Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » UPS csomagkövetés: címke létrehozva, de nincs még szkennelés fórum

UPS csomagkövetés: címke létrehozva, de nincs még szkennelés (beszélgetés)

5. globus (válaszként erre: 4. - Globus)
aug. 13. 13:34
No, majd nem fogok elfeledkezni róluk, ha értékelni kell.
4. globus (válaszként erre: 3. - Globus)
aug. 12. 17:06
Bár, jelen esetben még nem ők hunyók, hiszen a csomagot nem adták fel.
aug. 12. 16:56

Én is hétfőn rendeltem Mo.-i cégtől. Sehol semmi. Rendeléskor megjött az automata válasz.

Meglesz, nem sietnek. 5 napnál hamarabb még nem kaptam meg online rendelést. Mondjuk korábban a "futár" szó kicsit mást jelentett, hát evvan :)

2. Regin_a (válaszként erre: 1. - Anna Kissinger)
aug. 12. 15:50

Nyugi, meleg van

Én az MPL-töl kaptam üzenetet , lehet hogy késnek a meleg miatt. Nem késtek!

Emlékeim szerint a Foxpostnál keresték majdnem 2 hétig a csomagomat mivel eltünt. Meglett!

aug. 12. 15:20

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni UPS csomagkövetéssel kapcsolatban.

Hétfőn rendeltem egy nagyon fontos és értékes csomagot Németországból, EU raktárból. A rendelésnél az szerepelt, hogy ingyenes és gyors szállítás várható, 2–7 napon belül. A feladó hétfőn létrehozta a UPS szállítási címkét, kaptam csomagszámot és követési linket is.

A feladó azt írta, hogy a csomagot UPS-sel adják fel, és a szállítási dátumot a lehető leghamarabb frissítik, miután a UPS átvette a csomagot. Azt is írták, hogy a csomagot általában 7 napon belül kézbesítik.

Viszont azóta sem történt semmi változás. A UPS követés továbbra is csak azt mutatja, hogy a címke létrejött, de a UPS még nem kapta meg a csomagot, nincs első szkennelés.

Ma írtam a feladónak, hogy érdeklődjek, mikor várható a csomag átadása a UPS-nek. Ezt a választ kaptam:

„A UPS által begyűjtött nagyszámú küldemény miatt ezt a csomagot még nem szkennelték be a nyomon követéshez. Kérjük, szíveskedjen türelemmel várni.”

Szerintetek előfordulhat ilyen UPS-nél? Mennyi idő szokott lenni, mire az első szkennelés megtörténik? Meddig érdemes várni, mielőtt újra érdeklődöm?

PayPallal fizettem, a rendelésről, a fizetésről, a csomagszámról és a feladóval folytatott teljes email-váltásról minden bizonyítékom megvan. Úgy tudom, hogy ha a csomag valamilyen okból nem érkezne meg, akkor a PayPal vásárlói védelmén keresztül lehetőség van a probléma rendezésére, illetve bizonyos esetekben a pénz visszatérítésére is. Természetesen elsőként azt szeretném, hogy a csomag rendben megérkezzen, csak szeretném tudni, milyen lehetőségeim vannak, ha nem történne előrelépés.

Köszönöm előre is a segítséget!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook