Újra együtt! (beszélgetés)
Köszi! :)
Sok kitartást a felújításhoz!
Sziasztok!
Még egyben és ma már sokkal jobban. :) Aranyosak vagytok, hogy aggódtok és szorítotok, jól esik!
Sziasztok!
Ma hajnalban nem volt kukorékolás!!!
Köszi!
Igazi cserfenka. Annyira imádom, hogy mindenhez van hozzáfűzni valója! A kukásautóról fél órán át képes beszélni, persze mindig ugyanazt ismételgeti: eeeevitteee a szemetet, eeeementek bácsik, hangos kukásautó, eeevitteeee kukásautó, eeeement.. és így húzza, mint a rétestésztát. A másika ninó, amitől múltkor megijedt. Azóta azt meséli sokaknak. Hogy Lili megijedt "szajnosz". :D Mindig hozzáteszi sopánkodva, hogy "szegény Lili" :)
jó reggelt
Niki Lili csuda ügyes h ilyen sokat beszél, anyu mesélte h én is ilyen voltam,
Ani Bence is ügyes ahogy nézem a videót,
Igen Zizi valami olyasmi, anyóshoz megyünk a tetőtérbe, és hozzá kell szokjak h egésznap kettesbe leszek Martinnal . és felújítás stb lesz. sok feladat vár ránk, önállósodunk . lesz egy külön részünk.
Jó reggelt!
7:10-kor ébredtünk.Megpróbálok szeretetet sugározni a kőművesek felé-Nehezen megy.
Réka hogy vagy?Elég komoly frotok haladtak át felettünk.Bízzunk benne,hogy azok is Ludasak voltak.
Csibe látom nagy dolog előtt álltok:)
Önállósodtok?:)
sziasztok
Réka kitartás, szegénykém, ezek az utolsó hetek neked sem lesznek könnyűek.-
drukkolunk nagyon nektek.
mi ma voltunk kint, itt nem esett a hó , csak reggelre volt egy kicsit, de el is olvad, remélem jön mostmár a tavasz
Mi sem tudtunk lemenni motorozni délután se tegnap, se ma, mert esett a hó.
Pont amikor tudtunk volna menni, akkor nagyon esett, aztán meg nem....de akkor már késő volt.:(((((
Nem baj, holnaptól jó időt mondanak, igaz holnap még nem mifelénk lesz tavasz, de csütörtökön ide is elér a tavaszias idő.:)))))
:DDD
Én pizsit húzok télen!
Gréti sem szeret öltözködni, pláne ha ennyi ruhát kell rácibálnom.
Bár az igaz, hogy az elmúlt 1 hónapban nagyon sokat fejlődött e téren.
Megbékélt a dologgal.
De nyáron olyan jó lesz, amikor csak egy szandit kell majd ráadni, oszt' mehetünk a szabadba.:)