UPS csomagkövetés: címke létrehozva, de nincs még szkennelés (beszélgetés)
Én is hétfőn rendeltem Mo.-i cégtől. Sehol semmi. Rendeléskor megjött az automata válasz.
Meglesz, nem sietnek. 5 napnál hamarabb még nem kaptam meg online rendelést. Mondjuk korábban a "futár" szó kicsit mást jelentett, hát evvan :)
Nyugi, meleg van
Én az MPL-töl kaptam üzenetet , lehet hogy késnek a meleg miatt. Nem késtek!
Emlékeim szerint a Foxpostnál keresték majdnem 2 hétig a csomagomat mivel eltünt. Meglett!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni UPS csomagkövetéssel kapcsolatban.
Hétfőn rendeltem egy nagyon fontos és értékes csomagot Németországból, EU raktárból. A rendelésnél az szerepelt, hogy ingyenes és gyors szállítás várható, 2–7 napon belül. A feladó hétfőn létrehozta a UPS szállítási címkét, kaptam csomagszámot és követési linket is.
A feladó azt írta, hogy a csomagot UPS-sel adják fel, és a szállítási dátumot a lehető leghamarabb frissítik, miután a UPS átvette a csomagot. Azt is írták, hogy a csomagot általában 7 napon belül kézbesítik.
Viszont azóta sem történt semmi változás. A UPS követés továbbra is csak azt mutatja, hogy a címke létrejött, de a UPS még nem kapta meg a csomagot, nincs első szkennelés.
Ma írtam a feladónak, hogy érdeklődjek, mikor várható a csomag átadása a UPS-nek. Ezt a választ kaptam:
„A UPS által begyűjtött nagyszámú küldemény miatt ezt a csomagot még nem szkennelték be a nyomon követéshez. Kérjük, szíveskedjen türelemmel várni.”
Szerintetek előfordulhat ilyen UPS-nél? Mennyi idő szokott lenni, mire az első szkennelés megtörténik? Meddig érdemes várni, mielőtt újra érdeklődöm?
PayPallal fizettem, a rendelésről, a fizetésről, a csomagszámról és a feladóval folytatott teljes email-váltásról minden bizonyítékom megvan. Úgy tudom, hogy ha a csomag valamilyen okból nem érkezne meg, akkor a PayPal vásárlói védelmén keresztül lehetőség van a probléma rendezésére, illetve bizonyos esetekben a pénz visszatérítésére is. Természetesen elsőként azt szeretném, hogy a csomag rendben megérkezzen, csak szeretném tudni, milyen lehetőségeim vannak, ha nem történne előrelépés.
Köszönöm előre is a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- A nap kérdése: Miért kell a csinos kis üvegeket lemoshatatlan címkékkel ellátni?
- Honnan tudom, hogy egy kabátot csak tisztíttatni lehet-e, ha nincs a címkére írva?
- Egy eredeti Nike cipőnél kell, hogy a nyelv belső felén lévő címkén legyen pipa?
- Bele lehet tenni olyan ruhadarabot is a szárítógépbe (természetesen kímélő programra), aminek a címkéjén szerepel a tiltás?
- Amikor megnyitom a startlapot, most eltüntek a fönti címkék.Többek között a 'könyvjelzők" cimke is.Hogy tudnám visszaállítani?
- Mi a módja a papírképek számítógépre szkennelésének házilag?