáltad a vélemênyem,boldogságom,stb.a nagy érdektelenségeddel-talán jó lenne,ha az igekötőket egybeírnád az igével,ha előtte van,bàr te kritizâltad az én fogalmazásom.A félreütés,ékezethiba nem zavar,mindenkivel megesik,velem is.De ha hiteles akarsz lenni mikor mást kritizâlsz,akkor legyen meg a színvonal,mert különben bagoly modja verébnek...

Te úgy gondolod tökéletes életet élek?Sajnos én ebből semmit nem veszek észre.Biztos hiba-legalábbis mindig ez merül fel bennem,mikor vki elkezd kötözködni-,h képtelen vok azonosulni az èrtékrendeddel,nem akarok jobb,okosabb,ügyesebb,stb.lenni másoknál,nekem ez nem örömforrás.

Szerencsére ismerek olyan embereket,akik szintén azon a véleményen vannak,h boldog párkapcsolat a normális ês nem kell azért boldogtalanban élni,h megfeleljek az olyanok elvárásainak,mint te,aki a szenvedésben látja a pozitívumot,mert bodog senki nem lehet,az hazugság,az életnek arról kell szólnia,h minden párkapcsolat xév utân tönkremegy és utána lesznek a hősök,akik azon munkálkodnak,h helyrehozzák és minél jobban nem megy,annâl nagyobb hősök,h erőltetik,a többiek pedig gondolom a rosszak,akik szétmennek.De akinek nem ilyen maga által kreált gondjai vannak,ami miatt majd nem unatkozik,az hazudik vagy fogja be,mert nem mazohista.

47. ca728c0145 (válaszként erre: 46. - 0c08cb3084)
2013. nov. 15. 18:28
Jót mosolygok a lilaeges igyekezeteden:)))
46. 0c08cb3084 (válaszként erre: 44. - Krisz42)
2013. nov. 15. 18:04

Hűha! Olyan bölcseletet vezettél le itt nekem, hogy pislogok! Komolyan! :-)


Tudok mást? Nem hinném neked, mindig mindenben ugyi, igazad kell hogy legyen?

Nem azt mondtam, írtam, hogy a boldogok meg keseredettek, de látom meg lett a fogás rajtam ismét..Nem vagy hülye? Ha az lennél is szerinted engem érdekelne?

Semmi nem érdekel ami te vagy, kis bölcseletű mindig mindenben tökéletes életet élő.


Én tökéletlen vagyok, nézd el nekem ebben a nehéz, rákos, daganatos, pénzes, pénztelen, jó és rossz világban.

Tudod mit? Nekem így kerek és hála isten a tükrömet is szeretem, de minek is írkászolok én itt neked? Hol vagyok én hozzád képest! Dícsértessék! Mindörökké! Ámen!:-)

45. 0c08cb3084 (válaszként erre: 42. - 1b26a5f006)
2013. nov. 15. 17:59

Nem írtam, hogy megakarlak győzni! Ejj, ejj miért forgatod ki a soraimat?

Neked az a véleményed úgy ítéled én megint másként. Ezért szép az élet, hogy nincs két egyforma ember és egy témában avagy cikkben sincs két egyforma vélemény. Ha negatív jött le neki akkor is az fog neki, neked, nektek le jönni, ha fejem tetejére állnék itt a monitorom túlsó végén is, amit persze nem teszek, mert a végén a csóri kis buksim sínylené meg azt mg még értetek sem, elnézésed, nehari.

Szóval nincs harag, pacsi:-)


Legyen jó a vacsid! Ez rimmelt, köszim, én rím-elek. A cikk jó volt, szipcsi, szupcsi, őő veled meg? Ég veled!

44. Krisz42 (válaszként erre: 39. - 0c08cb3084)
2013. nov. 15. 17:54

Úgy látom nem én vok megkeseredve,hanem te.

Először is szánalmas,h azért mert leírtam,h tabról írok,te ezt úgy ételmezted,h felvágás.Igen,már fillérekért lehet kapni,ki írta,h nem,egyâltalán,ez hogy jön ide?

Tudod ha már az intelligenciáról,szó-szövegértésről beszélünk,akkor jò ha tudod,elêg sokan vannak,akik tudjâk,értik,nem veszik kifogáolhatónak,ha azt írom le,amit tapasztalok,nem pedig egy álomvilágot vagy olyat írok,ami nem létezik.Csak neked nem jut el,h attól,h a párkapcsolatom boldog,attól még nem vok sem irigylésre méltó,sem olyasvalaki,aki úgy gondolja,h ez dicsekvés.Én nem tartok a te ovis szinteden,nem érzem úgy,h ez felvágás lenne,ên ezt tartom normálisnak,innen,ilyen háttérrel közelítem meg a cikket,az érzelmi dolgokat.Ennyi.Ez a biztos megkeseredett,boldogtalan vok szöveg nagyon szórakoztató.Itt vagyok egy kitalált névvel,nincs fényképem sem fenn,miért hazudnék?Hiszen az utcán senki nem tudja ezt rólam,nem is ismerjük egymást.Egyébként se értem,h miételme a hazugságoknak,nem is tudok hazudni,ami volt,h mgnehezítette az êletem.A sokadik férjem a második.Nem lettem hülye,h másodszor is hibázzak:)A cikkben se az első kapcsolata a nőnek,de ő szegêny,küszködő âldozat,én meg a szemé,cinikus,aki ráadásul még ugyanonnan indulva boldog is lett-vagy legalábbis ezt hazudja-,szóval én vok a hülye,lelkiszegény,mert egyrészt nem szenvelgek,másrészt,mert egy szenvedésben nem látom a pozitívumot,csak azt,h el lett rontva,aztán csak egyre roszabb lett a még rosszabb végkifejletig.És addig,amíg én csak kifejtettem a vélemênyem,senkinek nem kritizálva a sajátját,addig te nem ezt tetted.Mit is van a tükörrel?Mindenki tudja,h aki boldog,az csak álomvilágban él a tökéletes párjával?...Tökéletes ember nincs,neked nem biztos,h a párom tökéletes lenne és az álomvilâgròl annyit,h abban nem szerepel agyi ciszta,daganat,râk,halâl,küzdelem,lelki feldolgozás,versenyfutás az idővel,mindig a lehetetlen megpróbálása,h az élet győzzön.

43. ca728c0145 (válaszként erre: 35. - 0c08cb3084)
2013. nov. 15. 17:37

:DDD


Szép estét Neked!:)

42. 1b26a5f006 (válaszként erre: 38. - 02cc8f2a95)
2013. nov. 15. 17:21
szerintem is így van-de hát, értelmezze mindenki úgy, ahogy akarja, nincs ebben semmit rossz, csak ne akarjuk egymást meggyőzni a magunk igazáról...
41. 1b26a5f006 (válaszként erre: 35. - 0c08cb3084)
2013. nov. 15. 17:17
Miből gondoljátok, hogy mi nem értjük a cikket? Miért KELL nekünk úgy értelmezni, mint másnak. Neked pozitív a cikk, de ne legyünk már mi buták azért, mert mi másként értelmezzük!!
2013. nov. 15. 17:13

Én értelmezésem.: A a cikk író le írta azt, hogy voltak nehézségeik, kitartott, mert ugye amit szabad Jupiternek szabad a kis ökörnek is, tehát megcsalta és vissza kapta, sakk-matt! Valami változott, érzések át rendeződtek, de rakják az életüket tovább, mert túl léptek rajta és fognak még élni tovább, mert akarják és szeretik egymást. Van újrakezdés, van igaz szerelem, van megbocsájtás, még ha ott is marad valami kis üresség az emberben. Merj megbocsájtani...


Soma Gésa ahogyan mondaná: Legtöbbször a legtöbb amit a másiknak adhatunk a Hiányunk!:-)


Ez most csak ide kívánkozott tőlem, de nos és szóval:-DD Szerintem a cikk mondandója valóban két élű ezért is gyönyörű, van aki a negatívat van aki a pozitívat látja ki belőle amolyan a félig üres a pohár vagy félig teli.

Nekem inkább félig teli:-) A cikk írónak pedig még mindig csak is gratula és sok sikert a későbbiekben is mindenben!


Nektek meg szép estét!

39. 0c08cb3084 (válaszként erre: 18. - Krisz42)
2013. nov. 15. 17:07

Tabot már fillérekért lehet kapni, amúgy meg minek, ha nem tud az ember lánya róla sem érthetően fogalmazni, sem írni..hmm, hmm..

Deee! Mindezt félre téve gratulálok a te tökéletes életedhez a sok századik újrakezdett férjeddel.

Tudod az a poén és vicc, hogy minden józan paraszti ésszel gondolkozó itt is be regelt tag tudja nagyon jól, hogy akik mindig úgy nyomják a maguk tökéletes házasságát a tökéletes férjükkel és minden tökéletes, azok alapjáraton egy megkeseredett álomvilágban élő nők.

Vajon te is ilyen lennél? Hmm, jó a kérdés mi? Az az igazság, hogy csak ebben a percben érdekelt ez engem, mert úgy őszintén? A te problémád, csak annyira a környezetedé is amennyire terheled vele!

Szép további tökéletes életvitelt kívánok!

2013. nov. 15. 17:05
Üresség érzése. Nem, nem pozitív a végkifejlet. Marandnak az elfojtott vágyak és a korai kelés, a boldogtalanság. Voltak szép időszakai, most azonban megelégszik a kevésbé rosszal. Bebeszéli magának, hogy boldog, de nem az . Üres az élete.
37. 0c08cb3084 (válaszként erre: 31. - Ca728c0145)
2013. nov. 15. 17:03
:-DDDDDDDD
36. c9cf517bc6 (válaszként erre: 34. - Jhade)
2013. nov. 15. 17:03
Persze a remény az megvan rá, de a negatív végkifejlet nem ezt sugalta.káposzta felmelegítve?
35. 0c08cb3084 (válaszként erre: 29. - Ca728c0145)
2013. nov. 15. 17:03

Hiába magyarázod annak aki szerint az ég lila, az akkor is lilának fogja látni, amikor valójában gyönyörű kék. Nem érdemes. Az embereknek legyen annyi, hogy tudják hova kell alacsonyodni. A vita is úgy élvezetes ha az IQ megfelelő szinten van.

Jókat mosolyogtam az igyekezeteden.:-)

Szép napot neked! Én értem, te érted, sokan értik, akik nem értik? Hmm..sajna a mi kis országunkban egyre többen nem.

34. jhade (válaszként erre: 33. - C9cf517bc6)
2013. nov. 15. 16:57
Cat én a cikk teljes tartalmát nézem, a lehetséges végkifejletet, amiben ott van a Remény és az a tudat, hogy Jó lesz majd minden, nem pár mondatot kiragadva...
33. c9cf517bc6 (válaszként erre: 30. - Jhade)
2013. nov. 15. 16:54

Mégis ürességet érez, valami kiszakadt belőle, és ettől már semmi sem olyan, mint volt, vagy amilyen lehetett volna.


Akkor értelmezd ezt a sort légyszives mielőtt azt állítod hogy ez pozitív.

32. jhade (válaszként erre: 28. - Krisz42)
2013. nov. 15. 16:51

Krisz neked a "milyen a házasságom " meg azért jön ide, mert én tényleg nagyon keveset vagyok itt, de ahányszor bejelentkezem és elolvasok valamit, már ne haragudj, nem bántani akarlak, de egy csomó főrumban igenis a Te életed és a szexuális "aktivitásod" lehet olvasni , holott tudja már boldog-boldogtalan..

a férjeddel meg szeressétek egymást és tényleg éljetek boldogan, amíg lehet ( és nem- nem vagyok irigy rád..)

Üdv.

31. ca728c0145 (válaszként erre: 28. - Krisz42)
2013. nov. 15. 16:47

Alapjában jófej vagy, meg vannak jó gondolataid, csak sokszor olyan meggondolatlanságokat írsz, amitől kiakadok, naaa .... :DDD


Pl.: Ne! Ne cseréljünk! Mindenki maradjon a maga férjénél:D

30. jhade (válaszként erre: 27. - C9cf517bc6)
2013. nov. 15. 16:46

Ezen a cikken nem nagyon van mit félreérteni, csak van aki a negatívumokat emeli ki belőle, és van aki képes meglátni a jót, a pozitívot is ,mert igenis van bent!

Nos akkor félg üres a pohár vagy félig tele?...

2013. nov. 15. 16:45

"Összeszorul a gyomra, ha repülőt lát, vasalja az ingeket, kicsit fél, de remél, és boldog. Hogy a puzzle-t újra rakhatják. Sokáig fog tartani, de megéri. Nagyon szereti a férfit.


Mégis ürességet érez, valami kiszakadt belőle, és ettől már semmi sem olyan, mint volt, vagy amilyen lehetett volna."


Az üresség csak egy aktuális lelkiállapot, amin már eleve tovább lendít egy cikk megírása.

Mert "sokáig fog tartani".

28. Krisz42 (válaszként erre: 21. - Ca728c0145)
2013. nov. 15. 16:41

Az újrakezdés képessége....ott a végén,h vmi örökre elveszett.Ez újrakezdés és boldogság?Az újrakezdés az,amikor valaki elengedi ami rossz,utâna talpraáll és egyedül is képes êlni az êletét.Megbocsátás?Értem,utána azét kezdett a ffi is egy új kapcsolatba,mert megbocsátott-igaz,még a nő is érezte,h már semmi se tökéletes.

Az,h nekem milyen a házasságom,az hogy jön ide?Amit írtam róla,azt azért írtam,h én ezt tartom normálisnak.De cserélhetünk,majd akkor is,ha a férjem rákos lesz-nagy az esély rá,mert agyi cisztája van,8éve 5évet jòsoltak neki-,és őt nem lehet majd meggyógyítani,sem műteni.Na erről szòlnak a mindennapi gondjaink,nem arròl,h nem tudjuk megbecsülni se a társunkat,se a szerelmünket,se az êletünket.Na ezért írtam,h éretlen gyerekkênt viselkednek.Volt egy normális élete,unalmas boldogsága.Irigylem az unalmas boldogságát,de neki ez unalmas volt.Most legalább nem unatkozik,gyártott magának problémát,a ffi követte,h ő se unatkozzon.Örülök neki,h embereknek van ilyenekre igénye,energiája,kedve.Most már legalább van miét szenvednie,nem?Bocs,h nem fakadok sírva,h milyen megható,emberi ez a történet.A saját életem sokkal valóságosabb és az én ismerøseim közül egy se viselkedik ennyire rombolò módon.

2013. nov. 15. 16:38
Látom sokan nem értik a cikket...
2013. nov. 15. 16:37
Az üresség mióta pozitív?
25. jhade (válaszként erre: 24. - 56ca57f777)
2013. nov. 15. 16:27
Szerintem a remény és az újrakezdés sohasem lehet szomorú.
24. 56ca57f777 (válaszként erre: 20. - Krisz42)
2013. nov. 15. 16:25

Egyet kell értsek: ez a cikk nem pozitív, cseppet sem az!

Egyik fél helyébe se lennék- jól elszúrták a dolgot: nem tudom, begyógyulnak-e valaha ezek a sebek? Mert lehet úgy tenni, mintha minden a régi lenne, de nem lesz az, sose!!! :( Ez szomorú.

23. jhade
2013. nov. 15. 16:24

Ez a cikk akár kitalált, akár nem ( bár van egy "kis enyhe írói véna alkotta" érzete is )

mindenképpen pozitív benyomást kelt.

1 2 3

Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook