Újra együtt! (beszélgetés)
Nálunk sem jellemző az együttalvás, csak akkor kerül rá sor, amikor esetleg korábban kel reggel és én még kómás vagyok, mert ha áthozom, akkor még szokott 1 órát szundítani. :)
Hát az biztos, hogy mióta Flóra megszületett én még nem aludtam ki magam sajna.
Gréti már lassan 3 órája alszik!!!!!
Olyan jó, hagyja egy kicsit az anyukáját hoxázni!:)
...és nem vetted észre, hogy esetleg a babauszi után kezdett el jobban fejlődni?
Mert én határozottan erre tippelek. Múlt héten voltunk először, és Gréti azóta szinte minden nap mutat valami újat.
Ma voltunk másodszor!:)
Nálunk még nincsen baba, de azt tervezzük, hogy nem alszunk majd egy ágyban vele. Aztán ki tudja, ember tervez, ugye. ;)
Na igen, ez a másik. Az éberen alvás nekem nem megy,és nem is szeretném magam rászoktatni.Bár valószínűnek tartom, hogy ha majd gyerekem lesz, akkor e téren jelentős lesz a változás.
köszi :)
sziasztok!
nagyon komoly haja van a fiacskádnak!!
Flóra is nagy hajjal született, de sajna kihulott neki.
Nekem is csak nappal bukik Gréti.
Én nem bántam meg, hogy a kiságyhoz szoktattam, mert nem tudtam kényelmesen aludni....mindig derék-és hátfájással ébredtem. Egyébként ha együtt alszunk Gréti is felém vándorol. Sokszor már teljesen a hónom alatt van....de olyan jó érzés!:) Jön az anya illat és meleg után!:)))
Köszi :))
Kb. 2 hete csinálja, meg újabban morog. Felébred és elkezd morogni valamelyik plüssállathoz az ágyában :))
Szia!
Nagyon édes a kislányod! :)
A körbepörgés az jó! Egyszer már beriasztott a légzésfigyelő is, mert lemászott róla Zsombor.
Neki biztosan. ;)) Nagyon szereti, gyerekkora óta csinálja.
Akkor közel lesztek Timiékhez. Majd mókázhattok együtt.
Gréti nekem is éjjel a kiságyban alszik, nappal viszont szinte majdnem mindig a mi ágyunkban. Egyébként olvastam valahol, hogy nem baj az ha nappal nem a kiságyban alszik, mert így megtanulja azt, hogy akkor kell a saját ágyában aludni, ha éjszaka van.
Gyebike, amikor annyi idős volt Gréti mint most Szonja akkor nekem mindig háton aludt.....és nekem a mai napig bukik Gréti...bár már nem annyit mint előtte.
Most viszont már az első dolga, hogy keresztbe vágja magát, és úgy alszik el. Közben a tappancsokat vagy 100x felemeli.
Huh, az jó móka lehet!
Aszódon. Talán nyáron tudunk költözni.
Nem is tudtam, hogy építkeztek. Megkérdezhetem, hogy hol? Mikor költöztök?
Modellautó. Ősztől tavaszig elektromos, tavasztólőszig robbanómotoros.