Újra együtt! (beszélgetés)
Hát most pláne lesznek majd élesebb különbségek, hoyg Ti szülők lesztek, megint más értékrendetek lesz. Aztán majd megint összejön a csapat, ha nekik is lesz pár év múlva. Akkor az fog titeket összehozni szerintem. Közös témának nagyon jó a gyerkőc, a mi bandánk is most babásodott be, és újra sokat járunk össze, csak nem este 10-kor kezdődik a buli, hanem d.e.
Alapvetően nincsen velük semmi gond, csak teljesen másról szól az életük, mint nekem. Megdöbbentem az esküvőn, hogy 29 éves embereknél még mindig az az egyetlen és központi téma, hogy mikor és hol buliztak,rúgtak be utoljára, és hol és mikor fogják megtenni legközelebb ugyanezt. Egyébként szeretem őket, de szinte alig találkozunk, nem is nagyon hívnak sehova. Nem mondom, hogy koncertre, buliba szívesen mennék, de néha egy kávézás beleférhetne, de elszólásokból tudom, hogy abból is kihagynak. Ez van. Valószínűleg az én hibám is.
Igen, nekem is van olyan "barátnőm" aki akkor hív, ha valami kell neki (pl rendszeresen jelenteti be magát velem az én nődokimhoz aztán elfelejt elmenni). Amúgy eszébe sem jutok. Csak Ír egyet, hogy rég írtam, de ő magukról semmit.. nem is értem, miért tartjuk még a kapcsolatot. A másik meg kérdezte Zsocit, hol vagyunk, mire párom, hoyg kórházban. Ő pedig megkérdezte, "De amúgy jól vagytok?" Basszus! Milyen amúgy van még????? Érdekes dolgok ezek. Aztán gondolom, ha megjelennek, mindenre fátylat borítasz, mert te "nem vagy olyan". Pedig lehet jobb lenne kiszanálni őket, csak az ember nem akar senkit megsérteni.
Barátnős program nagyon ritkán van, azt is mondhatom, hogy akkor beszélünk, amikor én hívom őket... Ez azért elég szomorú, de én már belefáradtam, hogy állandóan nekem kell jelentkeznem, hogy beszámolhassak arról, hogy hogy érzem magam. Szülők dolgoznak, őket nem nyaggatnám.
De, jön a sógorom dél-egy körül, így lesz társaságom. Majd elkísértetem magam sétálni, a jó levegőés a mozgás biztosan jót tesz majd.
Szia!
Társaság? Nincs ma barátnős program? Anyukádék? Valaki? Az embert sokszor a saját elméja kergeti őrületbe, pedig azt hinnénk, azt tudjuk leginkább irányítani, mi mit gondoljunk.
Sziasztok!
Én ma kevésbé jól, nem szeretem az egyedüllétet. :( Hülye gondolatok, parák, alaptalan félelmek; megőrülök magamtól, na. Nem tudom, hogy mi segítene.
Lilu most kelt, ez igen ritka alkalom. Egyszer volt csak fenn (ez is) egész jól aludtunk.
Lehet a fogik gyötrik Martint, szegéynke, biztosan fáj neki valami, ha ennyiszer megébred!
jó reggelt.
mi 7kor keltünk, aludt 8tól. de sokat sírt álmába nem tudom mért. most az ágyba ugrál, próbál egyedül állni, Mi hordunk hálózsákot, azért mert kitakarózik. bár annyira nem szereti, de nem akarom h megfázzon.
Ki hogy van ma?
Tötyi, merre jársz? Hogy vagy? Sokat gondolok Rád! :(
Jó reggelt Mindenkinek!
Hálózsákot én sosem szerettem annyira, nem tudom, miért. Pici korában sem adtam nagyon Lilire, talán egyszer a tesóét, csak hogy legyen rajta, ha már rendbetettem.
Sziasztok!
A tegnapi ruhatémához:
Én még terhesen eldöntöttem, hogy nem lesz minden rózsaszín, de ha egyszer olyan aranyosak!
Tipegőt még én is adok Grétire, de csak alváshoz...szerintem az nagyon kényelmes lehet nekik.
A hálózsákot meg száműztem, mert ha abban aludt, akkor éjjel nagyon sokat nyekergett. Pl. felállni sem tudott reggel benne.
Itt egy link a Vitacolanhoz:
[link]
Rajta van a dobozán, azt hiszem 1 éves kortól napi 2,5 ml.-t...de mi tavaly is szedtük kb. olyan 3 hónapos korától a dokinéni javaslatára, mert ez tartotta rendben a székletét is.
Hát még majd télen mi lesz!:(
Most pedig van belőle rögtön. Csupa front minden nap.
Nekem 2 éves koromban kezdett el kinőni a hajam.:) Addig villanykörte fejem volt, persze úgy is csudaszép voltam.
Ugyan ez volt nekem is.Sőt mikor megszületett Szonja őt is rosszul érintette a hidegfront!
Sziasztok!
Timi, nekem a hidegfront miatt kicsit keményedik a hasam, és a vesém is elég érzékeny. Tehát a szokásos.:)
Jó reggelt!
Csajok! Lesz hajuk ne aggódjatok!! Egy év múlva nevettek az egészen,miközben fonjátok a kis copfokat! ;))
Most meg úgyis jön a tél,meg a sapi...;))
De jó,akkor a karácsonyt már ott töltitek biztosan!Olyan jó lesz:)
Elköszönök, mert idefagyok, megyek gyorsan zuhanyozni, aztán sipirc aludni!
Puszi
Én is húznám még egy évet, de sajnos ezt a tervemet az anyagiak keresztülhúzzák:(
Novemberben, ha igaz.Bár nem tudom mi tart még addig, de Mis azt mondja, és neki mindig igaza van.Ebben tényleg:)
Hát' mindennapos téma már szinte,de még várunk.Húzom az időt,hogy minél nagyobb legyen a korkülönbség.Ha minden jól megy talán jövőre.
Jujj bizony hamar:(De amint látom ő is megnőtt:)
Nekem is nagy bánatom.Mintha nőne.De mikor lesz ebből haj?
További ajánlott fórumok: