Újra együtt! (beszélgetés)
hát végül is igazuk van, hiszen lemaradnak egy csomó mindenről. :))
na lemaradtam...ki sziv meg mit???..:-)
Bocsi de hebe hoba eltunok..
Ezen én is ki vagyok akadva... de tuti mi szívjuk meg, azok akik dolgoztak!
ebben teljesen igazad van Petrus! Tényleg olyan kis hősök!
én a másikon puffogok erősen..
a ferjem uncsijanak van 4 gyermeke...az egyik amikor 3-4 eves volt komolyan az anyja szemebe nezett es azt mondta:
"Anya...en muszaly aludjak, nappal s ejjel? Igazan ugy unok aludni...nem szeretek aludni, ertsd meg!"..azota nem altattak..ha akart aludni aludt ha nem akkor nem....:-)
jajj ez ismeros...en nem tudom, hogy tudnak harcolni az elalvas ellen...
nem akar aludni, azért szenved.
Szia Kinga! Én vagyok, csak Flóra itt szenved mellettem, úgyhogy nem sokáig.
Sulygyarapodas......ha a kolyok immel-ammal eszik de jol van, mosolygos, boldog= annyit kell egyen es kesz:-)..S akkor mi van ha nem hizza a nagykonyvben eloirtakat?.....majd potol kesobb....meg nem hallottam olyat, hogy egy kisbaba eheztetne magat....folleg ha az anyukaja minden joval tukmalja:-)
Fulcsi dooghoz en nem tok hozzaszolni...egyelore nem tervezzuk Matenak...:-DDDD..csakha meg nem lep minket vele ugy 13-14 evesen..:-)
Vica...ha meglessz Zalan...ugy elfogod hajitani Spock bacsi konyvet, hogy csuda:-))...aztan majd szidod magad, hogy ezzel toltotted az ertekes idot:-)
Amugy sokat hallottam en is a konyvrol...tuti vannak jo dolgok benne de nehezkes alkalmazni:-)
jellemzo...senki nincs...grrrrrrrrrrr...:-)
Szerintem kész csoda, de a gyerekek nagyon sok mindent szinte meg sem éreznek. Amikor Lucus popóját műtötték, akkor pár óra múlva már otthon pattogott a fenekén, mintha mi sem történt volna. Pedig altatták, vágták, varrták.
köszi, köszi a sok fülbevalós tanácsot! Egyenlőre nem találtam még meg a kozmetikusok gyöngyét, aki Lilinek belövi, de rajta vagyok..
Mi cseréltünk fülit, de a cserét észre sem vette. Én 3hét után cseréltem a véglegesre, mert karácsonyra már a szépet szerettem volna a fülében látni. :)
Mivel nekünk a védőnő és az anyukája -aki csecsemőgondozó- rakta be, így már a véglegest tették be. Legalább nekem nem kellett hozzányúlnom később.:)
Nekünk az egész megvolt 2 perc alatt...szó szerint. Pedig még a fülbevalót is betették ez idő alatt.:)
Szerintem inkább az a macera agyerkőcöknek, amíg a fülcsit beteszik.
Remélem,hogy nálunk is mihamarabb elvágódik...
Na jó,szupi akkor én is lövetem.
3 és fél hónapig:( de utána tényleg mintha elvágták volna:)
Szonja nekem is hasfájós:(
De már csak 1 hónap!
Nálatok meddig tartott?
További ajánlott fórumok: